Jekatěrinburg – Petrohrad 0:1 (kon.) | Jokerit – Chabarovsk 2:0 (kon.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 2:3 (kon.)
Čeljabinsk – Kunlun 3:2 (po pr.) | Ufa – Vladivostok 4:2 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 3:1 (kon.)
Jaroslavl – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Kazaň – Barys 1:2 (kon.) | Omsk – Riga 4:1 (kon.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 2:3 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
Admiral Vladivostok
Pondělí 06.12.2021, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to vše. Přeji pěkný večer. (17:40:02)
     
    Československá stopa:

    Libor Šulák (VLA) – 0+0, 1 střela, 1 blok, čas na ledě 3:11 (nejspíš odstoupil po té, co v první třetině narazil do branky)
    Vojtěch Mozík (VLA) – 0+0, 3 střely, 2 bloky čas na ledě 24:49
     
    Statistiky utkání:

    Střely na bránu 29:24
    Bloky 10:18
    Vhazování 29:26
    Hity 9:15
    Trestné minuty: 12:14
     
    Zápas skončil. Ufa i přes nepříliš oslnivou formu z předchozích utkání potvrdila roli favorita a porazila Vladivostok 4:2. V první polovině třetí třetiny si však celkem zavařila častými vyloučenými, když se soupeř v jedné z přesilových her dostal na dostřel. Nakonec to však domácí zvládli a díky gólu do prázdné branky z poslední sekundy mohli slavit vítězství o dvě branky.
     
    Konec zápasu.
    59:59 Alexandr KADĚJKIN - 4:2
     
    59:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Jedinou sekundu před závěrečnou sirénou přichází ještě definitivní pojistka. ALEXANDR KADĚJKIN dojel kotouč na levém křídle a z úhlu jej poslal do prázdné branky. Asistence: Geoff Platt.
     
    59:33
    Hosté to zkoušejí ještě bez gólmana. Puk ovšem letí pryč z pásma domácího celku.
     
    58:58
    A stále se hráčům Vladivostoku nedaří vrátit se do útočného pásma, pomalu přitom vstupujeme už do poslední minuty periody.
     
    58:24
    Nyní se Ufě daří držet svého soupeře daleko od své branky...
     
    57:46
    Hokejisté Vladivostoku už se nacházejí v útočeném pásmu. Zatím na branku soupeře letěla tvrdá střela z levého kruhu z první, Šaryčenkov dokázal zasáhnout,
     
    57:20
    K tomu mu může pomoci i zakázané uvolnění, kterého se hokejisté soupeře právě dopustili.
     
    57:00
    Už není moc na co čekat, Admiral by se měl začít orientovat výhradně na útočení a hnát se za vyrovnáním.
     
    56:41
    Hosté v plném počtu.
     
    56:11
    Nakonec přišla střela od modré čáry a následná dorážka. Nalimov si poradil s oběma po druhém pokusu kotouč přikryl pod lapačku.
     
    55:21
    Ufa tak hraje další přesilovou hru. I kdyby se jí ji nepodařilo využít, tak alespoň utečou další dvě minuty a budeme blíže konci třetí třetiny.
     
    54:41
    Brankář hostů Ivan Nalimov se vydal proti Kadějkinovi a vrhl se mu pod nohy. Domácí forvard téměř udělal salto a je tak jasné, že hostující gólman za své počínání inkasuje dvě minuty.
     
    54:22
    Další snahu hostujícího týmu o přechod do útočného pásma překazil ofsajd. O snaha přesunout aktivitu na svou stranu by se ale měla snažit hlavně hostující strana.
     
    54:06
    Čas se pomalu, ale jistě začíná krátit. Do konce jej na vyrovnání či dokonce i otočení skóre zůstává ovšem stále dost. Nyní je i díky poslední přesilové hře aktivnějším celkem vedoucí Ufa.

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 20. Šmeljov (R. Amirov), 26. S. Manninen (Markus Granlund, Šmeljov), 39. Markus Granlund (S. Manninen, V. Tichonov), 60. Kadějkin (Platt) – 35. Kaletnik, 47. Rihards Bukarts (Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin)


    Salavat Julajev Ufa: Šaryčenkov (Metsola) – Panin, P. Larsen, Koledov, Naumenkov, Zubarev, Chafizullin, J. Birjukov – V. Tichonov, Markus Granlund, S. Manninen – N. Kuljomin, Kadějkin, Šmeljov – Baškirov, Alalykin, Chochrjakov – Platt, R. Amirov, Pimenov – Pustozjorov.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Serebrjakov) – Mozík, Šulák, Metalnikov, F. Beljakov, Chamidullin, Fazylzjanov, Kolokolcev – Indrašis, Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin – Obidin, Kestner, Gračov – Lugin, Sajustov, Rihards Bukarts – Makarenko, Kaletnik, Verba – Gutik.

    Rozhodčí: Fatejev, Judakov – Kanifadin, Maximovskij
    bahis siteleri