Havířov – Šumperk 1:4 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:0 (kont.)
Prostějov – Jihlava 5:6 (kon.) | Sokolov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
5:6 (1:2, 2:1, 2:3)
HC Dukla Jihlava
Středa 08.12.2021, 18:00Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:32 Jakub ILLÉŠ - 5:6
     
    58:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je naprosto neuvěřitelné co vidíme na stadionu v Prostějově! JAKUB ILLÉŠ se zmocnil puku na levé straně, objel branku a zasunul puk za levou tyč Bláhy, který se nestačil přesunout 5:6! Asistence: Josef Skořepa.
    56:38 Jiří KLIMÍČEK - 5:5
     
    56:38
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Neskutečné! Máme vyrovnáno! Ondřej Bláha odjel na lavičku a domácí to zkusili v šesti proti čtyřem. Petr Mrázek nabil na levou stranu JIŘÍMU KLIMÍČKOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě 5:5! Asistence: Petr Mrázek a Marek Švec.
    55:48 Jan ŠTEFKA - 4:5
     
    55:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A teď to JAN ŠTEFKA konečně prolomil! Jakub Babka nahodil puk od modré čáry a JAN ŠTEFKA výborně tečoval puk a snižuje na rozdíl jedné branky.
    54:03 Tomáš HARKABUS - 3:5
     
    54:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava odskakuje na rozdíl dvou branek! Nejdříve šli hosté do přečíslení dva na jednoho. Jakub Illéš to sice ze začátku trochu zazdil, ale poté si puk připravil a našel na levé straně TOMÁŠE HARKABUSE, který bekhendem procpal puk vedle Bláhy 3:5! Asistence: Jakub Illéš a Josef Skořepa.
    50:57 Jiří FRONK - 3:4
     
    50:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava přesilovku využívá a jde do vedení! Ondřej Kachyňa, poslal puk na pravou stranu na Jakuba Illéše, který nabil na levý kruh JIŘÍMU FRONKOVI, který vymetl levý roh Bláhovi branky 3:4! Asistence: Jakub Illéš a Ondřej Kachyňa.
    36:08 Jan RUDOVSKÝ - 3:3
     
    36:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! Velký zmatek před brankou hostů. Puk se odrazil na modrou na Adama Havlíka, který hned vypálil. Jeho střelu ještě Žukov vyrazil, ale jen před JANA RUDOVSKÉHO, který se do prázdné branky nemýlil 3:3! Asistence: Adam Havlík a Martin Novák.
    33:37 Filip HELT - 2:3
     
    33:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava svůj tlak využívá! Jiří Fronk dostal puk za branku a vyjel si s ním na levou stranu. Poté našel parádní přihrávkou FILIPA HELTA, který z první poslal puk pod horní tyč 2:3! Asistence: Jiří Fronk.
    22:42 Šimon JELÍNEK - 2:2
     
    22:42
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! Jan Štefka vybojoval puk u pravého mantinelu a našel před brankou krásnou přihrávkou ŠIMONA JELÍNKA, který zakončil přesně do pravého horního rohu branky Žukova 2:2! Asistence: Jan Štefka a Michal Janeček.
    15:55 Petr MRÁZEK - 1:2
     
    15:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov rychle snižuje! Martin Novák se nejrychleji zmocnil odraženého puku před brankou Žukova a nabil na levý kruh na nejproduktivnějšího hráče domácích PETRA MRÁZKA, který svoji bombou propálil hostujícího brankáře 1:2! Asistence: Martin Novák.
    14:33 Tomáš HARKABUS - 0:2
     
    14:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlava nakonec přesilovku využívá! TOMÁŠ HARKABUS dostal přihrávku na levý kruh, puk si zpracoval a vystřelil zápěstím. Jeho střela skončila přesně mezi tělem a levou rukou Bláhy a Jihlava odskakuje na rozdíl dvou branek 0:2! Asistence: Tomáš Havránek a Ondřej Kachyňa.
    00:14 Lukáš MAREŠ - 0:1
     
    00:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    A máme tu rychlou branku hostů! Jiří Fronk zavezl puk do pásma a vystřelil z pravé strany, puk se odrazil k volnému LUKÁŠOVI MAREŠOVI, který zakončil přesně 0:1! Asistence: Jiří Fronk.
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 16. Mrázek (Martin Novák), 23. Š. Jelínek (Štefka, Janeček), 37. Rudovský (A. Havlík, Martin Novák), 56. Štefka (Babka, Š. Jelínek), 57. Klimíček (Mrázek, M. Švec) – 1. L. Mareš (Fronk), 15. T. Harkabus (T. Havránek, Kachyňa), 34. Helt (Fronk), 51. Fronk (Illéš, Kachyňa), 55. T. Harkabus (Illéš, Skořepa), 59. Illéš (Skořepa)


    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – M. Jáchym, Klimíček, A. Havlík, Babka, Vala, Zajíc, Motloch – Martin Novák, T. Jáchym, Mrázek (C) – M. Švec, J. Kloz (A), Rudovský – P. Beránek, T. Koblížek, Dubský – Š. Jelínek, Janeček, Štefka.
    Trenér: Aleš Totter

    HC Dukla Jihlava: Žukov (Maláč) – L. Mareš, Kowalczyk, Valenta, Eliáš, Kachyňa, Z. Malík – Helt, Lichanec, Fronk – T. Harkabus (A), Skořepa (C), Illéš – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož – T. Havránek, F. Seman, Mácha.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Rozhodčí: Jakub Kozloi, Tomáš Cabák – Jan Kleprlík, David Otáhal
    thejrc.org