Havířov – Šumperk 1:4 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:0 (kont.)
Prostějov – Jihlava 5:6 (kon.) | Sokolov – Vsetín 1:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 08.12.2021, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:04 Daniel POIZL - 3:1
     
    54:04
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se s tím tentokrát nemazala a svou třetí přesilovku v závěrečné třetině přetavila v gól! Bittner z ostrého úhlu našel krátkou přihrávkou u vzdálenější tyče nikým nehlídaného DANIELA POIZLA, který ranou z voleje z posledních sil rozvlnil síť hostující branky – 3:1! Asistence: Ladislav Bittner, Michal Vodný.
    44:16 Dominik SKLENÁŘ - 2:1
     
    44:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Ospalou atmosféru v KHNP Aréně prořízl druhou domácí brankou z zápase DOMINIK SKLENÁŘ, Třebíč se vrací zpět do vedení! Útočník Horácké Slavie se uvolnil na pravé straně a přesnou střelou vymetl bližší horní roh porubské branky – 2:1! Asistence: Lukáš Nedvídek, Jiří Hunkes.
    09:48 Pavel JENYŠ - 1:1
     
    09:48
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté sice v přesilovce nepředvedli ten nejlepší výkon, i tak se jim však nakonec daří ji přetavit ve vyrovnávací branku! Po pro Mičána jistě nepříjemné skrumáži puk vyklouzl na kruh, odkud jej do sítě doklepl PAVEL JENYŠ – 1:1! Asistence: Tomáš Gřeš, Michal Houdek.
    04:20 Václav KRLIŠ - 1:0
     
    04:20
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí v páté minutě otevírají střeleckou listinu a jdou do vedení! Po krásné akci se prosadil VÁCLAV KRLIŠ, který zachytil Sklenářovu přihrávku a z pozice těsně před pravou tyčí překonal přesouvajícího se Brízgalu – 1:0! Asistence: Dominik Sklenář, Lukáš Nedvídek.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 5. Krliš (D. Sklenář, Nedvídek), 45. D. Sklenář (Nedvídek, Hunkes), 55. Poizl (L. Bittner, Vodný) – 10. Jenyš (Gřeš, M. Houdek)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Jekel) – Mlčák, Hunkes, L. Forman, M. Furch, Poizl, Tureček, Zukal – Dočekal, L. Bittner (C), Střondala – Krliš, Nedvídek, D. Sklenář – M. Zabloudil, Vodný (A), Gajarský – Křehlík, D. Michálek, Ferda (A).
    Trenér: Kamil Pokorný.

    HC RT TORAX Poruba 2011: Brízgala (Muštukovs) – Szathmáry, Žovinec, T. Voráček, M. Houdek, Michal Barinka (C) – Stloukal, Réway, Korkiakoski – Guman, R. Toman, Brodek – Jenyš, Kanko (A), Gřeš.
    Trenér: Jiří Režnar.

    Rozhodčí: Jaroš, Jechoutek – Zídek, Komínek.

    Diváci: 541
    thejrc.org