Žďár n/S – SHK Hodonín 5:2 (kon.) | Bílina – Letňany 5:8 (kon.) | Kometa Brno B – Val. Meziříčí 3:2 (kon.)
Jablonec n/N – Děčín 3:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno B
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 08.12.2021, 18:00 • Winning Group Arena • 2. liga skupina Východ • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Hosté v šesti!
     
    56:12
    Moskal nabil do druhé vlny Malému, který z první vypálil. Jedinečnou šanci zamést puk do prázdné branky měl při dorážce Meluzín. Puk se mu však zavrtěl a mladý útočník ho tak jen nechal za sebou.
     
    51:48
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Seeman – 2 min., podrážení).
     
    50:23
    Blaško našel v mezikruží Čmiela. Domácí měli ohromné štěstí, že mu puk přeskočil hokejku, protože jinak by byl před Slavíčkem úplně sám se spoustou času.
     
    48:02
    Meluzín zachytil špatnou rozehrávku Tkadlece, který byl úplně mimo branku. Brněnský mladík se ale nedokázal srovnat k přesnému zakončení a musel tak obkroužit branku. Mezitím už se gólman stihl vrátit do brankoviště.
     
    46:08
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Kališ – 2 min., sekání).
     
    44:02
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Kučera – 2 min., podrážení).
     
    43:19
    Mokrohajský se urval na levém mantinelu a střílenou přihrávkou hledal před brankou Krejčího. Tomu se už poněkolikáté nepodařilo nasměrovat kotouč do branky.
     
    38:53
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Krásná akce Komety končí gólem. Ve středním pásmu nabral rychlost Kadlic, přejel modrou čáru a v mezikruží našel úplně volného MARKA ŠKVRNĚHO, jenž zavěsil do víka a připsal si svou druhou dnešní trefu. Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    35:21
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Blaško – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:12
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Ďurkáč – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:59
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Opět to byl exbrněnský Křivohlávek, který střílel z levého kruhu. Jeho rána se ještě neujala, puk se ale nakonec dostal na modrou, kde byl připraven STANISLAV BÁCHOR, jehož dělovka doputovala až do sítě. Asistence: Jan Křivohlávek, Jiří Goiš.
     
    30:35
    Patrik Moskal šikovně ve středu hřiště sklepl puk na rychlého Meluzína, který se sám řítil na branku. Střelou mezi betony ale na golmana nevyzrál.
     
    23:25
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Kometa si bere vedení zpět! TOMÁŠ PIGL si za svou snahu branku nesmírně zasloužil. Po Kadlicovu nahození zametl puk po ledu za záda Tkadlece. Asistence: Vojtěch Kadlic, Jan Švejda.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (J. Sedláček – 2 min., podrážení).
     
    10:59
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Od modré pálil Ďurkáč, jeho střelu ještě obrana srazila. Zanedlouho přišel další pokus hostí z mezikruží, který způsobil zmatek před Slavíčkovou brankou. Utavená brněnská obrana nezvládla ubránit DANIELA STODŮLKU a ten dotlačil puk za Slavíčka. Asistence: Michael Vavřík.
     
    06:37
    Špatná brněnská rozehrávka našla úplně volného Goiše v brankovišti, ten v ložené šanci přestřelil Slavíčkovu klec.
     
    02:09
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Kometa bleskurychle využívá početní výhodu. Nejdříve Havlátovi sjela střela z jeho oblíbené pozice na levém kruhu. Následná rána Kamila Brabence už na branku ale doletěla. Tkadlec ji pouze vyrazil a pohotový VOJTĚCH KREJČIŘÍK dorazil kotouč za bezmocného gólmana. Asistence: Kamil Brabenec.
     
    01:43
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Holiš – 2 min., podrážení).

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 3. Krejčiřík (Brabenec), 24. Pigl (Kadlic, Švejda), 39. Škvrně (Kadlic) – 11. Stodůlka (Vavřík), 32. Báchor (Křivohlávek, Goiš)


    HC Kometa Brno B: Slavíček (Šembera) – Studený, Kališ, Seeman, J. Sedláček, Kučera (A), Švejda, D. Sedláček, Trnka – Malý, Krejčiřík, Havlát, Mokrohajský, Halász, Brabenec (C), Kadlic, Pigl, Moskal (A), Škvrně, Krejčí, Meluzín.
    Trenér: Jiří Otoupalík

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Tkadlec (Růžička) – Mošnička, Kamas, Ďurkáč, Báchor (A), Gabrhelík, Holiš – Vávra (A), Goiš, Vavřík, Blaško, Pořičký (C), Andris, Křivohlávek, Čmiel, Urbanec, Stodůlka, Kozubík.
    Trenér: Lukáš Plšek

    Rozhodčí: Vaněk – Kučera, Viskot
    ocianews.com