Kladno – Pardubice 4:5 (po pr.) | Třinec – Motor ČB 3:0 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:1 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
4:5 (2:1, 2:2, 0:1 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 10.12.2021, 17:00 • ROCKNET Aréna, Chomutov • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké páteční odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je dnes dohrávka šestadvacátého kola české extraligy a my v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy Rytíři Kladno a HC Dynamo Pardubice.
     
    Rytíři Kladno

    Kladenští Rytíři se nacházejí na čtrnáctém místě extraligové tabulky se ziskem čtyřiadvaceti bodů. Po letošním návratu mezi tuzemskou hokejovou elitu se nemohou odlepit od spodních pater a jsou tak zatím na pozici, která by znamenala baráž o udržení. Rádi by se posunuli výše, aby tyto pozice opustili. Zatím ale mají ztrátu jedenácti bodů na třinácté Karlovy Vary. Kladno po výhře 2:1 nad Mladou Boleslaví další body v posledních dvou odehraných duelech nepřidalo. S brněnskou Kometou padlo 2:5, naposledy pak hráči Kladna nestačili na pražskou Spartu. Ta v Chomutově, kde Rytíři letos hrají své zápasy, vyhrála 6:0.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Plekanec 5+18
    Jaromír Jágr 7+11
    Nicolas Hlava 7+9
     
    HC Dynamo Pardubice

    To pardubické Dynamo je na tom mnohem lépe. Po sezónách, kdy se pouze zachraňovalo nebo hrálo o udržení, se dočkalo lepších zítřků. V letošní sezóně se jeho hráčům daří. V současné době je najdeme na třetím místě a dosud získali čtyřiapadesát bodů. Čtyři zápasy po sobě Pardubičtí zvítězili, vyšlápli si i na úřadujícího mistra z loňského ročníku a na vedoucí celek extraligy, a sice na Třinec. Naposledy pak zvítězili doma nad Plzní 4:3 po samostatných nájezdech a i dnes prahnou po další výhře. S Kladnem budou Pardubice v roli favorita a uvidíme, zda ji na plní.

    Nejproduktivnější hráči

    Robert Říčka 17+10
    David Cienciala 5+18
    Anthony Camara 11+9
     
    Vzájemná utkání

    První letošní duel lépe zvládli hráči Pardubic, kteří doma zvítězili nad Kladnem 4:3 po samostatných nájezdech. Rytíři tak svému soupeři mají co oplácet.
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Bow (Burda) – Kehar, Dotchin, Ticháček (A), K. Wood, Baránek, J. Suchánek (A), Funk – Jágr, Plekanec (C), Zikmund – M. Indrák, A. Kubík, Hlava – M. Beran, Račuk, Melka – Machala, Filip, Pytlík.
    Trenér: David Čermák

    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Frodl) – J. Mikuš, D. Robertson, O. Vála, Nakládal (C), J. Kolář (A), Hrádek, J. Zdráhal – Hecl, Poulíček (A), Blümel – Matýs, R. Kousal, Camara – Říčka, Paulovič, Cienciala – Pochobradský, Anděl, O. Rohlík.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Brejcha, Hlavatý.
    Zaboduje Kladno proti Pardubicím?
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Pardubičtí sebrali domácímu celku puk a hned se hnali na opačnou stranu, ale i oni moc dlouhou na kotouči nezůstali.
     
    01:05
    Jake Dotchin ve středním pásmu zachytil touš a hned ho procedil do teritoria Pardubic, ovšem další slibná akce Kladna končí neúspěchem.
     
    01:16
    Navíc Dotchin fauloval Kousala, který byl zasažen holí do obličeje a hosté si jako první zahrají přesilovou hru.
     
    01:16
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jake Dotchin – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra a Pardubice jdou do vedení. David Cienciala našel přihrávkou ROBERTA ŘÍČKU, který si sjel k levému kruhu, poté vystřelil skrze obránce Kladna a puk končí za zády Bowa – 0:1. Asistence: David Cienciala a Anthony Camara.
    01:42 Robert ŘÍČKA - 0:1
     
    03:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Během chvilky se ale domácím povedlo vyrovnat a začíná se bleskurychle zase od začátku. MATYÁŠ FILIP z těžkého úhlu nahazoval puk před branku Pardubic, která byla odkrytá. Jakub Nakládal pak chtěl kotouč poslat pryč, jenomže si ho nešťastně srazil do vlastní klece – 1:1. Bez asistence.
    03:17 Matyáš FILIP - 1:1
     
    04:27
    Hosté se dostali do útočného pásma, kde si vyměnili několikrát puk, nakonec ho zachytila kladenská obrana a Rytíři pádí do další útočné akce.
     
    05:17
    Pardubičtí jsou nyní pod menším tlakem a nedokáží vyhodit puk ven z pásma. Z pravé strany střílel Ondřej Machala, ale trefil jen beton brankáře Kloučka.
     
    06:20
    Jaromír Jágr neprošel směrem dopředu, hosté získali puk zpět a před Bowem zahrozil Patrik Poulíček, ale střílel hodně nepřesně. Na druhé straně pak mířil pod beton Kloučka Plekanec, ale hostující gólman ho nakonec přitiskl k ledu a neinkasoval.
     
    07:20
    Robert Kousal se natlačil před Landona Bowa, odražený kotouč chtěl usměrnit za jeho záda, ale neuspěl. Bow přerušuje hru a vhazovat se bude před jeho klecí.
     
    08:01
    Mezi kruhy se napřáhl ke střele Jiří Ticháček, jenž si našel odražený puk, ale nenasměroval ho mezi tři tyče.
     
    09:06
    Jaromír Jágr zmařil další pokus. Nutno podotknout, že v tom měl prsty i jeden z hostujících beků, který ho do pořádného zakončení nepustil, ač byl domácí hráči v dobré pozici.
     
    09:49
    Nicolas Hlava poslal puk na Adama Kubíka, ten ho vrátil zpět Hlavovi a druhý jmenovaný vystřelil, jenže proti byla zase obrana pardubického týmu.
     
    10:37
    Další akce Kladna, tentokráte střílel Matěj Beran, ale pokus zablokovala pozorná pardubická obrana.
     
    10:50
    A další pokus kladenských Rytířů, po jejich ráně musel do dalšího zákroku Klouček a hra je přerušena. Vhazovat se bude po pravé ruce brankáře Dynama.
     
    11:15
    Ondřej Matýs se opřel do rány po zemi, tu zastavila hůl Matyáše Filipa a rázem bylo po další pardubické šanci.
     
    11:59
    Jaromír Pytlík hledal přihrávkou Machalu, ten hned vystřelil, ale puk se jen odrazil pryč a poté si ho sebrali hosté, kteří okamžitě otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    12:46
    Ladislav Zikmund zatopil soupeři před jeho brankou, ale nebylo z toho nic. Na druhé straně pak střílel Anthony Camara, po jehož pokusu zaduněl beton Landona Bowa.
     
    12:59
    Na řadě je komerční přestávka.
     
    13:27
    Po Plekancově přihrávce velmi rychle střílel Miroslav Indrák, ale dobrý zákrok připsal opět Milan Klouček. Ten raději puk ukryl a přerušil hru.
     
    13:51
    Jiří Ticháček pálil od modré čáry a jeho pokus kryje sklapnutím svých betonů znovu Milan Klouček. Po chvilce je tak hra opět zastavena a buly bude vhozeno před jeho klecí.
     
    14:23
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Zdráhal – 2 min., podrážení).
     
    14:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rána jako z děla, poté cink a kotouč končí za zády Kloučka. Marek Račuk našel přihrávkou na modré čáře KYLEHO WOODA, jenž se do střely pořádně opřel. Nejprve zazvonilo břevno a poté kotouč končí v síti, až do vzduchu vylétla Kloučkova lahev – 2:1. Rytíři tak otáčejí stav zápasu na svou stranu. Asistence: Marek Račuk a Jake Dotchin.
    14:42 Kyle WOOD - 2:1
     
    15:19
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jakub Nakládal – 2 min., podrážení).
     
    15:48
    Adam Kubík prudkou ranou orazítkoval tyč pardubické klece!
     
    16:35
    Až nyní se hosté dostali na kotouč a ten letí až před Bowa, hosté se osvobozují a domácí musejí zakládat další akci od své branky.
     
    17:19
    Pardubice jsou v plném počtu.
     
    17:45
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Robert Říčka.
     
    18:06
    Baránkovu střelu od modré tvrdě dorážel z levé strany Tomáš Plekanec, ale jeho střela skončila na obraně Pardubic.
     
    18:32
    Hosté se nemohou vymanit z tlaku a domácí naopak stále na Kloučka střílí, ale zatím se jim nedaří využít další početní výhodu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:15
    Hosté se dostali na kotouč a hned ho poslali až před Bowa. Rytíři tak začínají další akci od jeho branky.
     
    19:45
    Pardubice se ubránily a nyní jsou už v plném počtu.
     
    19:50
    Ještě se vhazovalo před pardubickou klecí, ale k puku se dostali hosté a jen ho drží na svých holích a čekají na první sirénu tohoto zápasu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Už ve druhé minutě hry prostřelil Bowa Robert Říčka a poslal tak rychle hosty do vedení. Ovšem z něho se Dynamo neradovalo příliš dlouho. O dvě minuty později vyrovnal Matyáš Filip, který nahazoval puk před branku soupeře a tam si ho do vlastní prázdné sítě srazil Jakub Nakládal. V patnácté minutě pak využil přesilovou hru dělovkou Kyle Wood a Kladno otočilo zápas ve svůj prospěch.
     
    Střely na branku: 19 – 9
     
    Další třetina začne přibližně v 17:54.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:48
    Jaromír Jágr procpal puk do útočného pásma, ale Rytíři se nedostali do zakončení. Následoval protiútok Pardubic, ale i ten nebyl úspěšný.
     
    21:49
    Domácí jsou znovu na kotouči, ve svém obranném pásmu rozehrávají další akci a už směřují směrem dopředu.
     
    22:39
    Jakub Suchánek z rohu útočného pásma poslal zpětnou přihrávku do prostoru mezi kruhy, tam se napřahoval Marek Baránek, ale mezi tři tyče kotouč nepustil. Nicméně stále Kladno působí před Kloučkem.
     
    23:34
    Juraj Mikuš zachytil puk v pásmu Pardbubic, následoval výhoz ven, ale nikdo ho netečoval a to znamená, že se hosté dopustili zakázaného uvolnění.
     
    23:59
    Kladenští nadále hýří aktivitou. Před chvíli se rozjel Tomáš Plekanec, ale svého spoluhráče Ladislava Zikmunda přihrávkou neoslovil.
     
    24:51
    Nicolas Hlava od pravého mantinelu poslal zadovku na Jaromíra Jágra, který ji ale u levého kruhu nedokázal rychle zpracovat a další slibná akce končí.
     
    25:18
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Anthony Camara – 2 min., hákování).
     
    26:09
    Kladno má další přesilovku, z levé strany okamžitě po převzetí touše pálil Jake Dotchin a jeho rána pak prosvištěla těsně kolem levé tyče Kloučkovy svatyně.
     
    26:55
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Zikmund – 2 min., podrážení).
     
    26:55
    Početní výhoda Rytířů končí, na trestnou putoval Ladislav Zikmund za podrážení a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    27:13
    Pardubice jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    27:57
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Anthony Camara – 2 min., podrážení).
     
    28:27
    Znovu se hraje ve čtyřech, Camara se po chvilce vrátil zase zpět na trestnou lavici.
     
    28:55
    Kladno je kompletní, čeká ho zkrácená přesilovka.
     
    29:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A hned je využita, Rytíři tak jdou do dvoubrankového náskoku. Tomáš Plekanec na levé straně poslal tvrdou přihrávku pro ADAMA KUBÍKA, jenž z nápřahu propálil hostujícího brankáře – 3:1. Asistence: Tomáš Plekanec.
    29:17 Adam KUBÍK - 3:1
     
    29:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté však hned po vhazování šli dopředu, natlačili se před Landona Bowa. Kotouč si pak převzal ONDŘEJ MATÝS, jenž zblízka dostal puk za záda domácího brankáře a hosté jsou tak svému soupeři na dostřel jediné branky – 3:2. Asistence: Anthony Camara.
    29:51 Ondřej MATÝS - 3:2
     
    31:07
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Michal Hrádek – 2 min., podrážení).
     
    31:39
    Hosté byli znovu nedisciplinovaní a nabídli soupeři další přesilovou hru. Kladno tak má další možnost, jak si svůj dvougólový náskok vrátit zpět.
     
    32:13
    Od modré čáry střílel Marek Baránek, ale těsně před Kloučkem netečoval přesně puk Tomáš Plekance. Záhy se pak hosté osvobozují.
     
    32:53
    Další vyhození puku až před Bowa a Pardubice se znovu osvobozují.
     
    33:07
    Hrádek je na ledě a hosté jsou tedy v plném počtu.
     
    33:57
    Kladenští znovu ohrozili Milana Kloučka, ten proti pokusu Matyáše Filipa zakročil a připsal další přesný zákrok.
     
    34:27
    Zakázané uvolnění Kladna, hra se stěhuje před branku Landona Bowa a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    35:13
    Pardubičtí hráči se znovu natlačili před branku soupeře, snažili se o vyrovnání, v tom jim ale zabránil další dobrý zákrok Landona Bowa, po němž je hra zastavena.
     
    35:32
    Od modré čáry pálil Martin Kehar, těsně před Kloučkem se zjevil Matěj Beran, ovšem jeho přiťuknutí končí na pozorném hostujícím brankáři, který zastavuje dění na hrací ploše.
     
    36:22
    Račuk si vyměnil puk s Melkou, nakonec ho druhý jmenovaný dostal do útočné třetiny a další šanci si připsal Matěj Beran, ale znovu mu stopku vystavil Milan Klouček.
     
    37:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Hosté nejprve nastřelili tyč domácí brány. K odraženému puku se pak dostal DAVID CIENCIALA, který s ním sjel do prostoru mezi kruhy a poté tváří v tvář překonal domácího brankáře Bowa – 3:3. Začíná se tak znovu od začátku. Bez asistence.
    37:33 David CIENCIALA - 3:3
     
    38:10
    Hosté ožili a znovu se dostali před branku Kladna, tentokráte před ní ale nezahrozili.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Ondřej Matýs se propracoval k zakončení, ale nebyl úspěšný. Hned na to jdou do akce domácí do rychlého protiútoku.
     
    39:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A ten končí gólem. V závěru druhé třetiny jdou domácí hráči opět do vedení. Tomáš Plekanec poslal žabku směrem k MATĚJI BERANOVI, který poté těsně před Kloučkem vystřelil a kotouč se nakonec došoural za brankovou čáru – 4:3. Asistence: Tomáš Plekanec a Marek Račuk.
    39:27 Matěj BERAN - 4:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní se Kladno dostalo do vedení 3:1. Hosté ale bleskově snížili zpět na jednobrankovou ztrátu a byli zpět ve hře. V osmatřicáté minutě vyrovnal David Cienciala a začínalo se od začátku. A v poslední minutě to bylo zase jinak, Matěj Beran prostřelil Kloučka a Kladno opět vede.
     
    Střely na branku: 33 – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 18:50.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Landon Bow v rozkleku zneškodnil pokus Matýse a přerušuje hru. Vhazovat se v úvodu třetí třetiny bude před jeho klecí.
     
    40:47
    Hosté se opět dostali do útočného pásma, ale před Bowem tentokráte nezahrozili a puk rychle vyletěl do neutrální zóny. Dynamo tak musí útočnou třetinu opustit.
     
    41:28
    Marek Račuk se prosmýkl až těsně před Kloučka, poradil si kličkami se třemi beky soupeře a zblízka zakončil. Puk ale skončil jen u betonu hostujícího brankáře, který ho pak ukryl pod lapačku.
     
    41:53
    Kladenští jsou odhodláni dovést tento zápas do vítězného konce, hýří aktivitou, ale stále si musejí dávat pozor na zadní vrátka. Hosté rozhodně nic nebalí a touží po vyrovnání.
     
    42:26
    Další pobyt Rytířů v pásmu soupeře, ale ti se nedostali k pořádnému zakončení.
     
    43:19
    Z levé strany střílel Ladislav Zikmund, ale jen do Milana Kloučka, který dalším zákrokem svůj tým podržel. Hra je přerušena a buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    44:04
    David Cienciala byl pohlídán Kylem Woodem a domácí hráči tak po zisku puku přenášejí hru na opačnou stranu.
     
    45:12
    Oba celky vystřídaly a směrem dopředu se zase tlačili Kladenští. Nyní operují před Kloučkem a snaží se o pojistku.
     
    45:47
    Marek Račuk projel mezikružím a poté se napřáhl ke střele, ta ale byla zastavena Milanem Kloučkem, který zase hru přerušuje.
     
    46:21
    Paulovič nadvakrát nepřekonal Bowa. Nejprve orazítkoval jeho beton a nakonec pak svou vlastní střelu za jeho záda nedorazil.
     
    46:38
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jakub Nakládal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:38
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:03
    Adam Kubík dostal nabito na pravém kruhu a jeho rána z první jen orazítkovala zadní mantinel. Po chvilce se pak hosté dostali na kotouč a ten odpálili až před Landona Bowa.
     
    47:50
    Matěj Beran se otočil u brankoviště Pardubic, ale nenachytal Milana Kloučka. Hned na to pak hosté opět získávají puk a posílají ho až před kladenskou klec.
     
    48:38
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    48:59
    Landon Bow si musel dávat pozor ve svém brankovišti, protože se na něho natlačili dva hráči Dynama. Nakonec pak jejich pokusy domácí brankář zastavil.
     
    49:22
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Matyáš Filip – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    50:31
    Jsme za polovinou třetí třetiny. Domácí hrají přesilovou hru a zatím velmi dobře. Už několikrát poslali puk do bezpečí a osvobodili se.
     
    51:22
    Kladno je v plném počtu.
     
    51:24
    Robert Říčka nyní nebezpečně vystřelil na levé straně a po jeho ráně musel do zákroku Landon Bow. Ten má puk ve své moci a přerušuje hru.
     
    52:03
    Hosté šli do tlaku před klec Landona Bowa, ovšem soupeř ho zastavil včas a otočil hru opačným směrem.
     
    52:59
    Za vlastní brankou drželi puk na svých holích hráči Kladna, pomalu se přemístili na opačnou stranu a znovu se před Kloučkem snaží o navýšení svého těsného náskoku.
     
    53:37
    Bow znovu fantasticky pokryl prostor u své branky a svižnou ránu z pravého kruhu zastavil. Na druhé straně se proti domácímu hráči vyznamenal Milan Klouček.
     
    55:02
    Hosté se nadále snaží o vyrovnání, ale Kladenští jim v tom zabraňují. Nyní čelil dalšímu pokusu Bow, kterého ohrozil Robert Kousal.
     
    56:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dorážka Kousala se neujala, následoval odraz kotouče k Matýsovi. Ten ho dostal do předbrankového prostoru a tam ho do odkryté klece uklidil DENNIS ROBERTSON. Opět je srovnáno a začínáme od nuly – 4:4. Asistence: Ondřej Matýs a Robert Kousal.
    56:15 Dennis ROBERTSON - 4:4
     
    56:54
    Blíží se závěr třetí třetiny a uvidíme, zda někdo zápas rozsekne, nebo se dočkáme nastavené hrací doby.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:58
    Hosté se znovu dostali před branku soupeře, ale nezakončili. Na druhé straně si podobně počínalo také Kladno.
     
    59:25
    Oba celky se už nikam neženou, nechtějí udělat chybu a vypadá to, že duel po základní hrací době nenajde vítěze.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je to tak, uvidíme minimálně prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:30
    Mikuš přenechal puk Kousalovi, který ale neprošel přes hráče Kladna a puk je ve středním pásmu.
     
    60:54
    Ondřej Matýs se prodral do prostoru mezi kruhy, odkud ale Bowa nepřekonal. Ten má puk u sebe a hra je přerušena.
     
    61:19
    Střelu Patrika Poulíčka srazil do plexiskla Račuk a následně pak dostal puk pod kontrolu Landon Bow.
     
    62:01
    Nicolas Hlava jel sám na Kloučka, v těsné blízkosti se však před ním neprosadil. Není rozhodnuto!
     
    62:48
    Tomáš Plekanec posunul puk před Kloučka na Machalu, ten se neprosadil. A následná střela stejného hráče pak končí na Milanu Kloučkovi.
     
    63:34
    Zikmund po střele Camary získal puk a poté ho Kladno vyhodilo do středního pásma.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:07
    Camara z pravého kruhu vyslal táhlou střelu, kterou poté u své levé tyče pokryl Landon Bow. Hra je zastavena, buly po jeho levé ruce.
     
    64:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté odmítli nájezdy a rozhodují toto utkání čtyřiadvacet vteřin před koncem prodloužení. Matýsova střela se odrazila před Bowa, kde neměl problém JURAJ MIKUŠ poslat kotouč do odkryté sítě – 4:5. Asistence: Ondřej Matýs.
    64:36 Juraj MIKUŠ - 4:5
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Pardubičtí téměř přišli o všechny body, nakonec získali dva. Ve třetí třetině stihli vyrovnat a vynutili si nastavenou hrací dobu. Tu poté v poslední minutě rozhodli Mikušem a zapisují bonusový bod navíc. Kladenští se nakonec musejí spokojit s bodem jedním.
     
    Střely na branku: 44 – 30
     
    Dnešní utkání sledovalo 1000 diváků.
     
    To je od mě vše. Díky za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit opět na shledanou. (19:46:21)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Filip, 15. K. Wood (Račuk, Dotchin), 30. A. Kubík (Plekanec), 40. M. Beran (Plekanec, Račuk) – 2. Říčka (Cienciala, Camara), 30. Matýs (Camara), 38. Cienciala, 57. D. Robertson (Matýs, R. Kousal), 65. J. Mikuš (Matýs)


    Rytíři Kladno: Bow (Burda) – Kehar, Dotchin, Ticháček (A), K. Wood, Baránek, J. Suchánek (A), Funk – Jágr, Plekanec (C), Zikmund – M. Indrák, A. Kubík, Hlava – M. Beran, Račuk, Melka – Machala, Filip, Pytlík.
    Trenér: David Čermák

    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Frodl) – J. Mikuš, D. Robertson, O. Vála, Nakládal (C), J. Kolář (A), Hrádek, J. Zdráhal – Hecl, Poulíček (A), Blümel – Matýs, R. Kousal, Camara – Říčka, Paulovič, Cienciala – Pochobradský, Anděl, O. Rohlík.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Brejcha, Hlavatý

    Diváci: 1000
    thejrc.org