Kladno – Pardubice 4:5 (po pr.) | Třinec – Motor ČB 3:0 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:1 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
4:5 (2:1, 2:2, 0:1 - 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 10.12.2021, 17:00 • ROCKNET Aréna, Chomutov • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:36 Juraj MIKUŠ - 4:5
     
    64:36
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté odmítli nájezdy a rozhodují toto utkání čtyřiadvacet vteřin před koncem prodloužení. Matýsova střela se odrazila před Bowa, kde neměl problém JURAJ MIKUŠ poslat kotouč do odkryté sítě – 4:5. Asistence: Ondřej Matýs.
     
    62:01
    Nicolas Hlava jel sám na Kloučka, v těsné blízkosti se však před ním neprosadil. Není rozhodnuto!
    56:15 Dennis ROBERTSON - 4:4
     
    56:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dorážka Kousala se neujala, následoval odraz kotouče k Matýsovi. Ten ho dostal do předbrankového prostoru a tam ho do odkryté klece uklidil DENNIS ROBERTSON. Opět je srovnáno a začínáme od nuly – 4:4. Asistence: Ondřej Matýs a Robert Kousal.
     
    51:24
    Robert Říčka nyní nebezpečně vystřelil na levé straně a po jeho ráně musel do zákroku Landon Bow. Ten má puk ve své moci a přerušuje hru.
     
    49:22
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Matyáš Filip – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    46:38
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jakub Nakládal – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:28
    Marek Račuk se prosmýkl až těsně před Kloučka, poradil si kličkami se třemi beky soupeře a zblízka zakončil. Puk ale skončil jen u betonu hostujícího brankáře, který ho pak ukryl pod lapačku.
    39:27 Matěj BERAN - 4:3
     
    39:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A ten končí gólem. V závěru druhé třetiny jdou domácí hráči opět do vedení. Tomáš Plekanec poslal žabku směrem k MATĚJI BERANOVI, který poté těsně před Kloučkem vystřelil a kotouč se nakonec došoural za brankovou čáru – 4:3. Asistence: Tomáš Plekanec a Marek Račuk.
    37:33 David CIENCIALA - 3:3
     
    37:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Hosté nejprve nastřelili tyč domácí brány. K odraženému puku se pak dostal DAVID CIENCIALA, který s ním sjel do prostoru mezi kruhy a poté tváří v tvář překonal domácího brankáře Bowa – 3:3. Začíná se tak znovu od začátku. Bez asistence.
     
    31:07
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Michal Hrádek – 2 min., podrážení).
    29:51 Ondřej MATÝS - 3:2
     
    29:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté však hned po vhazování šli dopředu, natlačili se před Landona Bowa. Kotouč si pak převzal ONDŘEJ MATÝS, jenž zblízka dostal puk za záda domácího brankáře a hosté jsou tak svému soupeři na dostřel jediné branky – 3:2. Asistence: Anthony Camara.
    29:17 Adam KUBÍK - 3:1
     
    29:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A hned je využita, Rytíři tak jdou do dvoubrankového náskoku. Tomáš Plekanec na levé straně poslal tvrdou přihrávku pro ADAMA KUBÍKA, jenž z nápřahu propálil hostujícího brankáře – 3:1. Asistence: Tomáš Plekanec.
     
    27:57
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Anthony Camara – 2 min., podrážení).
     
    26:55
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Zikmund – 2 min., podrážení).
     
    25:18
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Anthony Camara – 2 min., hákování).
     
    17:45
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Robert Říčka.
     
    15:48
    Adam Kubík prudkou ranou orazítkoval tyč pardubické klece!
     
    15:19
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jakub Nakládal – 2 min., podrážení).
    14:42 Kyle WOOD - 2:1
     
    14:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rána jako z děla, poté cink a kotouč končí za zády Kloučka. Marek Račuk našel přihrávkou na modré čáře KYLEHO WOODA, jenž se do střely pořádně opřel. Nejprve zazvonilo břevno a poté kotouč končí v síti, až do vzduchu vylétla Kloučkova lahev – 2:1. Rytíři tak otáčejí stav zápasu na svou stranu. Asistence: Marek Račuk a Jake Dotchin.
     
    14:23
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Jan Zdráhal – 2 min., podrážení).
    03:17 Matyáš FILIP - 1:1
     
    03:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Během chvilky se ale domácím povedlo vyrovnat a začíná se bleskurychle zase od začátku. MATYÁŠ FILIP z těžkého úhlu nahazoval puk před branku Pardubic, která byla odkrytá. Jakub Nakládal pak chtěl kotouč poslat pryč, jenomže si ho nešťastně srazil do vlastní klece – 1:1. Bez asistence.
    01:42 Robert ŘÍČKA - 0:1
     
    01:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra a Pardubice jdou do vedení. David Cienciala našel přihrávkou ROBERTA ŘÍČKU, který si sjel k levému kruhu, poté vystřelil skrze obránce Kladna a puk končí za zády Bowa – 0:1. Asistence: David Cienciala a Anthony Camara.
     
    01:16
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jake Dotchin – 2 min., vysoká hůl).
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Filip, 15. K. Wood (Račuk, Dotchin), 30. A. Kubík (Plekanec), 40. M. Beran (Plekanec, Račuk) – 2. Říčka (Cienciala, Camara), 30. Matýs (Camara), 38. Cienciala, 57. D. Robertson (Matýs, R. Kousal), 65. J. Mikuš (Matýs)


    Rytíři Kladno: Bow (Burda) – Kehar, Dotchin, Ticháček (A), K. Wood, Baránek, J. Suchánek (A), Funk – Jágr, Plekanec (C), Zikmund – M. Indrák, A. Kubík, Hlava – M. Beran, Račuk, Melka – Machala, Filip, Pytlík.
    Trenér: David Čermák

    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Frodl) – J. Mikuš, D. Robertson, O. Vála, Nakládal (C), J. Kolář (A), Hrádek, J. Zdráhal – Hecl, Poulíček (A), Blümel – Matýs, R. Kousal, Camara – Říčka, Paulovič, Cienciala – Pochobradský, Anděl, O. Rohlík.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Brejcha, Hlavatý

    Diváci: 1000
    bahis siteleri