Třinec – Vítkovice 1:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
Mountfield HK
Středa 08.12.2021, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:32 Jan ŠTIBINGR - 2:1
     
    52:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bleskový obrat Bílých Tygrů! JAN ŠTIBINGR dlouho držel puk na útočné modré čáře, až ho nahodil na Kiviaha. Ten přes clonícího Faška-Rudáše skoro nic neviděl a našel kotouč až v síti! Štibingr se trefuje poprvé v extraligové kariéře, a vybral si k tomu důležitý čas. Asistence: Dávid Gríger, Adam Najman.
    51:00 Jan ORDOŠ - 1:1
     
    51:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velká radost v Home Credit Areně, domácí tým zaslouženě vyrovnává. Mislav Rosandić se nádherně otočil s pukem kolem své osy a nahodil ho před bránu, kde se nadvakrát prosadil JAN ORDOŠ! Asistence: Mislav Rosandić, Jakub Klepiš.
    37:58 Kevin KLÍMA - 0:1
     
    37:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skóre se konečně mění, do vedení jdou Východočeši! Michal Birner upadl při snaze o přechod útočné modré čáry a Mountfield vyrazil do přečíslení. Aleš Jergl to udělal výborně, když si trošku zpomalil a počkal si, až se otevře ulička na KEVINA KLÍMU, který poté prostřelil bezmocného Kváču. Asistence: Aleš Jergl, Jeremie Blain.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 51. Ordoš (M. Rosandić, Klepiš), 53. Štibingr (Gríger, A. Najman) – 38. Kevin Klíma (Jergl, Blain)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – M. Rosandić, Štibingr, M. Ivan, Kolmann, Derner, J. Šedivý – Ordoš, Filippi (A), Gríger – Birner (A), Klepiš, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – J. Šír, A. Najman, Faško-Rudáš – Rychlovský.
    Mountfield HK: Kiviaho (Š. Lukeš) – Nedomlel, Blain, Gaspar, F. Pavlík (A), Jank, McCormack, Šalda – Smoleňák (C), Lev (A), Orsava – Perret, Kevin Klíma, Jergl – Oksanen, Lalancette, Kelly Klíma – R. Pilař, Koukal, Miškář.

    Rozhodčí: Kika, Vrba – Ganger, Klouček

    Diváci: 1 000
    thejrc.org