Kladno – Pardubice 4:5 (po pr.) | Třinec – Motor ČB 3:0 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:1 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 10.12.2021, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:11
    Na druhé straně vyšíval Pech, ale Michal Kovařčík (TRI) je při snaze dostat se do zakončení nedovoleně bránil. Třetí přesilovka Motoru v utkání.
     
    38:15
    Oceláři teď hrají přesilovku jednodušeji než v první třetině a rodí se nebezpečné situace. Růžičku teď navíc u třinecké střídačky při manévru s pukem podrazil Jiří Ondráček (CEB) a Oceláři mají k dispozici přesně šedesát sekund přesilovky pět na tři.
     
    37:15
    Kundrátek po tlaku Motoru získal puk před vlastní brankou a snažil se zajet s ním za Kacetla. Byl při tomto manévru zasažen Martinem Hanzlem (CEB) do obličeje a Oceláři mají třetí přesilovku v zápase.
     
    29:29
    Domácí nepobyli v plném počtu také moc dlouho. Ondřej Kacetl (TRI) nabral puk na lopatu a vyhodil až do hlediště. Trest odpyká Ondrej Šedivý.
     
    27:20
    Domácím se v útoku nedařilo, a tak se hra rychle přesunula do útočné třetiny Motoru. Jan Jaroměřský (TRI) se stal prvním Ocelářem, který dostal menší trest. Jaroměřský v rohu podržel Beránka, následně oba skončili na ledě. Budeme sledovat přesilovku Českých Budějovic.
     
    14:57
    Hosté nehráli kompletní dlouho. Daniel Voženílek (CEB) se provinil hákováním. Následnou výhodu mohli domácí využít, když v situaci tři na dva se objevila trojice Roman – Hrehorčák – Kofroň, ale pokus nebo spíš centr druhého jmenovaného do brankoviště z úhlu nebyl úspěšný.
     
    12:28
    Jakub Valský (CEB) v souboji s Marinčinem v obranném rohu třineckého pásma zasáhl třineckého obránce v obličeji a od hlavního rozhodčího Jeřábka dostane jako první hráč v tomto utkání menší trest. První početní výhodu tak po druhé komerční přestávce budou mít domácí.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 16. Kundrátek (Marinčin, Miloš Roman), 47. A. Nestrašil (O. Kovařčík, M. Kovařčík), 59. O. Kovařčík (A. Nestrašil, M. Kovařčík)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – Marinčin, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), O. Šedivý – O. Kovařčík, M. Kovařčík, A. Nestrašil – Hrňa, Marcinko, Chmielewski – Dravecký (A), Miloš Roman, Hrehorčák – Kofroň.
    Trenér: Václav Varaďa

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Bindulis, Percy, Šenkeřík, Bučko, Štencel, Vráblík, Štich, Piskáček (A) – J. Novotný (C), M. Hanzl, Valský – Abdul, Pech (A), J. Ondráček – Vondrka, D. Voženílek, Karabáček – Holec, M. Beránek.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Jeřábek, Šindel – Rožánek, Malý

    Diváci: 1 000
    thejrc.org