Kladno – Pardubice 4:5 (po pr.) | Třinec – Motor ČB 3:0 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:1 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 10.12.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Vladimir MICHASJONOK - 4:1
     
    58:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani dávají branku jistoty! Alexandre Mallet šikovně sklepl přihrávku soupeře a sám se vydal do útoku. Puk se nakonec dostal k VLADIMIRU MICHASJONOKOVI, jenž kotouč dovezl až do prázdné branky čímž dává svůj první žlutomodrý gól! Asistence: Alexandre Mallet.
    49:35 Daniel GAZDA - 3:1
     
    49:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani znovu získávají dvoubrankové vedení! Zdeněk Okál uháněl do přečíslení tři na jednoho, DANIEL GAZDA si klepl o přihrávku, dostal ji, obešel blokujícího obránce, zamíchal s pukem a zasunul ho mezi Godlovy betony. Zlínský bombarďák svým sedmým gólem v sezoně potvrzuje pozici nejlepšího střelce v mužstvu a dává na 3:1! Krásná branka v hostující síti a ševci jdou za vítězstvím. Asistence: Zdeněk Okál.
    25:45 Uvis Janis Balinskis - 2:1
     
    25:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva snižuje! UVIS JANIS BALINSKIS dostal po Lukešově zadovce trochu prostoru v mezikruží a vyslal střelu, která i s trochou štěstí a kvalitní clony zaplula za žlutomodrého brankáře! Litvínov je na dostřel! Asistence: František Lukeš a Matúš Sukeľ.
    18:56 Patriks ZABUSOVS - 2:0
    18:56 Patriks ZABUSOVS - 2:0
     
    18:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    PATRIKS ZABUSOVS má dnes střeleckou! Tentokrát si šikovný Lotyš udělal prostor na pravém kruhu, srovnal si puk na holi a vyslal neskutečně povedenou střelu do horního růžku Godlovy branky. Už je to 2:0 a ševci jdou do trháku! Asistence: Vladimir Michasjonok a Robert Mamčics.
     
    12:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani jdou do vedení! PATRIKS ZABUSOVS šel za pukem jako tank, vybojoval jej a v samostatném úniku mladý Lotyš prostřelil Denise Godlu, čímž se trefil poprvé před vlastními fanoušky! 1:0.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 13. Zabusovs, 19. Zabusovs (Michasjonok, Mamčics), 50. Gazda (Okál), 59. Michasjonok (Mallet) – 26. Balinskis (Sukeľ, F. Lukeš)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec (A), Žižka, Ferenc, M. Novotný – Mallet, Honejsek, Okál – Kubiš (C), P. Sedláček (A), Köhler – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – Vopelka, R. Veselý, Fryšara.
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC VERVA Litvínov: Godla (Neužil) – Hrbas, Irving, Balinskis, D. Zeman, Demel, Stříteský, O. Baláž – P. Straka (A), Estephan, Jarůšek – M. Chalupa, V. Hübl (C), P. Svoboda – Kudrna, Sukeľ, F. Lukeš (A) – Zygmunt, Gerhát, Jurčík.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Tomáš Micka, Peter Staňo – Jiří Ondráček, Josef Špůr
    thejrc.org