Pardubice – Plzeň 4:3 (3:1 po s.n.)
po s.n. (3:1)
HC Dynamo Pardubice
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 07.12.2021, 18:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Patrik POULÍČEK - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dynamo Pardubice.
    Autorem vítězné branky je PATRIK POULÍČEK.
    59:18 Jakub NAKLÁDAL - 3:3
     
    59:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dvaačtyřicet vteřin před koncem tu máme znovu vyrovnaný stav. Naprosto devastující tlak Dynama nakonec končí brankou. Kotouč dostal přímo proti holi na pravé straně pásma kapitán JAKUB NAKLÁDAL a svou typickou ranou golfem propálil výborně chytajícího Svobodu. Asistence: Matěj Blümel, Matej Paulovič.
    54:21 Lukáš KAŇÁK - 2:3
     
    54:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté si berou po dvou minutách vedení zpět. Jan Dufek vybojoval puk na brankovišti a po chvilce ho nabídl k mantinenlu LUKÁŠI KAŇÁKOVI, jehož nikterak výrazná rána zapadlo Frodlovi pod horní tyčku. Hostující bek se sám divil, že puk do sítě dostal. Asistence: Jan Dufek.
    52:05 Anthony CAMARA - 2:2
     
    52:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Necelých osm minut před závěrečnou sirénou je vyrovnáno! Adam Musil se po vhazování překrásně proháčkoval hostující obranou a předložil puk před prázdnou branku pro ANTHONYHO CAMARU, který zvládl souboj s obráncem Plzně a zavěsil do odkryté branky. Asistence: Adam Musil.
    35:39 Patrik POULÍČEK - 1:2
     
    35:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Už je to jen o jednu branku! Jakub Nakládal vypálil na branku od modré čáry. Jeho rána trefila jen Svobodův beton, následně se o dorážku pokusil i Matěj Blümel, úspěšný byl ale až pokus domácího centra PATRIKA POULÍČKA. Asistence: Matěj Blümel.
    31:41 Michal BULÍŘ - 0:2
     
    31:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ojedinělý akce hostujícího týmu a už je to o dvě branky. MICHAL BULÍŘ se uvolnil na pravé straně útočného pásma a vypálil. Frodl ještě jeho střelu vyrazil před sebe, ale na dorážku u přední tyčku už nedosáhl. Asistence: Jan Schleiss, Vojtěch Budík.
    19:38 Jan SCHLEISS - 0:1
     
    19:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se ještě před pauzou dostávají do vedení. Michal Bulíř dostal nahrávku na střelu z první na pravý kruh. Zamířil pouze do betonu Frodla, od něhož už dokázal puk uklidit do odkryté branky jeho spoluhráč JAN SCHLEISS. Asistence: Michal Bulíř, Peter Čerešňák.
    Marken.cz

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 36. Poulíček (Blümel), 53. Camara (A. Musil), 60. Nakládal (Blümel, Paulovič), rozh. náj. Poulíček – 20. Schleiss (Bulíř, Čerešňák), 32. Bulíř (Schleiss, Budík), 55. L. Kaňák (J. Dufek)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Marek Hecl (PCE)
    1:1   Michal Bulíř (PLZ)
    2. série:
    1:1   Anthony Camara (PCE)
    1:1   Martin Lang (PLZ)
    3. série:
    1:1   Robert Kousal (PCE)
    1:1   Ludwig Blomstrand (PLZ)
    4. série:
    2:1   Patrik Poulíček (PCE)
    2:1   Tomáš Mertl (PLZ)
    5. série:
    3:1   David Cienciala (PCE)


    HC Dynamo Pardubice: Frodl (Klouček) – Nakládal (C), J. Mikuš, Košťálek, O. Vála, Hrádek, J. Kolář (A) – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Camara, A. Musil, R. Kousal – Hecl, Cienciala, Říčka – O. Rohlík, Anděl, Pochobradský – Kusý.
    Trenér: Richard Král

    HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda (Pavlát) – Čerešňák (C), Graňák, L. Kaňák, Jiříček, Kvasnička, Kremláček, Budík – Dzierkals, Mertl (A), J. Dufek – F. Suchý, Bulíř, Schleiss (A) – Blomstrand, G. Thorell, M. Lang – F. Přikryl, Adamec, Malát.
    Trenér: Václav Baďouček

    Rozhodčí: Hodek, Jeřábek – Gerát, Axman

    Diváci: 1000
    thejrc.org