Salzburg – Znojmo 5:3 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 10.12.2021, 19:15 • Eisarena, Salzburg • bet-at-home ICE Hockey League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Salzburg právě vstřelil branku!


    I přes fakt, že se hosté opravdu snažili, domácí pečetí gólem do prázdné branky dnešní výhru. Po ztrátě puku od Hamana se k puku dostal TY LONEY, který zakončil z poloviny hřišti s velkým přehledem a zároveň tak vstřílí svou druhou branku v tomto souboji. Bez asistence.
     
    52:32
    Orli právě vstřelili branku!


    Hosté se přeci jen dotahují na rozdíl jediné branky! Po pěkné průnikové nahrávce od Prokeše si puk přebral DOMINIK TEJNOR , jenž zamířil naprosto skvěle pod lapačku Tolvanena. Utkání tak nabírá na dramatické koncovce. Asistence: Radek Prokeš, Radim Matuš.
     
    31:33
    Orli právě vstřelili branku!


    Hosté velmi rychle zmírňují dosavadní výsledek kontaktní brankou. Po pěkné nahrávce se dostal ke střele z mezikruží MICHAL KVASNICA , jenž zamířil k pravé tyči Tolvanenovi svatyně, zároveň tak střílí svou druhou branku v tomto utkání. Jedná se o velmi důležitý moment pro další ráz tohoto souboje. Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    31:06
    Salzburg právě vstřelil branku!


    Domácí poprvé v utkání odskakují na rozdíl tří branek! První pokus od Baltrama sice dokázal Kantor vyrazit, ovšem na dorážku TYE LONEYHO byl již krátký. Asistence: Florian Baltram.
     
    26:45
    Salzburg právě vstřelil branku!


    Domácí opět odskakují do dvoubrankového vedení. Po střele od Schneidera se puk dostal až k najetému BENJAMINU NISSNEROVI, který se s tím nijak nepáral a zakončil přímo pod horní tyčku Kantorovi svatyně. Asistence: Peter Schneider, Thomas Raffl.
     
    16:27
    Orli právě vstřelili branku!


    Hosté přeci jen korigují stav utkání! po rychlém průniku do útočného pásma od hostů se k puku dostal konkrétně MICHAL KVASNICA, jenž mazácky zakončil mezi Tolvanenovi betony. Asistence: Filip Haman.
     
    15:14
    Salzburg právě vstřelil branku!


    Domácí přidávají další branku a navyšují tak vedení! Po pěkné nahrávce od Pallestranga se dostal do samostatného úniku Loney, který trefil sice pouze připraveného Kantora, ovšem k dorážce se dostal FLORIAN BALTRAM a ten se pochopitelně z hranice brankoviště nemýlil. Asistence: Ty Loney, Alexander Pallestrang.
     
    08:19
    Salzburg právě vstřelil branku!


    Máme tu první branku utkání, kdy jsou domácí ti, kteří otevírají skóre tohoto souboje. Po odraženém puku zpoza branky se ke střele dostal Američan T. J. BRENNAN, jenž zakončil velmi pohotově pod horní tyčku. Pavel Kantor na tento pokus rozhodně neměl nárok. Asistence: Jan-Mikael Jarvinen.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 9. Brennan (Jarvinen), 16. Baltram (Loney, Pallestrang), 27. Nissner (Schneider, Raffl), 32. Loney (Baltram), 60. Loney – 17. Kvasnica (Haman), 32. Kvasnica (Svoboda), 53. Tejnor (Prokeš, Matuš)


    EC Red Bull Salzburg: Tolvanen (Lamoureux) – LoVerde, Heinrich, Pallestrang, Brennan, Zundel, Kanzig, Schreier – Schneider, Nissner, Raffl (C) – Loney, Wukovits, Baltram – Huber M., Jarvinen, Hochkofler – Borzecki, Leonhardt, Huber P.
    Trenér: Matt Mcllvane

    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Culkin, Sedlák, Haman, Younan, Bartko, Tejnor, Stránský – Luciani, Němec, Svoboda – Fejes, Zubov, Ahl – Matuš (C), Prokeš, Gorčík – Kvasnica, Köver, Brittain.
    Trenér: Glen Hanlond

    Rozhodčí: Siegel, Sternat – Nothegger, Seewald
    thejrc.org