Litoměřice – Vsetín 1:3 (kon.) | Třebíč – Kadaň 5:0 (kont.) | Havířov – Frýdek-M. 3:4 (po pr.)
Slavia – Jihlava 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Přerov – Třebíč 1:2 (po pr.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 26.01.2022, 18:00Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:22 Martin ŠŤOVÍČEK - 1:2
     
    64:22
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Druhý bonusový bod si odváží hosté z Třebíče! Rozhodl průnik MARTINA ŠŤOVÍČKA po pravém křídle, který nachytal Petráska na bližší tyči! Asistence: Dominik Sklenář.
     
    58:40
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Krliš – 2 min., podrážení).
    53:30 Martin DOČEKAL - 1:1
     
    53:30
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! MARTIN DOČEKAL spatřil clonu před Petráskem, které využil ke střele zápěstím a ta zaplula až do sítě! Asistence: Lukáš Forman.
     
    52:35
    Další velká šance domácích končí na parádním zákroku Jekela! Od mantinelu předal Šik puk v brejku zcela volnému a rozjetému Šoustalovi před brankou, proti němu se ale Jekel stihl přesunout a zachránil své spoluhráče!
     
    51:54
    Jakub Svoboda zpoza branky hledal své spoluhráče! Herman sice na středu promáchl, o dva metry za ním však stál Doležal, který neuspěl!
    47:32 Tomáš KUDĚLKA - 1:0
     
    47:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po téměř 48 minutách hry se konečně otevírá skóre zápasu! Jakub Svoboda v přečíslení našel na levém křídle volného obránce TOMÁŠE KUDĚLKU, který si rozvážně počkal a překonal padlého Jekela trefou do odkryté klece! První branka pro Kudělku v jeho druhém startu za MEO! Asistence: Jakub Svoboda.
     
    43:24
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Dominik Sklenář – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:27
    Hrdinka chyboval v rozehrávce a Sklenář dostal přihrávku do samostatného úniku na Petráska! Hostující forvard mířil mezi betony, těsnou škvíru ale netrefil! Stále tak hrajeme bez branek.
     
    38:40
    Po Furchově střele puk vypadl na brankoviště, odtud jej ale domácí beci tak tak stihli odklidit!
     
    34:54
    Dnes sledujeme zcela jinou, trápící se, Třebíč než na začátku sezony. Nyní si však hosté alespoň vybojovali první přesilovou hru v zápase.

    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matouš Kratochvil – 2 min., podrážení).
     
    33:22
    Šoustal se dostal do samostatného úniku! Na puk si ale nejprve musel déle počkat, pověsili se na něj obránci a poté už s kotoučem, který měl na delší hůl, nedokázal vykouzlit lepší zakončení.
     
    26:49
    Veliká šance Přerova, jenže skóre zůstává beze změny! Hosté chybovali ve vlastním rohu, čehož mohli domácí rychle využít přečíslením, Doležal ale v pozici, ve které měl nahrát, zvolil střelu, se kterou nakonec Jekel neměl žádné problémy. Domácí poté mohli ještě pokračovat v nátlaku, jelikož třebíčská pětka byla značně rozhozená, Hrdinka ale na modré ztratil puk.
     
    25:10
    Dobrá šance Přerova! Za brankou vybojovali puk, který se dostal do mezikruží, kde byl sám Jan Svoboda! Ten dobře mířil, Jekel ale jeho ránu prudkým zákrokem vyrazil! Na opačné straně rýsující se brejk pak domácí zvládli ustát.
     
    17:47
    Doudera hledal u volné tyče střílenou přihrávkou Ferdu, který ale puk těsně netrefil! Třebíč byla zatím nejblíže prvnímu gólu tohoto zápasu!
     
    16:05
    Tomáš Doležal měl dobrou pozici na levém kruhu a vyslal neméně dobrou ránu, na kterou Jekel musel vytáhnout zákrok ramenem!
     
    10:11
    Matouš Kratochvil se zkoušel protáhnout po pravém křídle, kde si však na něj přišel Furch. Hra se poté rychle otočila na opačnou stranu, kde se rýsovalo zajímavé přečíslení Michálkovy lajny, Třebíč ale vůbec nezakončila!
     
    03:36
    První dobrá šance Přerova! Z rohu se odrazil puk zpátky na kruh, kde stál pouze volný Šik, ten si ale na Jekela jeho první střelou v dresu Přerova nepřišel!
     
    00:38
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Dominik Sklenář – 2 min., vysoká hůl).
     
    Utkání je odloženo z důvodu velké marodky v týmu Přerova. Utkání se odehraje v náhradním termínu 26.1. 2022.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 48. Kudělka (Jakub Svoboda) – 54. Dočekal (L. Forman), 65. Šťovíček (D. Sklenář)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Kubeš, Kudělka, R. Černý, Hrdinka, Ševčík, Krisl (C), Dluhoš – Jakub Svoboda, T. Šoustal, T. Doležal (A) – Šik, Herman, Süss – Tadeáš Král, M. Kratochvil, Jan Svoboda – M. Sloboda, F. Dvořák, Goiš.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – L. Doudera, Hunkes, L. Forman, M. Furch, Poizl, Tureček, Mlčák – Vodný (A), L. Bittner (C), Šťovíček – Krliš, Nedvídek, D. Sklenář – Dočekal, D. Michálek, Ferda (A) – Lang, Gajarský, M. Zabloudil.

    Rozhodčí: Cabák, Skopal – Hanzlík, Hranoš
    thejrc.org