Sparta – Olomouc 3:4 (1:2 po s.n.) | Třinec – Plzeň 2:3 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:0 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 2:1 (po pr.)
Motor ČB – Kladno 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
HC Škoda Plzeň
Neděle 12.12.2021, 15:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:47
    Velká šance pro domácí jak jít opět do vedení. David Kvasnička si v souboji s Ondřejem Kovařčíkem pomohl držením, Třinec má k dispozici přesilovku.
     
    54:55
    Marian Adámek v dalším souboji o kotouč nedovoleným způsobem poslal k ledu jednoho z protihráčů, Plzeň má pět minut před třetí sirénou k dispozici přesilovou hru.
     
    46:43
    Kombinovaná třetí formace domácích dlouho držela kotouč v útočném pásmu, do větší šance se ale Oceláři nedostali. Celé snažení Třince pak končí faulem Arona Chmielewského, Plzeň bude po komerční přestávce hrát v početní výhodě.
     
    43:43
    Lotyš Martins Dzierkals chtěl vybojovat kotouč v souboji s Douderou, hostující útočník si ale pomohl nedovoleným způsobem. Oceláři mají další přesilovku.
     
    38:47
    Aktivita domácích pokračuje, Oceláři si vybojovali přesilovou hru. Nedovoleným bráněním se provinil Dominik Graňák, který tak na dvě minuty oslabuje svůj tým.
     
    35:19
    Třinecká snaha o srovnání je pozastavena, po sekání Martina Marinčina totiž hosté budou hrát v početní výhodě.
     
    29:34
    Oceláři mají k dispozici přesilovku, Gustav Thorell totiž ve středním pásmu podrazil Ondřeje Kovařčíka.
     
    23:22
    V další velké šanci byl Marcinko a následně i Marinčin, ani jeden z třineckých hráčů ale Pavláta nepřekonal. Martin Marinčin následně fauloval pronikajícího Bulíře, Plzeň má k dispozici přesilovku.
     
    16:37
    Akce Plzně končí šancí Bulíře, který ale z bezprostřední blízkosti Kacetla nepřekonal. Hosté nicméně budou mít v následujících dvou minutách více šancí ke skórování, když za hrubost je vyloučen třinecký Marian Adámek.
     
    08:21
    Uvidíme první přesilovou hru, tu si zahrají domácí. Michal Bulíř ve středním pásmu fauloval Musila, hostující forvard si odsedí dvě minuty za držení.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 37. Kundrátek (Hrňa, Dravecký), 41. Kundrátek (Hrňa) – 24. Mertl (Bulíř, Čerešňák), 43. Bulíř (J. Dufek), 60. Čerešňák (Mertl)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek – Chmielewski, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – O. Šedivý, Marcinko, Hrňa – Hrehorčák, Miloš Roman, Dravecký (A) – Kofroň.
    Trenér: Václav Varaďa

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Miroslav Svoboda) – Čerešňák (C), L. Kaňák, Jiříček, Graňák, Budík, Kvasnička, Kremláček – J. Dufek, Mertl (A), Dzierkals – Schleiss (A), Bulíř, F. Suchý – M. Lang, G. Thorell, Blomstrand – F. Přikryl, Adamec, Malát.
    Trenér: Václav Baďouček

    Rozhodčí: Šír, Ondráček – Ganger, Rampír

    Diváci: 1000
    thejrc.org