Sparta – Olomouc 3:4 (1:2 po s.n.) | Třinec – Plzeň 2:3 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:0 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 2:4 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 2:1 (po pr.)
Motor ČB – Kladno 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
HC Škoda Plzeň
Neděle 12.12.2021, 15:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Peter ČEREŠŇÁK - 2:3
     
    59:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Třináct vteřin před koncem třetí třetiny se hosté prosazují, a to velice kuriózním způsobem! Nahození hostujícího kapitána PETERA ČEREŠŇÁKA z vlastního pásma před Kacetlem poskočilo a puk propadl třineckému brankáři mezi betony do sítě! Obrovská smůla domácích a hosté téměř jistě mohou slavit vítězství! Asistence: Tomáš Mertl.
     
    59:26
    Kotouč poskakoval po brankovišti, Hrňa, Vrána ani Marcinko ale nedostali puk do branky! Hosté se poté osvobodili.
     
    57:47
    Velká šance pro domácí jak jít opět do vedení. David Kvasnička si v souboji s Ondřejem Kovařčíkem pomohl držením, Třinec má k dispozici přesilovku.
     
    54:55
    Marian Adámek v dalším souboji o kotouč nedovoleným způsobem poslal k ledu jednoho z protihráčů, Plzeň má pět minut před třetí sirénou k dispozici přesilovou hru.
     
    46:43
    Kombinovaná třetí formace domácích dlouho držela kotouč v útočném pásmu, do větší šance se ale Oceláři nedostali. Celé snažení Třince pak končí faulem Arona Chmielewského, Plzeň bude po komerční přestávce hrát v početní výhodě.
     
    43:43
    Lotyš Martins Dzierkals chtěl vybojovat kotouč v souboji s Douderou, hostující útočník si ale pomohl nedovoleným způsobem. Oceláři mají další přesilovku.
    42:55 Michal BULÍŘ - 2:2
     
    42:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté odpovídají na třineckou druhou branku a srovnávají stav! Jan Dufek v rychlé protiakci vybídl ke střele MICHALA BULÍŘE, který svou dělovku poslal mimo dosah Ondřeje Kacetla! Asistence: Jan Dufek.
     
    42:37
    Chmielewski na útočné modré přenechal kotouč Růžičkovi, ten ale Pavláta nepřekonal. Akce nicméně pokračovala a Chmielewski následnou střelou popáté v zápase trefil tyč plzeňské branky!
    40:50 Tomáš KUNDRÁTEK - 2:1
     
    40:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Trest pro vyloučeného Graňáka sice již vypršel, Oceláři ale poslední přesilovkovou šanci využívají a jdou do vedení! Erik Hrňa z pravé strany nabil TOMÁŠI KUNDRÁTKOVI, které z první vymetl všechny pavučinky v levém horním rohu Pavlátovy branky! Asistence: Erik Hrňa.
     
    39:05
    Doduerovo nahození od modré se odrazilo k Marcinkovi, který dorážel do odkryté branky. Pavlát se ale skvěle přesunul a zastavil kotouč před brankovou čárou!
     
    38:47
    Aktivita domácích pokračuje, Oceláři si vybojovali přesilovou hru. Nedovoleným bráněním se provinil Dominik Graňák, který tak na dvě minuty oslabuje svůj tým.
    36:23 Tomáš KUNDRÁTEK - 1:1
     
    36:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři skórují ve vlastním oslabení a srovnávají stav utkání! Vladimír Dravecký nejrychleji dojel vystřelený kotouč za hostující brankou, slovenský útočník posunul puk na Erika Hrňu, který od mantinelu našel najetého TOMÁŠE KUNDRÁTKA! Třinecký bek se sice dostal až za brankovou čáru, zpětnou kličkou ale propasíroval kotouč do sítě přes Pavlátovu hokejku a pomocí nohy bránícího Čerešňáka! Asistence: Erik Hrňa, Vladimír Dravecký.
     
    35:19
    Třinecká snaha o srovnání je pozastavena, po sekání Martina Marinčina totiž hosté budou hrát v početní výhodě.
     
    33:48
    Oceláři vystřídali, stále se však drží v útočném pásmu. Douderovo nahození od modré zřejmě lehce tečoval Tomáš Marcinko, kotouč počtvrté v utkání orazítkoval tyč plzeňské branky!
     
    29:34
    Oceláři mají k dispozici přesilovku, Gustav Thorell totiž ve středním pásmu podrazil Ondřeje Kovařčíka.
     
    26:24
    Ve WERK ARENĚ mohlo být srovnáno, gólovou radost Andreji Nestrašilovi ale zhatila horní tyč Pavlátovy branky! Komerční přestávka.
    23:30 Tomáš MERTL - 0:1
     
    23:30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostující přesilovka trvala jen osm vteřin, Škoda se ujímá vedení! Kacetl nedokázal udržet prudkou střelu Michala Bulíře od modré, puk se odrazil k volnému TOMÁŠI MERTLOVI, který jej uklidil do odkryté branky! Asistence: Michal Bulíř, Peter Čerešňák.
     
    23:22
    V další velké šanci byl Marcinko a následně i Marinčin, ani jeden z třineckých hráčů ale Pavláta nepřekonal. Martin Marinčin následně fauloval pronikajícího Bulíře, Plzeň má k dispozici přesilovku.
     
    16:37
    Akce Plzně končí šancí Bulíře, který ale z bezprostřední blízkosti Kacetla nepřekonal. Hosté nicméně budou mít v následujících dvou minutách více šancí ke skórování, když za hrubost je vyloučen třinecký Marian Adámek.
     
    12:51
    Petr Vrána s Martinem Růžičkou jeli v přečíslení dvou proti jednomu, druhý jmenovaný ale z kruhu pro vhazování napálil jen Pavlátovo rameno. Hosté následně rychle přenesli hru na druhou stranu, Kacetl musel likvidovat střelu ze střední vzdálenosti. Komerční přestávka.
     
    08:40
    Dvě rány z první Erika Hrni, dvě velké příležitosti! První střelu s vypětím všech sil Pavlát vytěsnil mimo branku, druhou pak zastavila tyč!
     
    08:21
    Uvidíme první přesilovou hru, tu si zahrají domácí. Michal Bulíř ve středním pásmu fauloval Musila, hostující forvard si odsedí dvě minuty za držení.
     
    02:30
    Pokus Jana Jaroměřského od modré byl trochu tečován, kotouč se zastavil o tyč Pavlátovy branky!
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 37. Kundrátek (Hrňa, Dravecký), 41. Kundrátek (Hrňa) – 24. Mertl (Bulíř, Čerešňák), 43. Bulíř (J. Dufek), 60. Čerešňák (Mertl)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Marek Mazanec) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek – Chmielewski, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – O. Šedivý, Marcinko, Hrňa – Hrehorčák, Miloš Roman, Dravecký (A) – Kofroň.
    Trenér: Václav Varaďa

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Miroslav Svoboda) – Čerešňák (C), L. Kaňák, Jiříček, Graňák, Budík, Kvasnička, Kremláček – J. Dufek, Mertl (A), Dzierkals – Schleiss (A), Bulíř, F. Suchý – M. Lang, G. Thorell, Blomstrand – F. Přikryl, Adamec, Malát.
    Trenér: Václav Baďouček

    Rozhodčí: Šír, Ondráček – Ganger, Rampír

    Diváci: 1000
    bahis siteleri