Cádiz – Granada 1:1 (kon.)
konec
Cádiz CF
1:1 (1:0)
Granada CF
Pondělí 13.12.2021, 21:00 • Estadio Nuevo Mirandilla • Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:09:27)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:10.
     
    Pondělní dohrávka 17. kola španělské LaLigy mezi Cádizem a Granadou skončila nerozhodným výsledkem 1:1. Andaluské derby gólově otevřel ve 32. minutě Santiago Arzamendia, jehož střelu si do vlastní sítě hlavou prodloužil Torrente. Hosté ovšem nesložili zbraně a ve druhém poločase byli výrazně lepším týmem. Zaslouženého vyrovnání se dočkali v 88. minutě, kdy střelu Jorgeho Moliny tečovali hned dva bránící fotbalisté, přesto nakonec míč skončil v síti. V nastaveném čase ještě arbitr Oriz za úder loktem vyloučil domácího Salviho, ale Granada už nedostala prostor přesilovku využít.

    Tabulkově se toho pro ani jeden tým moc nezměnilo. Cádiz sice poskočil na 18. místo před Getafe, ale nadále zůstává v sestupovém pásmu. Granada je mimo něj na 15. pozici, nicméně náskok na dnešního soupeře zůstává na třech bodech.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Zřejmě poslední akci utkání přerušil Marcos Mauro López úmyslným podražením Baccy. Moc dobře věděl, že i on dostane žlutou kartu, ta je ovšem v jeho případě první.
     
    90+3
    Domácí odehrají poslední okamžiky zápasu v deseti! Salvi se na polovině hřiště ohnal loktem po Millovi a rozhodčí mu okamžitě udělil druhou žlutou, tedy následně i červenou kartu.
     
    90+2
    Rozehrávku volného přímého kopu si vzal na starosti Luis Milla. Míči dal příliš malou výšku, Jens Jönsson bez problémů odhlavičkoval kulatý nesmysl do autu.
     
    90+1
    Žlutý trest si vysloužil Juan Cala. Zezadu tvrdě přebrousil kotníky Puertase, v tomto případě nebylo co řešit.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    88
    Granada právě vstřelila branku!
    Hosté následně rozehrávali svůj první rohový kop v utkání, z nějž vytěžili ohromně důležitou vyrovnávací trefu! Krkolomným způsobem balón doputoval až k JORGEMU MOLINOVI, jehož ránu tečovali hned dva protihráči, ale co bylo nejdůležitější, míč rozvlnil síť!
     
    87
    Z hranice šestnáctky střílel Jorge Molina. Výbornou práci odvedl Marcos Mauro López, který špičkou levé kopačky tečoval balón vedle domácí svatyně.
     
    86
    Netrvalo dlouho a fotbalisté v bílo-červených dresech znovu získali míč do svého držení. Luis Javier Suárez přetáhl centr na Baccu, Carlos Akapo sklonil hlavu a nechal míč doletět mimo hrací plochu.
     
    85
    Přímý volný kop Granady neskončil kýženém vyrovnávacím gólem. Proti centru Puertase vyskočil nejvýše bránící Jens Jönsson.
     
    84
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Anthony Lozano, přichází Milutin Osmajić.
     
    83
    Rozhodnutí měl na kopačce Anthony Lozano. Do malého vápna obdržel ideální nahrávku od Alarcóna, ale z bezprostřední blízkosti napálil pouze blokujícího Ariase.
     
    82
    Carlos Bacca si všiml, že Ledesma není v ideálním postavení. Zakončení z těžké pozice mu ovšem vůbec nevyšlo, z otočky poslal brankáři míč přímo do rukavic.
     
    81
    Proti balónu vystartoval Jeremías Ledesma. Lehce podcenil výšku míče, ale nakonec si poradil, ve výskoku levou rukou vyboxoval balón mimo nebezpečí.
     
    80
    Faul i na druhé straně, a to ve výrazně zajímavější pozici. U levé lajny Tomás Alarcón stáhl k zemi Escudera a na centr se chystá Puertas.
     
    79
    Příliš agresivní byl v souboji s Lozanem Germán Sánchez. Arbitr Ortiz přerušil hru a nařídil přímý kop pro Cádiz kousek za polovinou hřiště.

    Milan Huppert

    Branky: 32. Arzamendia (Fali) – 88. J. Molina (Montoro)

    Karty:   37. Lozano (CAD), 61. Salvi (CAD), 90+1. Cala (CAD), 90+4. Mauro López (CAD) – 37. G. Sánchez (GRN)   90+3. Salvi (CAD)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:8. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:10.
    Cádiz CF: Ledesma – Akapo, Fali (46. Mauro López), Cala, A. Espino – Jönsson, Alarcón, Álex Fernández (C) – Alejo (77. Sobrino), Lozano (84. Osmajić), Arzamendia (46. Salvi).
    Náhradníci: Gil – Bastida, Calderón, Harojan, Chapela, Chust, Jiménez, Mauro López, Negredo, Osmajić, Salvi, Sobrino.

    Trenér: Álvaro Cervera

    Granada CF: Maximiano – Quini (63. S. Arias), G. Sánchez (C), Torrente, Neva (78. Escudero) – Puertas, Milla, Gonalons (46. Montoro), Soro (63. Bacca) – J. Molina, Suárez.
    Náhradníci: A. Escandell – Abram, S. Arias, Bacca, Escudero, Eteki, Monchu, Montoro, P. Sánchez, Ruiz.

    Trenér: Robert Moreno

    Rozhodčí: Ortiz – Villaseñor, Estévez

    Diváci: 13 052
    bahis siteleri