Znojmo – Linz 4:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Steinbach Black Wings Linz
Neděle 12.12.2021, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto. TOMÁŠ SVOBODA dostal nabito do levého kruhu a tvrdou ranou do protipohybu brankáře a do horní části jeho svatyně posílá svůj tým necelých pět minut před koncem do třígólového vedení.
    Asistence: Adam Sedlák a Vojtěch Němec.
     
    42:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo v úvodu třetí části odskakuje soupeři na dvougólový rozdíl. Po vyhraném buly se puk dostal k DOMINIKU TEJNOROVI, který rychlou střelou švihem k levé tyči možná trochu překvapil brankáře rakouského celku, ten už nestihl reagovat.
    Asistence: Radek Prokeš.
     
    37:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se štěstím přesilovku využívá, neboť Linz snad třikrát nedokázal vyhodit lehký puk do bezpečí. Ten nakonec sebral FILIP AHL a z pravého kruhu zamířil do odkryté části hostující brány, zřejmě nějak pod lapačku gólmana.
    Asistence: Ryan Culkin a Vojtěch Němec.
     
    17:10
    Linz právě vstřelil branku!
    Kombinace dvou největších jmen v týmu hostů vede k vyrovnání. Rotter si na pravém křídle všiml najíždějícího BRIANA LEBLERA, poslal mu přesnou přihrávku a kapitán Linze nad rameno padajícího Kantora vyrovnává skóre duelu. Asistence: Rafael Rotter.
     
    01:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Tlak Znojma nakonec ústí v otevírací trefu utkání. Gorčík se středem pásma prokličkoval mezi protihráči, posunul puk doprava na Bartka, který následně zadovkou našel před brankou volného RADIMA MATUŠE. Znojemský kapitán zblízka z první překonává brankáře. Asistence: Jan Bartko, Sebastian Gorčík.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 2. Matuš (Bartko, Gorčík), 38. Ahl (Culkin, Němec), 43. Tejnor (Prokeš), 56. Svoboda T. (Sedlák, Němec) – 18. Lebler (Rotter)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Culkin, Sedlák, Haman, Younan, Bartko, Tejnor, Stránský – Svoboda, Němec, Luciani – Ahl, Zubov, Brittain – Gorčík, Prokeš, Matuš – Kvasnica, Oščádal.
    Trenér: Glen Hanlon

    Steinbach Black Wings Linz: Coreau (Höneckl) – Schnetzer, Lamarche, Rumble, Kragl, Gregorc, Wolf, Liesch, Bortňák – Lebler, Smith, Rotter – Kantola, Pelletier, Gaffal – Romig, Dzerinš, Lahoda – Bretschneider, Brucker, Pusnik.
    Trenér: Raimo Summanen

    Rozhodčí: Hronský, Smetana – Durmis, Gatol
    thejrc.org