Košice – Poprad 1:4 (kon.)
konec
HC Košice
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
HK Poprad
sk Pátek 17.12.2021, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej sekunde zápasu ešte Poprad skúšal trafiť prázdnu bránku, ale neuspel. Poprad so Steel arény odchádza po víťazstve 4:1. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera. (20:27:38)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:20
    Košičania stále držia pásmo, ale vôbec v ňom nie sú dôrazní. Klhůfek strieľal ešte raz, ale Čiliak si pohodlne poradil. Košická bránka je stále prázdna.
     
    58:56
    Košičania sa usadili v pásme a skúsili to sériou prihrávok. Na ich konci sa do strely oprel Klhůfek, ale nebol presný.
     
    57:36
    Košarišťan po oddychovom čase zostáva na striedačke. Košičania to skúsia so šiestimi korčuliarmi.
     
    57:36
    Košický tréner Kalle Kaskinen si vyžiadal oddychový čas.
     
    56:28
    Paršin prešiel do útočného pásma, ale bol tam sám proti dvom obrancom. Keďže nemal komu prihrávať, tak nedokázal nič vymyslieť.
     
    56:11
    Puk skončil na ochrannej sieti, takže hra sa prerušuje. Poprad si s obrovskou pravdepodobnosťou už o pár minút zo Steel arény odnesie tri body.
     
    55:42
    Oba tímy striedajú počas hry. Čas zostávajúci do konca duelu sa kráti a nič nenasvedčuje tomu, že by sa v Steel aréne malo schyľovať k veľkému obratu.
     
    55:00
    Začína sa posledná päťminútovka riadnej hracej doby a zdá sa, že aj celého zápasu. V útoku sú Košičania.
     
    54:17
    McPherson sa dostal do útoku a z ľavej strany prihrával Slovákovi, ale ten puk v rýchlosti nespracoval. Na ľade teraz vidíme množstvo nepresností.
     
    53:50
    Košičania prešli do pásma. Milý to skúšal z pravej strany a po ňom ešte od modrej čiary pálil Deyl, ale iba priamo do hrude Čiliaka.
     
    52:47
    Opäť sa hrá dlhšie bez prerušenia. Hosťujúci Vandas vybojoval puk pri mantineli vo svojom útočnom pásme, ale nemá to na strelu.
     
    51:58
    Košičania v strednom pásme zachytili rozohrávku hostí. Saucerman sa po nej sám vrútil do pásma a prudko strieľal, ale iba tesne nad Čiliakovu bránku.
     
    51:28
    Košičania zbierjaú puk za vlastnou bránkou a budú rozohrávať. Ofenzívnu snahu im nemožno uprieť, ale zaiaľ sú iba veľmi nepresní.
     
    50:05
    Vandas sa dostal priamo pred brakára Košíc a aj on to skúsil zakončením. Puk však nedokázal dobre podvihnúť, a tak si Košarišťan pomerne hladko poradil.
     
    49:30
    Vylúčený Snuggerud sa vracia na ľadovú plochu. Košičania oslabenie ustáli bez inkasovaného gólu.
     
    48:52
    Drgoň najskôr trafil iba Košarišťana, a potom pri ďalšej strele zlomil hokejku. Popradu nemožno uprieť snahu, ale hostia sa skutočne nemusia nikam ponáhľať.
     
    48:19
    Krátko po buly zakončoval aj Arniel. Poprad má v početnej výhode puk plne pod kontrolu a košickú bránku ohrozuje z každej možnej pozície.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 20. McPherson (Snuggerud) – 13. Ully (Rymsha, Vandas), 13. Bjalončík (Valigura, Brejčák), 29. Skokan (Arniel, Drgoň), 32. Arniel (Rymsha, Vandas)


    HC Košice: Košarišťan (Kaľavský) – Snuggerud, Deyl, Šedivý, Romančík, Cibák, Saucerman, Jacko, Novota – McPherson, Slovák, Pereskokov – Paršin, Chovan, Klhůfek – Rogoň, Mrázik, Bartánus – Jokeľ, Havrila, Milý
    Trenér: Kalle Kaskinen

    HK Poprad: Čiliak (Tomek) – Brejčák, Drgoň, Rymsha, Dalhuisen, Novajovský, Ulrych, Hudec – Livingston, Skokan, Svitana – Vandas, Arniel, Ully – Jevoš, Mlynarovič, Paločko – Petráš, Bjalončík, Valigura
    Trenér: Corey Neilson

    Rozhodčí: Krajčík, Müllner – Ševčík, Gegáň
    thejrc.org