Kladno – Liberec 0:8 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Třinec – Salzburg 6:4 (kon.)
Jihlava – Pardubice 2:4 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:4 (kon.)
Zlín – Plzeň 4:2 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Havířov – Motor ČB 1:2 (2:3 po s.n.)
HC Litvínov – Olomouc 2:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
HC Škoda Plzeň
Neděle 19.12.2021, 16:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 26. kolo
Partner:
     
    58:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je veledůležitá branka, kterou trefil přes celé kluziště do prázdné svatyně TADEÁŠ TALAFA. Risk bez brankáře tak hostům zatím příliš nevychází.
     
    56:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak toto je blesková odpověď v podobě vstřelené branky, která utkání může ještě pořádně zdramatizovat! Postaral se o ní VÁCLAV ADAMEC a to při útoku dva na dva. Asistence: Adam Dvořák.
     
    55:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ HEŠ právě vstřeluje velice důležitou branku, která by mohla rozseknout dnešní utkání. Poté, co se kotouč odrazil od betonů Němečka nastal před brankovištěm pořádný zmatek, ve kterém se jako první zorientoval Talafa. Asistence: Tadeáš Talafa.
     
    47:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak toto je velké zaváhání celého zlínského celku! Ten ve vlastní početní výhodě obdržel branku, pod kterou se podepsal JOSEF DÁŇA. Ten se díky dobrému napadání dostal do úniku jeden na jednoho. Asistence: Adam Dvořák.
     
    25:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je velká chyba brankáře indiánů! Od modré čáry se pokusil DOMINIK LUŽA o nahození na bránu. Nejenže trefil prostor mezi třemi tyčemi, k jeho štěstí dokonce i vstřelil branku. Asistence: Adam Laciga a Stanislav Kunst.
     
    00:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je pro domácí celek vstup do utkání jako z říše snů! Po méně než půl minutě od úvodního hvizdu se totiž prosadil DOMINIK LUŽA a posílá tak svůj celek do brzkého vedení. Naopak indiáni mají nyní co odčinit, jelikož inkasovali rovnou z první střely soupeře. Asistence: Michal Tomeček.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 1. Luža (Tomeček), 26. Luža (Laciga, Kunst), 56. Heš (Talafa), 59. Talafa – 48. Dáňa (Dvořák), 57. Adamec (Dvořák)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Marek, Tomeček, Martinec, Dědek, Masař, Heš, Frömel, Luža (A), Čechmánek, Laciga
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Škoda Plzeň: Němeček (Lokajíček) – Houdek, Dolhý, Hamšík, Pánek, Pavlák, Malák (C) – Kvasnička, Eremiáš, Kopic (A), Adamec, Korčák, Dvořák, Slanina (A), Soukup, Ženíšek, Kuchárik, Dáňa
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Hradil, Blaha – Kučera, Peluha
    thejrc.org