Havířov – Salzburg 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Vítkovice 4:1 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Plzeň 3:0 (kon.) | Chomutov – Olomouc 1:5 (kon.) | Třinec – Motor ČB 6:3 (kon.)
Kladno – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Sparta – Liberec 10:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 6:8 (kon.)
Jihlava – Mountfield HK 1:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
HC Olomouc
Pondělí 20.12.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 27. kolo
Partner:
     
    59:05
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Filip Döring – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:48
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:48
    Domácí čekají horké chvilky, neboť se minutu a 46 vteřin budou bránit ve třech proti pěti. Samozřejmě pokud hosté nedají gól.
     
    57:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tomáš Vyroubal – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:34
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Badinka – 2 min., podrážení).
     
    49:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Döringovi utekl puk od pravého mantinelu obranného pásma k ose, kde ho získali hosté. Suk sice vyrazil ránu Poledny od modré, ale učinil tak jen na hokejku MATYÁŠE FASNERA jenž domácího gólmana prostřelil z pravé strany na vzdálenější tyč. Asistence: Aleš Poledna a Marek Matašovský.
     
    44:53
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Lukáš Přecechtěl – 2 min., podrážení).
     
    39:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Stejně jako v první třetině dávají Hanáci gól do šatny. Po buly vytvořili hosté skrumáž před Sukem, v níž si volný puk v brankovišti našel ALEŠ POLEDNA a zvýšil olomoucký náskok. Asistence: James Joshua Mácha a Lukáš Přecechtěl.
     
    36:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku rychle využili poté, co TOBIÁŠ HANDL dostal puk na levou stranu, popojel k brance a z kruhu trefil přesně bližší šibenici. Asistence: Adam Panáček a Patrik Tarnoczy.
     
    36:29
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Adam Titlbach.
     
    34:57
    Až nyní Piráti zahrozili. Šilar poslal z levého křídla přesný pas na druhou stranu Ekrtovi, proti jehož zakončení se ale Špunar stihl přesunout.
     
    33:22
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (James Joshua Mácha – 2 min., krosček).
     
    33:15
    Chábův pokus z mezikruží byl zblokován, ale moc nechybělo, aby oblouček zapadl do branky. Nakonec puk skončil na horní síťce.
     
    32:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci podnikli rychlý výpad do týlu Chomutova a ten byl úspěšný. Handl sice Suka nepřekonal, ale JIŘÍ FIBINGR doklepl volný puk do sítě. Asistence: Tobiáš Handl a Václav Kočí.
     
    31:22
    Hanáci na druhé straně vytvořili velkáý závar před Sukem, v němž střílel Matašovský, ale s ležícím brankářem přehodil i branku.
     
    30:51
    Vostiňák ve vlastním oslabení vystihl olomouckou rozehrávku ve středním pásmu a pádil sám na Špunara, jenže minul branku.
     
    30:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jiří Beníšek – 2 min., držení).
     
    24:19
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jiří Beníšek – 2 min., podrážení).
     
    19:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bylo to trochu kostrbaté, ale hosté přece jen gólem do šatny srovnávají. Ruda sice přišel v náznaku přečíslení na pravém křídle o puk po zásahu Dominika Badinka, jenže u zadního mantinelu si ho dojel a dostal ho před branku, kde Matašovský ještě posunul JIŘÍMU FIBINGROVI, který trochu krkolomným bekhendem překonal Suka. Asistence: Marek Matašovský a Stanislav Ruda.
     
    16:26
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Tobiáš Handl – 2 min., faul loktem).
     
    05:36
    V samotném závěru přesilovky předvedl Suk parádní zákrok. Mácha dostal od levého mantinelu přihrávku k protejší tyči, kde zakončoval s první a někteří hostující hráči už se radovali. Předčasně, neboť do cesty puku se postavil Sukův beton. Domácí jsou kompletní.
     
    03:36
    Domácí přesilovka končí poté, co Jan Vostiňák napadal hostující rozehrávku v obranném pásmu Olomouce a dopustil se hákování.
     
    02:40
    U chomutovské střídačky inkasoval jeden z domácích hráčů naprosto nesmyslný úder do hlavy. Chomutovská střídačka se dožadovala vyloučení do konce utkání, Tobiáš Handl vyvázl jen s dvěma trestnými minutami.
     
    02:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Olomoučtí přišli o pásmo, ale rychle se do něj vrátili. Před brankou se tlačili k dorážkám Tichá s Matašovským, jenže neuspěli, což nastartovalo rychlý protiútok domácích, kteří se dostali do přečíslení dva na jednoho. Ekrt nadvakrát dostal puk k TOMÁŠI ŠILAROVI, který přesnou ranou otevřel skóre zápasu. Asistence: Jan Ekrt a Tadeáš Svoboda.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 3. T. Šilar (Ekrt, T. Svoboda) – 20. Fibingr (Matašovský, Ruda), 33. Fibingr (Handl, Kočí), 37. Handl (Panáček, Tarnoczy), 40. Poledna (Mácha, Přecechtěl), 50. Fasner (Poledna, Matašovský)


    Piráti Chomutov: Suk (Tuček) – Petrásek, Cestr, Pöschl, Rykl, Dominik Badinka – Ekrt, P. Šugár, T. Šilar, Krasanovský, Beníšek, Cháb, T. Svoboda, Vostiňák, Titlbach, Vyroubal, F. Döring, Daniel Badinka.
    Trenér: Petr Jíra

    HC Olomouc: Špunar (Kmec) – Kočí, Rajzík, Drábek, Přecechtěl, Panáček, Stratil, Poledna – Tichý, Havel, Zapletal, Fasner, Matašovský, Fibigr, Handl, Mácha, Tarnoczy, Ruda.
    Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Jaroš, Zeliska – Pěkný, Ondráček
    thejrc.org