Třinec – Litvínov 3:1 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:5 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 3:2 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:5 (kon.) | Kladno – Mountfield HK 2:9 (kon.)
Pardubice – Sparta 3:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 21.12.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:29 Milan GULAŠ - 2:5
     
    56:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Toto je branka, která s největší pravděpodobností rozhoduje dnešní utkání. Postaral se o ní MILAN GULAŠ, který získal kotouč po vyhraném buly v obranném pásmu. Na poslední chvíli se ještě pokusil kotouč zastavit Gazda, ani on ale neodvrátil gól do prázdné brány. Asistence: Petr Šenkeřík a Lukáš Pech.
     
    52:07
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Vladimir Michasjonok – 2 min., hákování).
     
    36:52
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Jiří Novotný – 2 min., podrážení).
     
    35:43
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Petr Šenkeřík – 2 min., podrážení).
    34:00 Pavel KUBIŠ - 2:4
     
    34:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady bleskurychlou odpověď a to z dílny PAVLA KUBIŠE. Toho po souboji v rohu kluziště našel přímo v prostoru mezi kruhy Antonín Honejsek. Jeho následná prudká střela proletěla vše, co měla v cestě. Asistence: Antonín Honejsek.
    33:06 Martin HANZL - 1:4
     
    33:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak toto měl MARTIN HANZL opravdu lehké. Po kličce za bránou jednoho z jeho spoluhráčů dostal přihrávku přímo na hůl, když stál nikým nehlídaný před brankovištěm. Následné zakončení do prázdné brány mu už nedělalo nejmenší problém. Asistence: Jan Štencel.
    25:08 Daniel GAZDA - 1:3
     
    25:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto byla střela jako hrom, do které se pořádně opřel DANIEL GAZDA! Ten se po vyhraném buly dostal ke kotouči u modré čáry, z které okamžitě zakončoval přímo do sítě hostů. Asistence: Robert Mamčics a Patriks Zabusovs.
     
    25:04
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Martin Beránek.
    22:45 Zdeněk DOLEŽAL - 0:3
     
    22:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak toto byla naprosto učebnicová kombinace, která téměř okamžitě ukončuje oslabení domácího celku. Na jejím konci stál ZDENĚK DOLEŽAL, který už jenom zakončoval do zcela prázdné brány. Jeho střelou do pravého horní růžku navíc nedal brankáři nejmenší šanci na úspěšný zákrok. Asistence: Martin Hanzl a Jindřich Abdul.
     
    22:25
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Antonín Honejsek – 2 min., krosček).
    18:33 Jiří ONDRÁČEK - 0:2
     
    18:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak toto byla perfektně mířená střela v podání JIŘÍHO ONDRÁČKA! Ten svým přízemním zakončením od modré čáry zcela překvapil brankáře soupeře, který měl kompletně zakrytý výhled.
    15:22 Jan ŠTENCEL - 0:1
     
    15:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak toto je velká chyba domácího brankáře, který propustil zakončení z obrovské blízkosti. O střelu se postaral JAN ŠTENCEL, který trefil přímo prostor mezi nohami, který si Libor Kašík vůbec nehlídal. Asistence: Martin Hanzl a Martin Beránek.
     
    12:33
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Roman Vráblík – 2 min., hákování).
     
    10:04
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Jan Piskáček – 2 min., držení).
     
    08:36
    Tak toto byla obrovská chyba Jiřího Suhrady, který po špatné rozehrávce z obranného pásma přichází o kotouč. Díky tomu se dostali do úniku rovnou dva útočníci soupeře. Jedním z nich byl i Jakub Valský. Libor Kašík po jeho zakončení předvedl bravurní zákrok, díky kterému si drží čisté konto.
     
    00:44
    Na úvodním buly dnešního utkání byl úspěšnější Lukáš Pech, díky kterému se jeho mančaft dostává ihned do útoku a rovnou z toho byla obrovská šance. Poté co Milan Gulaš obdržel křížnou přihrávku, mohl zakončovat do prázdné svatyně. Jeho pokus ale zastavily rychlé betony Kašíka.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 26. Gazda (Mamčics, Zabusovs), 34. Kubiš (Honejsek) – 16. Štencel (M. Hanzl, M. Beránek), 19. J. Ondráček (Štencel, Vráblík), 23. Z. Doležal (M. Hanzl, Abdul), 34. M. Hanzl (Štencel), 57. Gulaš (Šenkeřík, Pech)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec (A), Žižka, Ferenc, T. Hanousek – Mallet, Honejsek, Okál – Kubiš (C), P. Sedláček (A), Vopelka – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – O. Flynn, R. Veselý, Fryšara.
    Trenér: Luboš Jenáček

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Šenkeřík, Piskáček (A), Bindulis, Bučko, Štencel, Vráblík, Remta – Holec, Pech (A), Gulaš (C) – Abdul, J. Novotný, Z. Doležal – Vondrka, M. Hanzl, Valský – M. Beránek, J. Ondráček, Karabáček.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Hejduk, Vrba – Ganger, Rampír

    Diváci: 1000
    thejrc.org