Dallas – Minnesota 7:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
7:4 (3:2, 1:1, 3:1)
Minnesota Wild
Úterý 21.12.2021, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:28 Jamie BENN - 7:4
     
    58:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí celek tento zápas vyhraje, to je už asi jasné. Ze střední třetiny se prosazuje ránou do prázdné branky JAMIE BENN. Asistence: Radek Faksa.
    55:06 Kevin FIALA - 6:4
     
    55:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka a hostující celek snižuje. Po rychlé přihrávce zpoza branky se prosazuje střelou na bližší tyč KEVIN FIALA. Asistence: Ryan Hartman a Kirill Kaprizov.
    43:06 Miro HEISKANEN - 6:3
     
    43:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Velmi rychle přidávají domácí další gól. Po situaci dva na jednoho se po výborné přihrávce prosazuje z bezprostřední blízkosti ránou do horní části branky MIRO HEISKANEN. Asistence: Michael Raffl.
    42:06 Jacob PETERSON - 5:3
     
    42:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hostující celek svou velkou šanci neproměnil, a pak se po rychlé akci prosazuje domácí tým. JACOB PETERSON vypálil a jeho ránu si nešťastně do branky srazil jeden z bránících hráčů. Asistence: Denis Gurjanov.
    37:37 Kirill KAPRIZOV - 4:3
     
    37:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hostující celek ještě před koncem druhé třetiny snižuje, ránou do protipohybu brankáře se z ostré pozice prosazuje dobře hrající KIRILL KAPRIZOV. Asistence: Mats Zuccarello a Alex Goligoski.
    28:02 Roope HINTZ - 4:2
     
    28:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení na dva góly. Tvrdou ránou se po šikovné Klingberga prosazuje z kruhu ROOPE HINTZ. Asistence: John Klingberg a Jason Robertson.
    16:43 Tyler SEGUIN - 3:2
     
    16:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí celek si po rychlé akci bere vedení zpět. Povedenou střelou překonal brankáře soupeře volný TYLER SEGUIN. Uspěl po dobré přihrávce spoluhráče a hostující brankář tento puk mohl mít. Asistence: Denis Gurjanov a Jamie Benn.
    15:42 Kevin FIALA - 2:2
     
    15:42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Rychlá akce a je vyrovnáno, po pěkné Folignově přihrávce se prosazuje ránou bez přípravy KEVIN FIALA. Uspěl z bezprostřední blízkosti. Asistence: Marcus Foligno.
    05:25 Ryan HARTMAN - 2:1
     
    05:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Krásná akce Minnesoty a je sníženo. Na konci pěkné kombinace stál RYAN HARTMAN, který dokázal překonat rychlou střelou domácího brankáře. Jen těžko chytatelná rána. Asistence: Kirill Kaprizov a Mats Zuccarello.
    03:24 Esa LINDELL - 2:0
     
    03:24
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává svou druhou branku při vlastním oslabení, střelou mezi betony brankáře se prosazuje ze strany ESA LINDELL.
    01:31 Joe PAVELSKI - 1:0
     
    01:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se dostávají do vedení, po pěkné přihrávce se prosazuje obranou neobsazený JOE PAVELSKI. Asistence: Jason Robertson a Miro Heiskanen.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Pavelski (J. Robertson, M. Heiskanen), 4. Lindell, 17. Seguin (Gurjanov, Jamie Benn), 29. Hintz (J. Klingberg, J. Robertson), 43. Peterson (Gurjanov), 44. M. Heiskanen (M. Raffl), 59. Jamie Benn (Faksa) – 6. Hartman (Kaprizov, Zuccarello), 16. K. Fiala (M. Foligno), 38. Kaprizov (Zuccarello, Goligoski), 56. K. Fiala (Hartman, Kaprizov)


    Dallas Stars: Oettinger (Holtby) – R. Suter, J. Klingberg, Lindell (A), M. Heiskanen, Harley, Hakanpää – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Gurjanov, Jamie Benn (C), Seguin (A) – M. Raffl, Faksa, Glendening – Tufte, Peterson, A. Radulov.
    Trenér: Rick Bowness

    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Goligoski, D. Kulikov, J. Brodin, Dumba (A), Merrill, Jordie Benn – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek (A), K. Fiala – Duhaime, F. Gaudreau, Bjugstad – V. Rask, N. Sturm, R. Pitlick.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Dwyer, Chmielewski – Marquis, Gawryletz

    Diváci: 18 237
    thejrc.org