Litoměřice – Třebíč 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 3:2 (po pr.) | Vsetín – Havířov 4:1 (kon.)
Jihlava – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 4:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 4:6 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 0:5 (kont.) | Šumperk – Kolín 0:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:6 (3:2, 0:1, 1:3)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 22.12.2021, 18:00Chance liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Petr MRÁZEK - 4:6
     
    59:03
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je zřejmě rozhodnuto, Prostějov si po třech letech kráčí pro vzácnou výhru s přerovským rivalem! PETR MRÁZEK trefil prázdnou branku přes celé hřiště.
    50:20 Jiří GOIŠ - 4:5
     
    50:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři ale nic nevzdávají, navrátilec JIŘÍ GOIŠ jim dává naději! Dvořák z rohu skvělou přihrávkou našel přerovského vousáče, který se před brankou prosadil i navzdory obležení dvou prostějovských obránců! Asistence: Filip Dvořák.
    46:48 Martin NOVÁK - 3:5
     
    46:48
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Krutá rána pro domácí, kteří ve vlastní přesilovce inkasují a Prostějov udělal další krok k tomu, aby po třech letech konečně v derby zvítězil! Jelínek v přečíslení dobře našel MARTINA NOVÁKA, který překonal přesouvajícího se Klimeše! Asistence: Šimon Jelínek,
    42:25 Petr MRÁZEK - 3:4
     
    42:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov otáčí průběh zápasu ve svůj prospěch! Kanonýr PETR MRÁZEK jel do souboje jeden na jednoho s Kubešem, kterého přelstil dvěma kličkami a následně poměrně nerazantní střelou překonal domácího brankáře mezi betony! Asistence: Marek Švec, Patrik Husák.
    31:45 Patrik HUSÁK - 3:3
     
    31:45
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté v signalizované početní výhodě srovnávají! Obsadili útočnou třetinu a od modré střílel PATRIK HUSÁK, jehož puk s přispěním teče vyletěl vysoko nahoru a zapadl za záda Klimeše! Domácí branku ještě reklamovali, tentokráte už se ale hosté ze srovnání radovat mohou! Asistence: Jan Kloz.
    10:14 Marek ŠVEC - 3:2
     
    10:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    To je tedy zápas, po deseti minutách hry tu máme už pátý gól, když hosté využívají svoji první přesilovou hru! Po pěkné křižné přihrávce střílel z pravého kruhu Mrázek, Klimeš ale jeho pokus neudržel a v momentě, kdy se jej snažil přikrýt, se na něj natlačili hráči z obou táborů, čímž způsobili nepřehledný závar na brankovišti. Toho využil MAREK ŠVEC, který ze skrumáže dostal puk za čáru! Asistence: Martin Novák.
    06:07 Tomáš JÁCHYM - 3:1
     
    06:07
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Pozor, pozor! S brankami se nám v MEO Aréně roztrhl pytel, Prostějov totiž okamžitě snižuje alespoň na dvě branky! Před Klimeše se šikovně natlačil TOMÁŠ JÁCHYM, který bekhendovým zakončením rozradostnil skupinu prostějovských fanoušků za brankou. Asistence: Petr Beránek, Adam Havlík.
    05:50 Tomáš DOLEŽAL - 3:0
     
    05:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jestřábi jsou na ručník, MEO jde po šesti minutách už do tříbrankového trháku! Ševčík nahodil puk na branku, ten se ale ke smůle Prostějova odrazil od brusle prostějovského beka přímo k TOMÁŠI DOLEŽALOVI, který si luxusně s hokejkou mezi nohama dovolil kotouč postrčit do branky! Nádherné zakončení v podání přerovského forvarda! Asistence: Ondřej Ševčík, Filip Dvořák.
    04:48 Jan SVOBODA - 2:0
     
    04:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Skvělý start domácího mužstva oceňuje tisícová návštěva bouřlivým řevem! Prostějovští chybovali ve vlastním pásmu, ztratili kotouč a toho rychle využil JAN SVOBODA, který si dobrou střelou pod Bláhův teploměr připisuje druhý bod v pěti minutách! Asistence: Jakub Herman.
    02:26 Jan SÜSS - 1:0
     
    02:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou rychle do vedení! Prostějov měl dobrou příležitost v kontru v útočném pásmu, utekl mu však kotouč a domácí rychle otočili hru, když v přečíslení krásnou žabkou našel hokejku JANA SÜSSE Jan Svoboda! Süss zakončoval z první a poblíž tyče nedal Bláhovi šanci! Asistence: Jan Svoboda, Jakub Kubeš.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Süss (Jan Svoboda, Kubeš), 5. Jan Svoboda (Herman), 6. T. Doležal (Ševčík, F. Dvořák), 51. Goiš (F. Dvořák) – 7. T. Jáchym (P. Beránek, A. Havlík), 11. M. Švec (Martin Novák), 32. Husák (J. Kloz), 43. Mrázek (M. Švec, Husák), 47. Martin Novák (Š. Jelínek), 60. Mrázek (Husák)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Postava) – Kubeš, Hrabal (A), R. Černý, Hrdinka, Ševčík, Krisl (C), Dluhoš – Jan Svoboda, Süss, Herman – Matěj Novák, Tadeáš Král, F. Dvořák – T. Doležal (A), Matěj Svoboda, Sebera – Goiš, D. Indrák, M. Sloboda.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (M. Altrichter) – Husák, Klimíček, P. Krejčí, Babka, Vala, Zajíc – M. Švec, J. Kloz (A), Mrázek – P. Beránek, T. Jáchym, Š. Jelínek – A. Havlík, Martin Novák (C), Rudovský – Štefka, T. Koblížek, Motloch – Podlaha.

    Rozhodčí: Jaroš, Petružálek – Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri