Vítkovice – Zlín 1:2 (po pr.) | Motor ČB – Olomouc 1:3 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.)
Liberec – Kladno 3:2 (kon.) | Sparta – Třinec 5:8 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
HC Olomouc
Čtvrtek 23.12.2021, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:13 Jan KÁŇA - 1:3
     
    59:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc skóruje do prázdné branky! Lukáš Klimek vybojoval puk na útočné modré, mezi kruhy našel JANA KÁŇU a ten dovezl puk až do branky. Asistence: Lukáš Klimek.
    27:35 Silvester KUSKO - 1:2
     
    27:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jenomže Olomouc si okamžitě bere vedení zpět! Po souboji u domácí střídačky sebral utíkající puk Knotek, ujel s ním po pravém křídle a na levém kruhu našel SILVESTRA KUSKA, který i v pádu přesně zakončil vedle Hrachovinovo vyrážečky! Asistence: Jan Knotek.
    26:58 Jindřich ABDUL - 1:1
     
    26:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ta další už ale míří do pravého růžku a JINDŘÍCH ABDUL v přesilovce srovnává stav zápasu! Asistence: Jan Štencel a Zdeněk Doležal.
    00:41 David KREJČÍ - 0:1
     
    00:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zatímco na druhé straně se radují! DAVID KREJČÍ okamžitě vyrazil do brejku, dostal se s Tomečkem do přečíslení a nakonec to byla olomoucká legenda, která zakončila do prázdné branky! Asistence: Vojtěch Tomeček.
    Marken.cz

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 27. Abdul (Štencel, Z. Doležal) – 1. David Krejčí (V. Tomeček), 28. Kusko (J. Knotek), 60. J. Káňa (Klimek)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Šenkeřík, Piskáček (A), Bindulis, Bučko, Štencel, Vráblík, Remta – Holec, Pech (A), Gulaš (C) – Vondrka, J. Ondráček, Valský – Abdul, J. Novotný, Z. Doležal – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – M. Hlaváč, T. Černý, Švrček (C), A. Rutar, Řezníček, L. Mareš – J. Káňa, David Krejčí (A), V. Tomeček – Kusko, J. Knotek (A), Klimek – Strapáč, P. Kolouch, Bambula – Burian, Nahodil, Michal Kunc – Navrátil.
    Trenér: Jan Tomajko, Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Gebauer, Hlavatý
    bahis siteleri