Chabarovsk – Nižněkamsk 4:5 (po pr.) | Vladivostok – Jaroslavl 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – Čerepovec 6:1 (kon.)
Kazaň – Barys 5:3 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 7:1 (kon.)
Kunlun – N.Novgorod 0:4 (kon.) | Viťaz – Soči 3:2 (po pr.)
konec
Traktor Čeljabinsk
6:1 (1:0, 4:1, 1:0)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 23.12.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Roman Will (CLJ) – 37 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,3%
    Tomáš Hyka (CLJ) – 1+0, 4 střely na branku, čas na ledě 16:59
    Lukáš Sedlák (CLJ) – 0+1, 1 střela na branku, čas na ledě 16:05
    Adam Liška (CER) – 0+0, 4 střely na branku, čas na ledě 17:11 (17:18:40)
     
    Střely na branku: 33 – 38
     
    Je konec! Traktor Čeljabinsk na svém ledě předvedl další povedený výkon a poráží Severstal Čerepovec vysoko 6:1. Ve třetí části už jsme sledovali mnohem opatrnější duel s minimem přerušení. Ani jeden z týmů se nikam moc netlačil. V samotném závěru ještě navýšil domácí triumf šestou brankou Igor Isajev.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Domácí znovu hrají s kotoučem na hokejkách a nikam už se neženou. Domácí fanoušci navíc odměňují Traktor za jejich výkon skandováním.
    58:07 Igor ISAJEV - 6:1
     
    58:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek se nakonec dokázal prosadit i ve třetí části! Přihrávku na modrou čáru dostal po tlaku v útočném pásmu IGOR ISAJEV, jehož dělovka si našla cestu do branky! Asistence: Vitalij Kravcov, Albert Jarullin.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    56:47
    Hosté v plném počtu.
     
    56:00
    Tomáš Hyka si sjel na pobídku na levou stranu, ale jeho pokus skončil na betonu připraveného obránce ve žlutém dresu Severstalu.
     
    55:34
    Bailen dostal nabito na modrou čáru, odkud střílel příklepem, ale jeho dělovka skončila u soupeře. Hosté se následně osvobodili.
     
    55:01
    Kravcov střílel po přihrávce na levou stranu útočného pásma, ale jeho pokus přizvedl obětavý zadák ve žlutém do ochranné sítě.
     
    54:47
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Robert Rooba – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    54:42
    Jenže Roman Will je dnes opravdu fantastický. Domácí brankář pobavil domácí fanoušky efektním zákrokem lapačkou.
     
    54:00
    Také hostující brankář Šugajev nyní musel zasahovat. Brankář Severstalu si dal pozor na střelu z pravého kruhu a puk vytěsnil.
     
    53:26
    Teemu Pulkkinen v rohu útočného pásma získal kotouč a přihrál mezi kruhy. Na jeho pobídku si ale dal obránce Severstalu dobrý pozor.
     
    53:00
    Po delší době museli sudí znovu přerušit hru. Rozehrávka Severstalu skončila přihrávkou na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před klec hostů.
     
    52:32
    Vladimir A. Tkačov sjel do středního pásma, kde získal volný kotouč a rozehrál na levou stranu. Jeho pobídka skončila u obránce soupeře.
     
    51:29
    Ivan Rogov dostal pobídku na levý kruh, odkud nikým neatakován zakončil příklepem, ale Roman Will pohotovým zákrokem podtrhl svůj dobrý výkon.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 12. Kravcov (Jarullin, Pilut), 24. Těrtyšnyj (L. Sedlák), 29. V. A. Tkačov (V. Abramov, Kravcov), 34. Pulkkinen (Pilut), 40. Hyka (Pilut, Jarullin), 59. I. Isajev (Kravcov, Jarullin) – 23. Pilipenko (Joonas Nättinen)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Bailen, S. Tělegin, Jarullin, Pilut, Kulik, Karpuchin, I. Isajev – Hyka, L. Sedlák, Těrtyšnyj – Kravcov, V. A. Tkačov, V. Abramov – Pulkkinen, Stas, Osnovin – Kapustin, A. Potapov, Švarjov – Gorjunov-Rolgizer.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (34. Šugajev) – Chochlov, Press, M. Chabarov, Timašov, M. Tichonov, N. Makejev, Rogov – Liška, Joonas Nättinen, J. Morozov – Pilipenko, Kodola, Vovčenko – Rooba, Abrosimov, Geraskin – Jemec, D. Dumbadze, Dmitrij Moisejev – A. Alexejev.
    thejrc.org