Znojmo – Innsbruck 2:6 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:6 (0:3, 1:1, 1:2)
HC TWK Innsbruck
Čtvrtek 23.12.2021, 16:00 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Do prázdné branky se bekhendem přes celé hřiště trefuje z vlastního pásma TIMOTHY McGAULEY. Asistence: Simon Bourque.
     
    43:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Opět je tu trefa prakticky z ničeho. Bartkovu sraženou střelu napálil kousek za modrou na branku RADEK PROKEŠ a Swettemu prošel kotouč pod výstrojí do sítě. Asistence: Jan Bartko, Radim Matuš.
     
    42:20
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Krásná trefa ZACHARYHO MAGWOODA, který dostal zpětnou přihrávku na levý kruh a prudkým švihem vymetl růžek Kantorovy branky. Asistence: Lukas Bär.
     
    38:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se konečně prosazuje po zcela nenápadné střele DOMINIKA TEJNORA od pravého mantinelu, která zaplula nad Swetteho rameno a do sítě. Brankář hostů zřejmě nic neviděl. Asistence: Filip Ahl, Tor Eriksson Immo.
     
    31:54
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou druhou dnešní přesilovku a zvyšují na 4:0 po tečované střele Bourqua od modré, do níž vložil svou hůl DANIEL LEAVENS a změnil její směr mimo dosah Kantora. Následně vznikla v rohu za znojemskou brankou větší bitka, do které se zapojili hráči z obou stran. Rozhodčí se před trestnými lavicemi radí o trestech. Každopádně na platnosti čtvrtého gólu se nic nemění. Asistence: Simon Bourque, Joel Messner.
     
    19:00
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Pro domácí tohle není výsledkově vůbec povedená třetina. Feldner zpoza branky nenápadně přihrál k bližší tyči, kde se mezi dvěma protihráči prosadil DANIEL LEAVENS a bleskově doklepl do sítě. Znojemská obrana ani brankář Kantor tohle nečekali. Asistence: Nico Feldner, Daniel Jakubitzka.
     
    09:19
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku. Bourque z modré čáry nabil na vrchol kruhu JOELU MESSNEROVI a jeho příklep z první proletěl až do sítě skrz výstroj přesouvajícího se Groha. Asistence: Simon Bourque, Timothy McGauley.
     
    07:56
    Innsbruck právě vstřelil branku!
    Betkerovi to sice nevyšlo, ZACHARY MAGWOOD již ale úspěšný byl a z pravého kruhu Groha překonal. Hosté jdou do vedení! Asistence: Nico Feldner, Lukas Bär.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 39. Tejnor (Ahl, Immo), 44. Prokeš (Bartko, Matuš) – 8. Magwood (Feldner, Bär), 10. Messner (Bourque, McGauley), 19. Leavens (Feldner, Jakubitzka), 32. Leavens (Bourque, Messner), 43. Magwood (Bär), 58. McGauley (Bourque)


    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (10. Kantor) – Sedlák, Culkin, Younan, Haman, Tejnor, Bartko, Stránský – Svoboda, Brittain, Luciani – Ahl, Zubov, Eriksson Immo – Gorčík, Prokeš, Matuš – Köver, Kvasnica, Oščádal.
    Trenér: Glen Hanlon

    HC TWK Innsbruck: Swette (McCollum) – Bořuta, Lattner, Bourque, Messner, Jakubitzka, Betker, Lupinski – Paulweber, McGauley, Leavens – Dostie, Huntebrinker, Ulmer – Bär, Magwood, Feldner – Muigg, Winkler, Mader.
    Trenér: Mitch O'Keefe

    Rozhodčí: Hlavatý, Siegel – Durmiš, Gatol
    thejrc.org