CSKA Moskva – Minsk 6:4 (kon.) | Riga – Kunlun 3:2 (2:0 po s.n.) | Jokerit – Omsk 1:5 (kon.)
konec
CSKA Moskva
6:4 (1:2, 3:1, 2:1)
HC Dinamo Minsk
Neděle 26.12.2021, 15:00 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Dinamo Minsk si před přesilovkou bere oddechový čas.
     
    59:33
    Tak ještě jedno vyloučení na straně CSKA, dvě minuty za nedovolené bránění dostal Arťom Sergejev.
     
    58:46
    Kolosov opět pospíchá na střídačku, Dinamo se ještě pokusí o hru bez gólmana.
    57:58 Vladislav KAMENĚV - 6:4
     
    57:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Power-play hostů pokračovala, po tvrdé střele od modré se ale k puku dostal Sergejev, jeho bekhendové vyhození ještě ve vzduchu prodloužil VLADISLAV KAMENĚV a puk poté doklouzal přesně do prázdné branky Dinama – 6:4. Asistence: Arťom Sergejev.
    57:06 Mattias TEDENBY - 5:4
     
    57:06
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je sníženo a založeno na drama! Hosté se po vyhraném buly udrželi v pásmu, rozjeli kombinaci na pravou stranu, u kruhu se do střelecké pozice dostal MATTIAS TEDENBY a prudkým švihem se trefil pod horní tyčku – 5:4. Asistence: Taylor Beck, Anton Lindholm.
     
    56:36
    Kolosov je na střídačce, začíná dlouhá power-play Dinama Minsk!
     
    53:53
    Je tu vyloučení na straně CSKA a šance hostů na snížení. Dvě minuty za sevření puku rukou dostal Pavel Karnauchov.
    49:24 Darren DIETZ - 5:3
     
    49:24
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a CSKA vede o dva góly. Po krátkém tlaku na bránící čtveřici a sražené střele se puk dostal do druhé vlny, nabito dostal DARREN DIETZ a svou dělovkou překonal bezmocného Kolosova – 5:3. Asistence: Michail Grigorenko.
     
    47:40
    Větší šance bude mít moskevský klub v přesilové hře, dvě minuty za podrážení dostal Alexandr Suvorov.
    39:27 Pavel KARNAUCHOV - 4:3
     
    39:27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme tu gól do šatny! Domácí se utrhli do rychlého kontru, na pravé straně potáhl akci Nordström, v útočném pásmu přihrál na střed na PAVLA KARNAUCHOVA a ten svou střelou vymetl horní růžek Kolosovovy branky – 4:3. Asistence: Joakim Nordström, Michail Grigorenko.
    30:59 CSKA přečkalo velkou šanci hostů
     
    30:59
    Velká šance hostů. Gólman Reideborn čelil brejku Tedenbyho a střelu vytěsnil jen tak tak. Následoval i Šinkevičův pokus o dorážku, to už mu pomohla vracející se obrana. CSKA tak přečkalo vážnou chvíli.
     
    30:14
    Hra v pěti nám ale moc dlouho nevydržela, tentokrát se vylučuje na obou stranách. Domácí Arťom Blažijevskij dostal dvě minuty za sekání, hostující Roman Gorbunov zase za nedovolené bránění.
     
    27:11
    Vylučuje se na straně Dinama, dvouminutový trest za držení dostal Adam Almqvist.
    26:41 Arťom BLAŽIJEVSKIJ - 3:3
     
    26:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje! Domácí vyhráli v útočném pásmu buly, puk se dostal na modrou čáru, tam se do něj opřel ARŤOM BLAŽIJEVSKIJ a jeho dělovka se zastavila až v síti Kolosovovy branky – 3:3. Asistence: Andrej Světlakov.
    25:03 Ilja USOV - 2:3
     
    25:03
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Radost z remízového stavu ale domácím moc dlouho nevydržela. Na levé straně si do střelecké pozice najel Beck, švih mu však nevyšel, poskakující puk se pozvolna sunul přes několik hráčů k brankové čáře, kde jej dopíchl ILJA USOV a je to 2:3! Asistence: Taylor Beck, Mattias Tedenby.
    24:26 Lucas WALLMARK - 2:2
     
    24:26
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Teď už však byl i on na vše krátký a je zase vyrovnáno! Za brankou se puku chopil Guskov, počkal si na najíždějícího LUCASE WALLMARKA, poslal mu perfektní pas a Kolosov byl proti střele z mezikruží krátký – 2:2. Asistence: Matvej Guskov, Arťom Sergejev.
     
    18:47
    Obrovská šance domácích na srovnání. Kolosov vyrazil nahození z pravé strany, poté ale odklouzal z ideálního úhlu a Mingačov mohl dorážet. Gólman Dinama se ale přece jen zvládl přemístit a puk vyrazit!
     
    12:29
    Je tu první vyloučení zápasu, přesilovku si zahrají domácí. Dvě minuty za vražení na mantinel dostal Roman Gorbunov.
    10:17 Ilja USOV - 1:2
     
    10:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    No to jsou ale věci. CSKA má šance a Dinamo dává góly. O obrat ve skóre se postaral ILJA USOV, když svůj švih takřka od modré čáry skryl za chumel hráčů a trefil se přesně pod horní tyčku Reidebornovy branky – 1:2. Asistence: Mattias Tedenby, Taylor Beck.
    09:47 Kolosov zákrokem lapačkou zmařil Okulovovu šanci
     
    09:47
    Po obrovské chybě hostujícího Kempeho se před Kolosovem objevil osamocený Okulov, jenže svou střelou pouze vyprášil gólmanovu lapačku!
    08:12 Sergej SAPEGO - 1:1
     
    08:12
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    No vida, hosté toho sice zatím moc neukázali, přesto ale dokázali srovnat. Reideborn nejprve odolal rychlému výpadu hostů, ale na rychlý švih v podání SERGEJE SAPEGA už byl krátký. Po střele pod horní tyčku je stav 1:1. Asistence: Taylor Beck, Ilja Usov.
    02:55 Matvej GUSKOV - 1:0
     
    02:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde rychle do vedení. Po udržení útočného pásma se puk dostal na modrou čáru, odkud nahodil Světlakov a tento švih u branky za Kolosovova záda přesně tečoval MATVEJ GUSKOV – 1:0. Asistence: Andrej Světlakov.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 3. M. Guskov (Světlakov), 25. Wallmark (M. Guskov, Arťom Sergejev), 27. Blažijevskij (Světlakov), 40. P. Karnauchov (Nordström, Grigorenko), 50. D. Dietz (Grigorenko), 58. Kameněv (Arťom Sergejev) – 9. Sapego (T. Beck, Usov), 11. Usov (Tedenby, T. Beck), 26. Usov (T. Beck, Tedenby), 58. Tedenby (T. Beck, A. Lindholm)


    CSKA Moskva: Reideborn (Ivan Fedotov) – D. Dietz, Dahlbeck, Arťom Sergejev, Gilmour, M. Ibragimov, Kiselevič, Blažijevskij – S. Plotnikov, Wallmark, Okulov (A) – Sorkin, Andronov (C), Nordström – Grigorenko, P. Karnauchov (A), Kameněv – M. Guskov, Světlakov, Mingačov – Poltapov.
    Trenér: Sergej Fjodorov

    HC Dinamo Minsk: Kolosov (S. Bolšakov) – L. Bengtsson, D. Korobov (C), Sapego, Almqvist, Šinkevič (A), A. Lindholm, J. Krejčík – Strömwall, M. Kempe, R. Gorbunov – T. Beck (A), Usov, Tedenby – K. Voronin, Graovac, Suvorov – Mosaljov, Děmkov, I. Martynov – Pyškajlo.
    Trenér: Craig Woodcroft

    Rozhodčí: Gašilov, Oskirko – Bersenjov, Judin

    Diváci: 3 817
    bahis siteleri