Frýdek-M. – Vsetín 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 4:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 0:7 (kon.)
Třebíč – Slavia 0:3 (kon.) | Kolín – Kadaň 5:0 (kont.) | Ústí n/L – Přerov 4:2 (kon.)
Prostějov – Vrchlabí 2:0 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:4 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:2 (1:1, 0:1, 3:0)
VHK ROBE Vsetín
Pondělí 27.12.2021, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s Vámi v tomto kalendářním roce z Polárky loučím, přeji hezký zbytek roku. A třeba zase někdy u Chance Ligy. (19:33:54)
     
    Vsetín ve Frýdku nevyhrál již pět let a tahle šňůra se ještě protáhne minimálně do dalšího domácího utkání, kdy bude Frýdek hostit Vsetín.

    Domácí si připíší 3 body a v tabulce se bodově dotáhnou na Šumperk. V příštím utkání se rysi představí na ledě nedaleké Poruby. Utkání se hraje již ve středu s úvodním buly v 17:30.

    Naproti tomu Vsetín zůstane na třetí příčce. A v posledním utkání nynějšího roku přivítá na domácí půdě Benátky nad Jizerou. Utkání začne ve stejný den i čas.
     
    Do třetí třetiny jakoby nastoupil jiný tým. Vsetín ukázal velkou nedisciplinovanost a díky ní přišel o dnešní dobře rozehrané utkání. Tomáš Pitule nesmyslně oslabil svůj manšaft, poté přišlo špatné střídání a dvojnásobná výhoda pro Frýdek-Místek. Ta byla využita hned dvakrát. Stav byl rázem uspokojující pro rysi. Klimša ještě v závěru přidal pohlednou branku golfákem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Pšurný nezpracoval touš.
     
    59:05
    Říhova dělovka skončila v náruči Baroše.
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:41
    Icing domácích.
     
    57:49
    Dva polští útočníci ujeli vsetínské obraně. Komorski s Lyszczarczykem si vyměnili puk a druhý jmenovaný nedokázal dostat puk za záda Berana.
    55:16 David KLIMŠA - 4:2
     
    55:16
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    DAVID KLIMŠA dostal přihrávku od Komorskiho a skvělou trefou golfákem na přední tyč posouvá domácí ještě blíže třem bodům. Beran byl v tomto případě bezmocný. Asistence: Filip Komorski, Mikuláš Zbořil.
    54:59 Jonáš PETEREK - 3:2
     
    54:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek otáčí skóre na svou stranu. Daniel Krenželok poslal kotouč na Berana a JONÁŠ PETEREK ho tečoval za záda hostujícího brankáře. Asistence: Daniel Krenželok, David Bartoš.
     
    54:10
    ROBE se osvobozuje z tlaku rysů.
     
    53:16
    V oslabní se ke střele dostal Berger, Baroš připsal další zákrok.
    52:29 Filip KOMORSKI - 2:2
     
    52:29
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi využívají dvojnásobnou přesilovou hru a vyrovnávají na 2:2. Teper poslal kotouč do předbrankového prostoru a polský forvard FILIP KOMORSKI si našel prostor k tomu, aby zametl touš za záda bezmocného Berana. Asistence: Jakub Teper, Vladimír Svačina.
     
    51:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Roman Pšurný – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů na ledě).
    Marken.cz

    Jakub Vaněček

    Branky a nahrávky: 10. Teper (Křivohlávek, Zbořil), 53. Komorski (Teper, Svačina), 55. Peterek (D. Krenželok, David Bartoš), 56. Klimša (Komorski, Zbořil) – 15. A. Zeman (R. Vlach), 23. Jerofejevs (Berger, R. Vlach)


    HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – Zbořil, Teper, D. Krenželok, Matyáš, Ciura, J. Adámek – Svačina, David Bartoš, Martynek (C) – Lyszczarczyk, Komorski, Klimša (A) – Křivohlávek, Peterek, Ramik – Matiaško, Čmiel, Ján Blaško.
    Trenér: Mojmír Trličík

    VHK ROBE Vsetín: A. Beran (D. Sachr) – Jerofejevs, Štach (A), Ondračka, Smetana, J. Říha, Hryciow, Š. Jenáček – Jonák (C), Pšurný, Rob – Gago, Pitule, D. Březina – Berger, R. Vlach, A. Zeman – Apolenář, Kucharczyk (A), Klímek.
    Trenér: Roman Stantien

    Rozhodčí: Cabák-Šudoma, Hanzlík-Blažek

    Diváci: 1000
    thejrc.org