Frýdek-M. – Vsetín 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 4:2 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 0:7 (kon.)
Třebíč – Slavia 0:3 (kon.) | Kolín – Kadaň 5:0 (kont.) | Ústí n/L – Přerov 4:2 (kon.)
Prostějov – Vrchlabí 2:0 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 2:4 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:4 (0:2, 0:1, 2:1)
HC Stadion Litoměřice
Pondělí 27.12.2021, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Vánoční svátky jsou již minulostí, a tak se o slovo hlásí jednatřicáté kolo Chance ligy. V něm budeme sledovat šlágr, ve kterém si to rozdají HC Baník Sokolov a HC Stadion Litoměřice.
     
    Pokud budeme hledat favorita, tak jím označíme Litoměřice, které se nacházejí na druhém místě, i když mají stejný počet bodů jako první Třebíč. Severočeši zatím posbírali sedmašedesát bodů a v posledních zápasech si postupně poradili si Přerovem, Vrchlabím a právě vedoucí Třebíčí. Jenomže Stadion se bude muset obejít bez Josefa Koláčka a Tomáše Urbana, kteří se účastní mistrovství světa juniorů. Zle si nevede ani Sokolov, jenž se s třiapadesáti body vyhřívá na páté pozici. Ovšem Západočechům se v posledních třech zápasech nepovedlo vyhrát, když nestačili na Vsetín, Přerov a Vrchlabí, a tak se budou chtít dnes vrátit na vítěznou vlnu.
     
    Souboj mezi Sokolovem a Litoměřicemi se odehraje v pondělí od 18 hodin. Ze střetnutí je pro vás připravený podrobný textový přenos, jimž vás provede Michal Luxa. Pojďme se společně bavit hokejem.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního zápasu, který startuje zhruba za třicet minut. Oba celky již představily sestavy, a tak si je za pár okamžiků představíme.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Pitoňák) – Klejna, J. Novák, Vodička, D. Zeman, Popela, Seemann, Mrowiec – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Šmerha, Kverka (A), V. Bílek – Prymula, Hašek, D. Přibyl – Vracovský, D. Novotný, Kuťák.
    Trenér: Martin Štrba.

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Kremláček, Výtisk (C), J. Holý (A), Klikorka, Jebavý (A), Černohorský – Sihvonen, R. Přikryl, Válek – Martin Procházka, Kracík, O. Procházka – M. Kadlec, J. Jícha, Berka – Hauser, Rouha, Routa.
    Trenér: Miroslav Přerost.

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Jakub Valenta – Václav Beneš, Ondřej Kokrment.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Úvodní buly bylo vhozeno a vyhrály jej Litoměřice. Ovšem jejich rozehrávka zamířila na střídačku, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    00:36
    František Klejna nahodil kotouč po prknech za branku, kam se vydal Tomáš Král, jenž rozehrál na spoluhráče. Následne Baník zahrál přes celé kluziště na icing.
     
    01:05
    Jan Novák zachytil kotouč u mantinelu, čímž přerušil dlouhou kombinaci soupeře.
     
    01:25
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hostující celek velmi rychle otevírá skóre zápasu! Ve středním pásmu sebral kotouč MARTIN PROCHÁZKA, který unikal po pravé straně před branku, kde si skvěle vytáhl Oldřicha Cichoně a následně objel branku, aby do ní zasunul černou gumu. Asistence: Ondřej Procházka a Jan Holý.
    01:25 Martin PROCHÁZKA - 0:1
     
    02:53
    Zprava si mezi kruhy najel Ondřej Jurčík, který už se chystal ke střele, ale měl kolem sebe trojici soupeřů, a tak nemířil přesně.
     
    03:39
    Před domácí svatyní se nacházel zcela osamocený Riku Sihvonen, kterému podjela brusle, a tak z dobré pozice nevystřelil.
     
    04:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Baník vyhazoval kotouč po mantinelu, ale situaci na modré čáře zavřel Karel Klikorka, který zvedl hlavu a přihrával mezi kruhy. Tam se nacházel osamocený JAROSLAV KRACÍK, jemuž stačilo nastavit hůl a jet se radovat se spoluhráči – 0:2. Asistence: Karel Klikorka.
    04:32 Jaroslav KRACÍK - 0:2
     
    05:34
    Západočeši nehrají vůbec dobře, hlavně před vlastním brankářem. Další přihrávka zprava mířila kruhy, kde už byl za obránci Michal Rouha, jenž černou gumu nezpracoval.
     
    06:18
    Na levém kruhu se nacházel Vojtěch Tomi, jehož zakončení mířilo na první tyčku. Avšak Tomáš Král zasáhl betonem, poté si puk sebral obránce.
     
    07:15
    Sokolov znovu chyboval při rozehrávce, a tak se ke střele z pravého kruhu dostal Josef Jícha. Ovšem celou situaci ustál Oldřich Cichoň, který zasáhl ramenem.
     
    08:02
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Daniel Přibyl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:13
    Kotouč se od modré čáry dostal na pravou stranu, odkud putoval mezi kruhy, kde se bekhendovým pokusem prezentoval Josef Jícha. Domácí maskovaný muž byl připravený zasáhnout.
     
    08:32
    A dalším zakončením se z vrcholu levého kruhu prezentoval Josef Jícha. Ovšem jeho pokus Oldřich Cichoň dobře viděl a spolehlivě zasáhl.
     
    09:03
    Od modré čáry se napřáhl Jan Holý, jehož pokus vedle pravé tyče tečoval Martin Kadlec. Litoměřice pokračovaly v kombinaci, ale ani Riku Sihvonen neuspěl.
     
    10:00
    Polovina první třetiny je minulostí a Daniel Přibyl se pomalu vrátí na ledovou plochu. Sokolov se tak v prvním oslabení ubrání, ale stále prohrává o dvě trefy.
     
    10:42
    Středem přejel přes modrou čáru Petr Hauser, který zakončoval zpoza obránce. Jenomže domácí brankář znovu spolehlivě zakročil.
     
    11:18
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jaroslav Kracík – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:24
    Od levého mantinelu posílal do brankoviště střílenou přihrávku Tomáš Šmerha, avšak jeho snažení nedopravil do branky Vojtěch Tomi.
     
    12:07
    Západočechům se početní výhoda moc nedaří. Domácímu mužstvu nevyšel další přechod do útočného pásma a Litoměřice střídají.
     
    12:51
    Další kombinace Baníku je u konce, když Jan Novák neudržel černou gumu na modré čáře.
     
    13:17
    Daniel Přibyl sice obešel prvního soupeře, ale na druhého nevyzrál. Sokolov v přesilové hře snad pořádně nevystřelil na branku, a tak se Stadion ubránil.
     
    13:50
    Po nahození domácího celku se znovu za branku vydal Tomáš Král, který puk posunul po prknech dál. Kotouče se zmocnil Tomáš Vracovský, jenž znovu přihrával za branku, kde byl připravený Jan Výtisk.
     
    14:45
    Mezi kruhy si o kotouč klepal Martin Kadlec, kterého rychle dostoupil Vít Seemann, jenž jeho pokus srazil do rohu hrací plochy.
     
    15:41
    Roman Přikryl vracel kotouč do druhé vlny, odkud vyslal nepříjemný pokus Riku Sihvonen. Oldřichu Cichoňovi puk vypadl z lapačky, ale své zaváhání rychle napravil.
     
    16:09
    Úvodní dvacetiminutovka jde do své koncovky a zatím jednoznačně patřila Litoměřicím. Ovšem na ledové ploše zůstává nyní ležet Denis Zeman.
     
    17:00
    Z velké dálky se bekhendovým nahozením prezentoval Filip Kuťák, na jehož snažení si počíhal hostující maskovaný muž, jenž zakročil vyrážečkou.
     
    17:57
    Ondřej Procházka zatáhl hru po levé straně do útočného pásma, kde našel Jaroslava Kracíka. Ten dal puk pod sebe, odkud do horní části branky pálil Martin Procházka. Avšak Oldřich Cichoň byl znovu výborně postaven a zasáhl ramenem.
     
    18:48
    Od modré čáry nahazoval černou gumu proti brance Denis Zeman, ale Tomáš Král byl připravený hru přerušit.
     
    19:17
    Patrik Prymula zastavil kotouč na modré čáře a přihrával na levou stranu. Z ostrého úhlu to vyzkoušel Petr Hašek, jenž hostujícího brankáře nepřekvapil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Velmi rychle byla odehraná úvodní perioda, kterou zcela jasně ovládly Litoměřice. Hostující mužstvo už v páté minutě vedlo o dvě trefy, když se prosadili Martin Procházka a Jaroslav Kracík. Stadion dál pokračoval v dobrém výkonu, ovšem Oldřich Cichoň několikrát zachránil Sokolov. Pokud chce Baníku myslet na body, musí zlepšit všechny aspekty hry.

    Střely na branku: 4:12.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Litoměřice vyhrály vhazování a zprava nepřesně vystřelil Riku Sihvonen. Kotouče se mohl chopit Lukáš Válek, jemuž se černá guma zamotala pod bruslemi.
     
    20:44
    O chvíli později se Lukáš Válek napřáhl zpoza obránce, ovšem Oldřich Cichoň vykoukl a kotouč schoval do své výstroje.
     
    21:15
    Po levé straně přebruslil dvě pásma Petr Vodička, jehož pokus mířil na zadní tyčku. Avšak Tomáš Král vyrazil kotouč betonem těsně vedle brány.
     
    22:09
    Sice bylo signalizované zakázané uvolnění, ale hráči Baníku přestali bruslit, a tak byl na kruzích jako první Martin Kadlec.
     
    22:55
    Denis Zeman přihrál k levému mantinelu a putoval odvážně před branku, jenomže přihrávka Tomáše Vracovského byla nepřesná.
     
    23:39
    Vypadá to, že Sokolov zlepšil svou hru a je stále více v útočném pásmu. Ovšem stále platí, že ve dvoubrankovém vedení jsou Litoměřice.
     
    24:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Severočeši hrají ve velké pohodě a znovu zamířili přesně do černého! Martin Procházka z pravé strany přihrával před branku, kde se sám před brankářem nacházel ONDŘEJ PROCHÁZKA, jenž zamířil do protipohybu Cichoně – 0:3. Asistence: Martin Procházka a Karel Klikorka.
    24:20 Ondřej PROCHÁZKA - 0:3
     
    24:55
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., hákování).
     
    25:04
    Po vyhraném vhazování se kotouče chopil Ondřej Procházka, který přebruslil do útočného pásma, kde vyslal spíše propagační pokus.
     
    25:45
    Tentokrát přihrávku zachytil Martin Procházka, jenž se vydal do útočného pásma po pravé straně. Jeho zakončení mířilo pod horní tyčku, ovšem Oldřich Cichoň nadvakrát zasáhl.
     
    26:27
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jiří Jebavý – 2 min., krosček).
     
    26:27
    Jednatřicet vteřin bude Sokolov hrát ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    26:52
    Z pravé strany chtěl vystřelit Vítězslav Bílek, jemuž zakončení vůbec nesedlo. Na druhou stranu se tak mohl vydat jeden z hostů.
     
    27:36
    Dalším zakončením se prezentoval Vítězslav Bílek, jehož zakončení zamířilo nad branku. Sokolov chvíli udržel pásmo, ale za okamžik vyhodil důrazný Martin Procházka.
     
    28:33
    Litoměřice se ubránily a už jsou v plném počtu!
     
    28:37
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Prymula – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., hrubost).
     
    29:18
    Severočeši dlouhou dobu kombinovali v útočném pásmu, ale na modré čáře ztratil kotouč Riku Sihvonen. Jenomže Vojtěch Tomi nevyslal přesnou přihrávku na pravou stranu kluziště.
     
    29:37
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Ondřej Procházka.
     
    30:03
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Tomáš Šmerha, jehož pokus hostujícímu brankáři vypadl. Za dorážkou se hnal Jaromír Kverka, ale Tomáš Král rychle reagoval.
     
    30:42
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Vojtěch Tomi – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Válek – 2+2 min, hrubost). Trest odpyká David Routa.
     
    32:10
    Zakončením z vrcholu levého kruhu se prezentoval Tomáš Šmerha, jehož snažení vyrazil Tomáš Král rukou před sebe. O dorážku se chtěl pokusit Filip Kuťák, ale hostující brankář byl pohotový.
     
    32:45
    Z pravého kruhu pro vhazování vystřelil Marek Berka, jehož pokus vypadl domácímu brankáři před sebe. S bekhendovou dorážkou přispěchal Josef Jícha, jenž zamířil znovu do Oldřicha Cichoně.
     
    33:40
    Sokolovští se nevzdávají a vyslali další střelecký pokus proti soupeřově brance. Jenomže Tomáš Král byl správně postavený a hru spolehlivě přerušil.
     
    34:31
    U modré čáry si nalezl střelecký prostor Patrik Prymula, jehož skrytou střelu hostující brankář vůbec neviděl. Ovšem Tomáš Král šel do rozkleku a se štěstím zakročil betonem.
     
    35:44
    Po chybné rozehrávce se mezi kruhy zjevil Jaromír Kverka, který už měl před sebou jen brankáře. Domácí útočník mířil na vyrážečku Tomáše Krále, který byl opět úspěšnější.
     
    36:38
    Na hranici domácího brankoviště operoval Martin Kadlec, jemuž se nepovedlo zasáhnout černou gumu. Po chvíli přišel slabý pokus, který zastavil Oldřich Cichoň lapačkou.
     
    37:14
    Po levé straně postupoval do útočného pásma Ondřej Jurčík, ale na druhé straně mu dříve projel Vojtěch Tomi. A tak mohly hrát Litoměřice, které zahrály na icing.
     
    38:06
    Filip Kuťák nahodil kotouč za branku, kde se jako první nacházel Karel Klikorka. Jenomže nepřesně přihrával, avšak na ose byl zastavený Tomáš Vracovský.
     
    38:42
    Z levého kruhu se napřáhl Daniel Přibyl, jehož zakončení mířilo na zadní tyč. Ovšem Tomáš Král vyrazil kotouč před sebe a o zbytek se postarali hostující obránci.
     
    39:24
    Na ose se nacházel zapomenutý Martin Procházka, který se prezentoval střelou přes obránce. Zakončení mířilo jen doprostřed branky, kde byl připravený Oldřich Cichoň.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé dvacetiminutovce Sokolov zlepšil svou hru a vypracoval si několik velkých šancí. Ovšem domácím hokejistům chybí větší kvalita při střelbě, nebo trocha štěstí. A tak znovu gólově udeřily Litoměřice, které posunul do tříbrankového vedení Ondřej Procházka. Uvidíme, co se stane v poslední části hry.

    Střely na branku: 20:18.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Sokolov vyhrál úvodní vhazování třetí periody a zakončením do soupeře se prezentoval Vojtěch Tomi. Poté pálil ještě Jan Novák, ale Tomáš Král zasáhl.
     
    40:50
    Z pravé strany se sám na domácího brankáře hnal Roman Přikryl, jenž hledal mezeru mezi betony. Avšak Oldřich Cichoň betony nerozevřel, a tak nebyl překonán.
     
    41:53
    Litoměřice nezvládly přechod přes střední pásmo, a tak se mohl na druhou stranu vydat Tomáš Šmerha, jehož ještě na modré čáře zastavil Marek Berka.
     
    42:37
    Nahozením od modré čáry se prezentoval Patrik Marcel, jehož snažení skončilo jen v rohu hrací plochy.
     
    43:11
    Sokolov dával přihrávku po mantinelu na modrou čáru, kde ještě nebyli obránci. Domácí celek ještě dostřídává, a tak se nikam nežene.
     
    43:38
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Riku Sihvonen – 2 min., podrážení).
     
    43:45
    Baník právě vstřelil branku!
    Západočeši se dočkali trefy v přesilové hře, čímž snižují! PATRIK PRYMULA přihrál na hranici brankoviště, odkud mu Jaromír Kverka černou gumu vrátil. Sparťanský útočník pak zamířil do odkryté branky – 1:3. Asistence: Jaromír Kverka a Ondřej Jurčík.
    43:45 Patrik PRYMULA - 1:3
     
    44:16
    Sokolovští ještě mají dost času na to, aby s nepříznivým stavem ještě něco udělali. Ovšem nesmí dělat chyby před vlastní brankou, kterých dnes už předvedli mnoho.
     
    45:22
    Z levé strany zakončoval Josef Jícha, jehož pokus vyrazil Oldřich Cichoň. Ten si po chvíli připsal další zákrok, když zastavil Marcelův pokus.
     
    45:38
    Před hostující branku mířil Petr Hašek, jehož zahákoval Martin Kadlec. Domácí útočník tak upadl, při čemž smetl i brankáře Tomáše Krále. Vylučovat se ale nebude.
     
    46:37
    Od modré čáry vyslal tvrdou ránu Denis Zeman, jehož snažení přizvedl do ochranné sítě David Routa. Bude se vhazovat po levici hostujícího gólmana.
     
    47:01
    Na pravé straně měl dost prostoru Denis Zeman, který okamžitě vystřelil, ale zamířil nad branku Litoměřic.
     
    47:35
    Trochu se zdá, že Stadion ve třetí dvacetiminutovce polevil. Po delší době se za branku Sokolova hnal Martin Procházka, jenž neustál osobní souboj.
     
    48:42
    Marek Berka se snažil přihrávat před branku, ale obránce kotouč srazil do brankoviště. Oldřich Cichoň v pohodě schoval černou gumu do lapačky a chvíli pomýšlel na to, že by ještě rozehrál.
     
    49:13
    Baník právě vstřelil branku!
    Při signalizované výhodě se na pravé straně ocitl DANIEL PŘIBYL, který objel branku a zasunul černou gumu do prázdné brány. Sokolov střetnutí výrazně dramatizuje a bude útočit na vyrovnání! Asistence: Petr Hašek a František Klejna.
    49:13 Daniel PŘIBYL - 2:3
     
    49:27
    Nahozením na branku se prezentoval Denis Zeman, jehož pokus na dvakrát zkrotil hostující maskovaný muž.
     
    50:20
    Nahození od modré čáry vypadlo domácímu brankáři, a tak se zakončením po otočce prezentoval Martin Kadlec. Oldřich Cichoň byl pozorný a poradil si i s další dorážkou, kterou vyslal Marek Berka.
     
    51:06
    Vojtěch Tomi už zvedal ruce, jelikož to vypadalo, že kotouč zamířil od hostujícího obránce do branky. Ovšem rozhodčí za brankou okamžitě rozpažil.
     
    51:09
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Tomáš Král – 2 min., nedovolené bránění). Trest odpyká Martin Kadlec.
     
    51:46
    Tvrdou, ale nepřesnou ránu od modré čáry vyslal František Klejna. Kotouče se následně chopil Martin Procházka, jenž vyhodil přes celé kluziště.
     
    52:39
    Jan Výtisk vybojoval kotouč u zadního hrazení a dalším vyhozením se předvedl Lukáš Válek.
     
    52:57
    V dobré pozici se nacházel Jaromír Kverka, kterému se nepovedlo vyrovnat. V přerušené hře má problém s levým betonem Tomáš Král, jenž míří ke střídačce.
     
    53:16
    Martin Kadlec už je na ledové ploše, a tak se hraje v plném počtu na obou stranách. Již zmíněný útočník se okamžitě vydal napadat rozehrávku Sokolova.
     
    53:55
    Západočeši kombinovali v útočném pásmu, ale jejich snažení skončilo po přihrávce rukou. Hra je tak vykázaná do neutrální zóny.
     
    55:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Dost možná je definitivně rozhodnuto! Z levé strany zamířil za branku Josef Jícha, který následně přihrával mezi kruhy, odkud okamžitě vystřelil Martin Kadlec. Jeho pokus domácímu brankáři vypadl před sebe a pohotovou dorážkou se předvedl MAREK BERKA – 2:4. Asistence: Martin Kadlec a Josef Jícha.
    55:04 Marek BERKA - 2:4
     
    55:48
    Litoměřice jeli do další útočné akce, jenomže v ofsajdovém postavení se nacházel Jaroslav Kracík.
     
    56:37
    Vítězslav Bílek posunul puk na spoluhráče a z vrcholu pravého kruhu vyslal nepříjemnou střelu Riku Sihvonen. Domácímu brankáři kotouč vypadl, ale dorážka Stadionu už nepřišla.
     
    57:39
    Z levého kruhu se tentokrát napřáhl Tomáš Šmerha, jehož pokus mířil pod horní tyčku. Avšak vyrážečkou zasáhl Tomáš Král, jenž puk poslal do ochranné sítě.
     
    57:49
    Jaroslav Kracík naslepo přihrával na zadní tyčku, kde cítil Ondřeje Procházku. Ovšem kotouč mířil daleko od hostujícího útočníka.
     
    58:53
    Jan Novák přes osu přihrávala na levou stranu, ale jeho přihrávka byla sražená mezi diváky. Bude se vhazovat po pravici hostujícího gólmana.
     
    59:33
    Ještě jedno přerušení, jelikož Litoměřice vyhodily na zakázané uvolnění. A tak Oldřich Cichoň míří na střídačku a Sokolov tak má šest hráčů v útočném pásmu!
     
    Konec zápasu.
     
    Díky dnešnímu vítězství se Litoměřice posunuly na první pozici Chance ligy, kde po dlouhé době střídají Třebíč. Stadion využil šancích z první třetiny a poté už hrál to, co potřeboval. Naopak Sokolov první část prospal, druhou zahazoval šance a ve třetí zabral. Na body to Západočechům dnes ale nestačilo, a tak se museli sklonit před výborně hrajícím soupeřem.

    Střely na branku: 30:24.
     
    S konstatováním, že Litoměřice přeskočily Třebíč a vedou Chance ligy, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního večera. (20:19:50)
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 44. Prymula (Kverka, Jurčík), 50. D. Přibyl (Hašek, Klejna) – 2. Martin Procházka (O. Procházka, J. Holý), 5. Kracík (Klikorka), 25. O. Procházka (Martin Procházka, Klikorka), 56. Berka (M. Kadlec, J. Jícha)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Pitoňák) – Klejna, J. Novák, Vodička, D. Zeman, Popela, Seemann, Mrowiec – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Šmerha, Kverka (A), V. Bílek – Prymula, Hašek, D. Přibyl – Vracovský, D. Novotný, Kuťák.
    Trenér: Martin Štrba

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Kremláček, Výtisk (C), J. Holý (A), Klikorka, Jebavý (A), Černohorský – Sihvonen, R. Přikryl, Válek – Martin Procházka, Kracík, O. Procházka – M. Kadlec, J. Jícha, Berka – Hauser, Rouha, Routa.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Jakub Valenta – Václav Beneš, Ondřej Kokrment

    Diváci: 468
    thejrc.org