Kopřivnice – Kometa Brno B 3:4 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
3:4 (2:0, 1:3, 0:1)
HC Kometa Brno B
Úterý 28.12.2021, 18:00 • Zimní stadion Kopřivnice • 2. liga skupina Východ • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:45
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Hosté dokonali svůj obrat. Od modré se trefil JAN SEDLÁČEK, který prostřelil puk mezi několika hráči a také brankářem Kubáněm.. Asistence: Gajarský a Trnka.
     
    32:24
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování ve středovém kruhu se hosté hnali do útočného pásma a ADAM POPELKA prostřelil Andrease Kubáně a srovnal tak skóre utkání. Asistence: Vašíček a Pigl.
     
    32:00
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Po velmi sporném přechodu modré čáry dokázali hosté zásluhou VOJTĚCHA KREJČIČÍKA snížit na rozdíl jednoho gólu. Asistence: Vašíček.
     
    25:39
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Z protiakce dokázali domácí opět těžit. Tentokrát se trefil ROSTISLAV VANĚK po přihrávce Filipa Krzaka. Asistence: Krzak.
     
    24:24
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Hosté dokázali využít svou početní převahu. Puk za brankáře domácích dostal z bezprostřední blízkosti ADAM POPELKA. Asistence: Havlát a Zukal.
     
    08:45
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    MATĚJ MACH stál opět ve správnou chvíli na správném místě. Dostal přihrávku před poloodkrytou branku a opět se trefil a zvyšuje tak už na 2:0. Asistence: Vaněk a Gola.
     
    05:24
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Po přesných přihrávkách se dostal do samostatného úniku MATĚJ MACH a v koncovce se nezmýlil, trefil horní růžek branky. Asistence: Vaněk a Gola.

    Bořek Vajda

    Branky a nahrávky: 6. M.Mach (Vaněk, Gola), 9. M.Mach (Vaněk, Gola), 26. Vaněk (Krzak) – 25. Popelka (Havlát, Zukal), 32. Krejčičík (Vašíček), 33. Popelka (Vašíček, Pigl), 58. Sedláček (Gajarský, Trnka)


    HC ISMM Kopřivnice: Kubáň (Kučera) – Tomeček, Krzak, Kleiner, Štěpánek, Marek (A), Slavík, Fojtík T. – Mach J. (C), Suchý, Gola, Mach M., Pěnčík, Hotěk, Hrubý, Pindel, Pokorný, Sluštík (A), Fojtík F., Vaněk, Brodek
    Trenér: Jaroslav Kofroň

    HC Kometa Brno B: Slavíček (Šembera) – Kališ (A), Kučera (A), Švejda, Sedláček, Zukal, Trnka – Pigl, Krejčiřík, Havlát, Kadlic, Vašíček, Brabenec (C), Popelka, Mokrohajský, Krejčí, Gajarský
    Trenér: Jiří Otoupalík

    Rozhodčí: Blaha – Bezděk, Peluha

    Diváci: 599
    thejrc.org