Třinec – Kladno 3:2 (po pr.) | Zlín – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 6:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 5:2 (kon.) | Liberec – Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 1:6 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (1:3, 1:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 30.12.2021, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Tomáš MIKÚŠ - 2:4
     
    59:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tady je s největší pravděpodobností rozhodnuto dámy a pánové. Méně jak minutu před koncem vstřeluje gól do prázdné branky TOMÁŠ MIKÚŠ. Jeho první pokus z půlky kluziště sice nevyšel, z následného odrazu to ale měl poměrně dost jednoduché. Asistence: Tomáš Vondráček.
    38:45 Darek HEJCMAN - 2:3
     
    38:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto byla metelice jako hrom, která vzešla z opravdu hodně dlouhé tlaku domácího celku. Postaral se o ní DAREK HEJCMAN, který po přihrávce z rohu kluziště prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vladimir Michasjonok.
    19:44 Jiří ČERNOCH - 1:3
     
    19:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak se přece jenom podařilo hostům početní výhodu pět na tři využít! Pouhých šestnáct vteřin před koncem třetiny se prosazuje po doslova učebnicové kombinaci JIŘÍ ČERNOCH. Asistence: Jakub Flek a Petr Koblasa.
    09:43 Jiří ČERNOCH - 1:2
     
    09:43
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak toto je bleskově využitá přesilovka, díky které se dostávají hosté opět do vedení. Jejím autorem se stal JIŘÍ ČERNOCH, který stál na konci celé kombinace, která vznikla ihned po vyhraném buly. Asistence: Martin Kohout a Tomáš Vondráček.
    09:20 Ondřej NĚMEC - 1:1
     
    09:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady vyrovnání dámy a pánové! Skvělým zakončením se předvedl ONDŘEJ NĚMEC, který překvapil soupeřova brankáře svým pohotovým pokusem. Asistence: Zdeněk Okál a Oscar Flynn.
    00:52 Jakub FLEK - 0:1
     
    00:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak toto je bleskurychlá branka, o kterou se po mé ně než minutě postaral JAKUB FLEK. Ten tak využil obrovské chyby Daniela Gazdy, který přišel o kotouč při rozehrávce ve vlastním obranném pásmu.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 10. O. Němec (Okál, O. Flynn), 39. Hejcman (Michasjonok) – 1. Flek, 10. Černoch (Kohout, Vondráček), 20. Černoch (Flek, Koblasa), 60. T. Mikúš (Vondráček)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec (A), Žižka, Ferenc, M. Novotný – Kubiš (C), Honejsek, Mallet – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – Okál, Karafiát, O. Flynn – Fryšara, R. Veselý, Vopelka.
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Pulpán (A), D. Mikyska, Dlapa, L. Doudera, Tureček – Koblasa, Černoch, Kohout – T. Rachůnek (A), T. Mikúš, Flek – Vondráček (C), Hladonik, O. Beránek – Redlich, Osmík, Jiskra.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Rampír, Bohuněk

    Diváci: 1000
    thejrc.org