Třinec – Kladno 3:2 (po pr.) | Zlín – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 6:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 5:2 (kon.) | Liberec – Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 1:6 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:6 (0:4, 1:0, 0:2)
Banes Motor České Budějovice
Čtvrtek 30.12.2021, 18:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:01
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Anthony Camara – 2 min., sekání).
    56:19 Jiří ONDRÁČEK - 1:6
     
    56:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další puk v pardubické síti a z hlediště se ozývá pískot. Jakub Valský perfektní nahrávkou našel v útočném pásmu připraveného JIŘÍHO ONDRÁČKA, který z voleje napálil puk do horní tyčky. Od té se kotouč dostal do brankovou čáru. Asistence: Jakub Valský.
     
    52:16
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Zdeněk Doležal.
     
    49:07
    Nádhernou kombinaci předvedlo hostující družstvo, chyběla tomu pouze branka. Prázdnou branku před sebou měl Jiří Ondráček, který ale napálil výborného Kloučka a po tom tyčku.
    46:43 Zdeněk DOLEŽAL - 1:5
     
    46:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pátá branka v síti Dynama a o osudu zápasu je pravděpodobně rozhodnuto. Martin Hanzl vybojoval puk za brankou Kloučka a předložil ho ZDEŇKU DOLEŽALOVI, který z blízka překonal domácího brankáře. Asistence: Martin Hanzl, Jindřich Abdul.
     
    43:29
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Dominik Hrachovina – 2 min., zdržování hry / posunutá branka). Trest odpyká Miroslav Holec.
     
    38:30
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Ondřej Vála – 2 min., podrážení).
     
    35:48
    Pardubice vyhrály buly v útočném pásmu a takřka okamžitě pálil Ondřej Rohlík do horní tyčky hostující branky. Teď měli hráči Motoru štěstí.
     
    30:03
    Jan Košťálek dostal puk na modrou čáru a okamžitě pálil. Jeho schovaný pokus skončil na tyčce hostující klece.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Petr Šenkeřík – 2 min., nedovolené bránění).
    25:05 Matěj BLÜMEL - 1:4
     
    25:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dnes poprvé zapisují do střelecké listiny snižují na rozdíl tří branek. Prsty v tom má nově složená formace. Rohlík nejprve upaloval s Heclem dva na jednoho. Rozhodl se nakonec pro nahrávku na Válu do druhé vlny, ale z toho nic nebylo. O chvilku později se k odraženému puku dostal MATĚJ BLÜMEL, který bekhendem posunul puk do prázdné branky. Asistence: Marek Hecl, Ondřej Vála.
     
    22:21
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice (Jakub Valský – 2 min., podrážení).
     
    20:36
    Dynamo vletělo do druhé třetiny výborně. Dennis Robertson našel na středu útočného pásma Musila a ten ještě posunul Camarovi. Hrachovina se proti jeho střele opět nepletl.
     
    20:01
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice: ze hřiště odchází Jakub Soukup, přichází Milan Klouček.
     
    18:00
    Hned po návratu z trestné lavice se Mikuš zapojil do útoku a do střely poslal Rohlíka, jež pálil do vyrážečky Hrachoviny.
     
    17:05
    Pátý gól hostujícího celku už mohl být na světě. Jiří Ondráček dostal puk před branku, kde pohotovým bekhendem nechal vyniknout Soukupa.
     
    15:56
    První přesilovku dnešního zápasu si zahrají hosté. Juraj Mikuš zahákoval soupeře v útočném pásmu.
     
    15:35
    Domácí tým vyhrál buly v útočné třetině a do bekhendového zakončení se dostal Matěj Blümel. Jeho bekhend v pádu minul branku hostů jen o kousek.
     
    13:32
    David Cienciala si vybruslil u levého mantinelu a na modré perfektně našel Jana Košťálka, který z dobré pozice trefil jen vyrážečku Hrachoviny.
    11:20 Jakub VALSKÝ - 0:4
     
    11:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Čtvrtá branka v domácí síti a puk z ní poprvé loví Jakub Soukup. Hostující JAKUB VALSKÝ dostal nádhernou nahrávku od Stuarta Percyho a najednou se zjevil sám v útočném pásmu a pohodovým blafákem do bekhendu překonal v letošní sezoně debutujícího brankáře. Asistence: Stuart Percy, Jiří Novotný.
     
    08:10
    Střídání v týmu HC Dynamo Pardubice: ze hřiště odchází Milan Klouček, přichází Jakub Soukup.
    08:10 Jan ŠTENCEL - 0:3
     
    08:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ještě neuplynulo ani devět minut hry a hosté už vedou o tři branky! Jiří Novotný dostal nahrávku mezi kruhy od Jindřicha Abdula a okamžitě pálil. Nikterak důrazný projektil vyrazil Klouček před sebe a JAN ŠTENCEL dostal puk bekhendovým blafákem potřetí do sítě. Asistence: Jiří Novotný, Jindřich Abdul.
    06:44 Václav KARABÁČEK - 0:2
     
    06:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak už je to o dvě branky. Domácí lehce přišli o puk za vlastní brankou. Toho se okamžitě zmocnil Stuart Percy a přesným pasem vybídl ke skórování VÁCLAVA KARABÁČKA, který se nemýlil. Asistence: Stuart Percy.
     
    05:20
    Anděli dostal pas na levou stranu pásma a mohl před brankou hledat volného Hecla. Domácí čtyřiadvacítka však nedokázala dostat puk za prvního soupeře.
    04:13 Stuart PERCY - 0:1
     
    04:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Rychlá úvodní branka zápasu a do vedení míří Motor. Dynamo jednoduše ztratilo puk ve středním pásmu. Do útočné třetiny kotouč zavezl Lukáš Pech a přes Miroslava Holce ho dopravil ke STUARTU PERCYMU, jež dokázal střelou k tyči překonal Kloučka. Asistence: Miroslav Holec, Lukáš Pech.
    Marken.cz

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 26. Blümel (Hecl, O. Vála) – 5. Percy (Holec, Pech), 7. Karabáček (Percy), 9. Štencel (J. Novotný, Abdul), 12. Valský (Percy, J. Novotný), 47. Z. Doležal (M. Hanzl, Abdul), 57. J. Ondráček (Valský)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (9.–21. J. Soukup) – Nakládal (C), D. Robertson, Košťálek, J. Mikuš, O. Vála, J. Kolář (A), J. Zdráhal – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – Camara, A. Musil, R. Kousal – Cienciala, O. Roman, Říčka – O. Rohlík, Anděl, Hecl.
    Trenér: Richard Král

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Percy, Bučko, Šenkeřík, Piskáček (A), Štencel, Vráblík, Remta – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček – Abdul, J. Novotný, Z. Doležal – Vondrka, J. Ondráček, Valský – Holec, Pech (A), Gulaš (C).
    Trenér: Patrik Martinec

    Rozhodčí: Hradil, Lacina – Gebauer, Hlavatý
    thejrc.org