Třinec – Kladno 3:2 (po pr.) | Zlín – K. Vary 2:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 6:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Vítkovice 5:2 (kon.) | Liberec – Litvínov 2:3 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 1:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:3 (0:2, 2:1, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 30.12.2021, 18:00Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:41 Michal BIRNER - 2:3
     
    30:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři ale vzápětí opět snižují! Krásnou akci předvedl Filippi, který si hezky obhodil obránce a dostal se do přečíslení, při kterém přesně našel MICHALA BIRNERA, jemuž střela sice nesedla ideálně, kotouč ale se štěstím skončil v síti. Asistence: Tomáš Filippi, Jakub Rychlovský.
    29:20 Josef JÍCHA - 1:3
     
    29:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva opět odskakuje na rozdíl dvou branek! Poté, co Dávid Gríger neštastně upadl, se hosté dostali do přečíslení 4 na 2, s kterým si poradili na jedničku. Kudrna přenechal kotouč Irvingovi, jenž ještě našel JOSEFA JÍCHU, který hezkou akci přesně zakončil. Asistence: Aaron Irving, Andrej Kudrna.
    26:19 Jan ORDOŠ - 1:2
     
    26:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři po trochu netradičním přesilovkovém gólu snižují! Vitásek vybojoval kotouč na modré čáře a Liberečtí se rázem dostali do přečíslení 2 na 1, které vyřešili skvěle. Filippi našel před brankou volného JANA ORDOŠE, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Tomáš Filippi, Ondřej Vitásek.
    19:28 Viktor HÜBL - 0:2
     
    19:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva využívá i druhou přesilovku a jde do dvougólového vedení! Estephan od modré čáry sice netrefil libereckou branku, kotouč se po jeho střele ale od zadního mantinelu odrazil přímo k VIKTORU HÜBLOVI, proti jehož střele se už Petr Kváča nestihl přesunout. Asistence: Giorgio Estephan, Aaron Irving.
    16:00 Marek HRBAS - 0:1
     
    16:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do vedení! Stříteský nabil na modrou čáru MARKU HRBASOVI, jenž využil zakrytého výhledu Petra Kváči a tvrdou střelou poslal kotouč až do sítě. Asistence: Matěj Stříteský, Richard Jarůšek.
    Marken.cz

    Vladimír Vykoukal

    Branky a nahrávky: 27. Ordoš (Filippi, Vitásek), 31. Birner (Filippi, Rychlovský) – 16. Hrbas (Stříteský, Jarůšek), 20. V. Hübl (Estephan, Irving), 30. J. Jícha (Irving, Kudrna)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Vitásek, Štibingr, M. Rosandić, M. Ivan, Derner, Kolmann – Birner (A), Filippi, Klepiš – Ordoš, Gríger, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek (C), Klapka – M. Zachar, A. Najman, J. Šír – Rychlovský.
    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – D. Kolář, Irving, Hrbas, Strejček, Demel, Stříteský, O. Baláž – P. Straka (A), Estephan, M. Havelka – Kudrna, V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – M. Chalupa, Sukeľ, Jarůšek – Zygmunt, J. Jícha, P. Svoboda.

    Rozhodčí: Horák, Pilný – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 1000
    bahis siteleri