Sparta – Mladá Boleslav 7:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
7:0 (4:0, 2:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 02.01.2022, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Sparťané prožívají výsledkově nepříliš vydařené období. Pražané v posledních třech extraligových duelech pokaždé padli, navíc brali z devíti možných bodů pouze jeden. Naposledy Sparta nestačila v domácím prostředí na třinecké Oceláře. Sparťané sice smazali tříbrankové manko ve druhé třetině, ale v dalších minutách znovu inkasovali a prohráli 5:8.
     
    Mladá Boleslav odehrála v prosinci celkem sedm utkání a ve třech případech dokázala zvítězit. Bruslaři si v posledním utkání roku 2021 vyšlápli na Vítkovice, kterým nadělili hned pět gólů. Mladoboleslavští se prosadili v první třetině celkem třikrát, což bylo vzhledem k dalšímu vývoji utkání rozhodující. Ostravané ve třetí části dvěma góly pouze zkorigovali skóre a Boleslav zvítězila 5:2. Naváží hokejisté z města automobilů na svou výhru?
     
    Krásné hokejové odpoledne u sledování Tipsport extraligy. Sparta v dohrávce 36. kola vyzve na domácím ledě Mladou Boleslav. Utkání o důležité body do tabulky startuje v 16.00 hodin. Buďte u toho!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Salák (Machovský) – Moravčík, T. Pavelka, A. Polášek, Mikliš, Tomáš Dvořák, M. Jandus – Buchtele, Sobotka, Chlapík – E. Thorell, R. Horák, M. Řepík – D. Voženílek, D. Kaše, M. Forman – J. Strnad, Vitouch, Dvořáček – T. Jandus.

    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Pavel Pýcha, Ševc, Šidlík, Pláněk, Jánošík, Lintuniemi, Bernad – Pospíšil, Fořt, D. Šťastný – Kantner, O. Najman, P. Kousal – Kelemen, Adam Raška I, Claireaux – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský.

    Rozhodčí: Mrkva, Ondráček – Pešek, Malý.
     
    Ještě jednou přeji všem krásné nedělní odpoledne už přímo z pražské O2 areny. Rozbruslení týmů startuje za pár minut a vy si mezitím můžete prohlédnout sestavy obou celků pro dnešní zápas.
     
    Rozbruslení obou týmů před malou chvílí právě skončilo, ledovou plochu naposledy před zápasem vyžehlí rolba. Utkání začne za necelých dvacet minut.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Tomáš Pavelka nahodil po vyhraném vhazování z domácí strany kotouč do útočného pásma, ale sparťané se k výraznějšímu ohrožení boleslavské branky nedostali.
     
    00:37
    Tomáš Pospíšil se rázem probíjel do dobré šance v útočném pásmu na druhé straně kluziště, ale na přihrávku od svého spoluhráče svou hokejkou nedosáhl.
     
    01:03
    Michal Řepík se pohotově vrátil zpátky do obranného pásma, aby zamezil boleslavskému útočníkovi pokračovat v akci. Domácí hokejisté uklidňují hru.
     
    01:25
    První velká šance zápasu! Roman Horák obdržel pěknou přihrávku na střed kluziště, odkud okamžitě vypálil, ale Krošelj vytasil pohotově svůj beton.
     
    01:59
    Maris Bičevskis se neprobojoval s kotoučem na hokejce před sparťanského brankáře a domácí hráči otočili hru na druhou stranu. Krošelj raději přerušil hru.
     
    02:34
    Boleslavští hokejisté sehráli velmi pěknou akci v útočném pásmu a obránce Moravčík na poslední chvíli zastavil svou holí přihrávku na hráče před brankou.
     
    03:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jdou poprvé v utkání do vedení! ROMAN HORÁK se s kotoučem na hokejce propracoval až do útočného pásma a svou bekhendovou střelou překonal Krošelje. Asistence: Michal Řepík, Ondřej Mikliš.
    03:24 Roman HORÁK - 1:0
     
    03:54
    Domácí hokejisté jsou znovu na koni a už operují s kotoučem v útočném pásmu. Jejich další snažení zastavuje svým úspěšným zákrokem brankář Krošelj.
     
    04:03
    Před boleslavskou branku se strhla menší potyčka, která se však obejde bez vyloučení. Vhazovat se bude po pravé ruce hostujícího brankáře Krošelje.
     
    04:16
    David Kaše bojoval o kotouč v rohu kluziště se svým spoluhráčem, ale boleslavský obránce byl v souboji úspěšnější. Oba celky posílají na led čerstvé síly.
     
    04:53
    Tomáš Fořt spěchal za kotoučem do útočného pásma, ale blíže k puku měl vracející se hráč domácích. Kotouč si berou ale vzápětí na hokejky hosté.
     
    05:26
    Ondřej Najman zkusil překvapit Saláka střelou téměř z nulového úhlu, ale sparťanský brankář se nenechal zaskočit a zpracoval kotouč na své hrudi.
     
    06:09
    Horák napadal boleslavskou rozehrávku v útočném pásmu, ale hosté se přeci jen dostali do útočného pásma! Rána Claireauxe mířila těsně vedle.
     
    07:22
    Kaše kličkoval s kotoučem na levém kruhu pro vhazování, ale poslední obránce Boleslavi včas zapracoval a kotouč vzápětí skončil až v rohu kluziště.
     
    08:11
    Formace kolem Davida Šťastného se v uplynulých vteřinách postarala o zajímavý rozruch v útočném pásmu. Pospíšil hledal právě Šťastného, leč neúspěšně.
     
    08:50
    Sparťané však ukradli hostům kotouč ve svém obranném pásmu a přispěchali s rychlou odpovědí. Krošelj po úspěšném zákroku přerušil hru.
     
    08:56
    Roman Horák neuspěl na vhazování v útočném pásmu a hosté se dostali alespoň do středního pásma. Hra pokračuje dál, u kotouče zůstávají boleslavští hráči.
     
    09:18
    A hned tu byla další velká šance Bruslařů! Miloš Kelemen zasekl hru v útočném pásmu, ale jeho následná střela nebyla gólově úspěšná.
     
    09:54
    Hosté si nyní neporozuměli ve své rozehrávce a rozhodčí píská zakázané uvolnění. Hra se za malou chvíli vrátí zpátky před boleslavského brankáře.
     
    09:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    A uplynuly pouze tři vteřiny z vhazování a sparťané se prosazují podruhé v tomto utkání. Sobotka vyhrál buly pro MARTINA JANDUSE, který svou ranou překonal Krošelje. Asistence: Vladimír Sobotka.
    09:57 Martin JANDUS - 2:0
     
    10:23
    Tomáš Dvořák nedovolil svému soupeři projít do útočného pásma, ale o pár chvil později se hosté přeci jen na malou chvilku dostali před brankáře Saláka.
     
    11:08
    Adam Jánošík dojel nahozený kotouč ze strany sparťanů v obranném pásmu a hosté se přesunuli na druhou stranu. U mantinelu byli však úspěšnější domácí.
     
    11:49
    Další šance na straně domácího týmu. Jeden ze sparťanů byl osamocen před boleslavskou brankou, ale nedokázal se prosadit. Hra je přerušena.
     
    12:17
    Hostující brankář se v první třetině musí ohánět a sparťané si připravili další šanci. Kotouč skončil po zablokované střele v ochranné síti, následuje komerční přestávka.
     
    12:25
    Sobotka nevyhrál vhazování v útočném pásmu a hosté zavítali znovu před Saláka. Střela od modré čáry však ke sparťanskému brankáři neprošla.
     
    12:38
    Bude se poprvé v utkání vylučovat. Obránce Michal Moravčík (SPA) se před svou brankou provinil hrou vysokou holí a obdržel hned čtyři trestné minuty.
     
    13:01
    Hosté se okamžitě usadili v útočném pásmu a kombinovali. Jeden z hostujících hráčů obdržel přihrávku na levý kruh, ale Salák střelu viděl a kotouč zastavil.
     
    13:24
    Další dobrá kombinace ze strany hostí. Pavel Pýcha se opřel do střely od modré čáry, ale i tentokrát si Salák našel výhled a kotouč schoval ve výstroji.
     
    13:39
    Sparťané dostali kotouč alespoň do neutrální zóny a boleslavskou rozehrávku ještě narušoval kapitán Řepík. Hosté musí začít od své branky.
     
    14:31
    Domácí hokejisté se i v dalších minutách úspěšně brání. O pár okamžiků později byl připravený David Šťastný, kterému přeskočil kotouč hokejku.
     
    15:22
    Útočník Jan Stránský chtěl okamžitě střílet, ale při pokusu vystřelit zlomil hokejku a místo sebe pouští na ledovou plochu jiného spoluhráče.
     
    16:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané čelili boleslavské přesilové hře velmi úspěšně a nyní se prosazují ve vlastním oslabení! FILIP CHLAPÍK ujel hostující obraně a svůj nájezd bez obtíží proměnil. Bez asistence.
    16:03 Filip CHLAPÍK - 3:0
     
    16:38
    Obránce Moravčík se vrátil zpátky na ledovou plochu. Mezitím se hosté protlačili do další šance v útočném pásmu, ale sparťanská obrana vše ustála.
     
    17:21
    Chlapík v situaci dva na dva našel najetého Sobotku a sparťané se dostali k další střele! Krošelj měl dobrý výhled a bez větších obtíží zasáhl svou vyrážečkou.
     
    17:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jsou v první třetině gólově velmi efektivní a vedou už 4:0! MICHAL MORAVČÍK využil skrumáže před soupeřovou brankou, když dopravil kotouč do sítě. Asistence: David Kaše, Tomáš Pavelka.
    17:55 Michal MORAVČÍK - 4:0
     
    18:00
    Adam Polášek odpálil kotouč ze svého pásma až na zakázané uvolnění a hra se za malou chvíli vrátí zpět do obranného pásma Sparty před gólmana Saláka.
     
    18:28
    Alex Lintuniemi si rozmyslel přihrávku na svého spoluhráče a o pár okamžiků později se dostali ke kotouči domácí. Horák se však ke střele neprotlačil.
     
    19:56
    Dvořák rozehrál na své spoluhráče ve středním pásmu, první třetina se zdá býti za chvíli u svého konce. Boleslavští hráči kontrolují puk na svých hokejkách.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní třetina je minulostí a nutno říct, že výrazně spokojenější mohou být domácí sparťané. Ti šli už ve čtvrté minutě do vedení zásluhou Romana Horáka a náskok domácích navýšil Martin Jandus. A když využil svůj únik Filip Chlapík, sparťané vedli už o tři branky. Nebylo to ale vše, do konce prvního dějství se ještě prosadil Michal Moravčík. Sparta vede po úvodních dvaceti minutách 4:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:51 hodin.
     
    Oba celky se vrátily zpět na ledovou plochu, druhá třetina může odstartovat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Boleslavští trenéři se od druhé třetiny rozhodli vystřídat své maskované muže v brankovišti, místo mezi třemi tyčemi tedy zaujme gólman Jan Růžička.
     
    20:51
    Michal Řepík tečoval kotouč do útočného pásma, ale domácí hokejisté se dlouho v útočném pásmu před brankářem Růžičkou neohřáli.
     
    21:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    O pár chvil později se domácí hráči přeci jen prosazují popáté v utkání a tohle už budou mít hosté velmi těžké. ERIK THORELL obalamutil ležícího Růžičku a v pádu dokázal zasunout kotouč do sítě. Asistence: Roman Horák.
    21:20 Erik THORELL - 5:0
     
    21:46
    Sparťané pokračují v útočném pásmu a stále nemají dost. Přihrávka na Davida Dvořáčka však neprošla a kotouče se ujímají pro změnu hosté.
     
    22:15
    Boleslavští hokejisté se dostali do útočného pásma a brankář Salák má za sebou první vážnější zákrok ve druhé třetině. Následovat bude vhazování po jeho pravé ruce.
     
    22:31
    Hosté se i v dalších vteřinách udrželi s kotoučem na hokejce v útočném pásmu, ale sparťanský brankář další ohrožení své branky nepřipustil. Hra je přerušena.
     
    23:02
    David Šťastný kroužil s pukem na útočné modré čáře a hosté si vynutili faul ze strany domácích. Na trestnou lavici usedl Martin Jandus (SPA) za hákování.
     
    23:25
    Sparťané se v počátku svého oslabení brání výborně a nepouští svého soka do větších příležitostí. Boleslavští hokejisté musí znovu začít až od své branky.
     
    24:01
    Teď měli hosté velké štěstí! Erik Thorell byl úplně sám před hostující brankou, ale domácí útočník neprostřelil boleslavského brankáře.
     
    24:58
    Domácí hokejisté své oslabení zvládli bez větších potíží a už za pár vteřin budou hrát v plném počtu hráčů na ledové ploše. Hra pokračuje dál.
     
    25:15
    Hosté se na chvíli po skončení své přesilové hry udrželi na kotouči v útočném pásmu, ale sparťanská obrana vzápětí zapracovala a získala puk.
     
    25:53
    Miroslav Forman po přejezdu útočné modré čáry zkoušel prostřelit boleslavského brankáře střelou na vzdálenější tyčku, ale rána byla nepřesná.
     
    26:24
    Alex Lintuniemi nezpracoval kotouč v obranném pásmu, ale i přesto se boleslavští hokejisté alespoň na chvíli dostali do útočného pásma.
     
    27:08
    Salák měl velké štěstí! Sparťanský brankář při snaze zneškodnit soupeřův pokus škobrtl, ale puk nakonec skončil v rohu kluziště. Hra pokračuje dál.
     
    27:50
    Hra má velký spád, oba týmy se hrnou do útočného pásma. Martin Jandus zkoušel najít od mantinelu Buchteleho, který měl před brankou zablokovanou hůl.
     
    28:06
    Na ledě se strhla bitka mezi Adamem Jánošíkem (MBL) a Filipem Chlapíkem (SPA). Oba kohouti vyfasovali tresty za bitku. Hra bude pokračovat v pěti.
     
    29:11
    Sparťané pokračují ve svém útočném snažení, ale jejich snahu brzdí úspěšná obrana hostí. Boleslavští vzápětí obrací hru na druhý konec kluziště.
     
    29:35
    Růžička úspěšně zasáhl proti střele jednoho ze sparťanů! Boleslavský gólman vzápětí vyrazil kotouč před sebe, kde byl připravený jeho spoluhráč.
     
    30:46
    Tomáš Dvořák ustál osobní souboj za brankou, ale sparťané si následně neporozuměli v útočném pásmu. U kotouče jsou znovu hráči Mladé Boleslavi.
     
    31:10
    Hra je po krátké chvíli znovu přerušena. Následovat bude další komerční přestávka, po níž budeme pokračovat v obranném pásmu sparťanského týmu.
     
    31:15
    Pražané uspěli na vhazování v obranném pásmu a ihned se přesunuli na druhou stranu. Řepíkovi však kotouč ujel k mantinelu a už na puk nedosáhl.
     
    31:41
    Brankář Růžička si připsal další úspěšný zákrok na své konto. Po krátké chvilce bude následovat další vhazování, konkrétně po jeho levé ruce.
     
    32:21
    Velká šance domácích! Miklišova tečovaná střela se zastavila před brankou, kde byl připravený Thorell, ale švédský útočník neprostrčil puk za Růžičku.
     
    33:02
    Sparťané dávají do tohoto zápasu opravdu vše. Domácí hokejisté nyní znovu kroužili v útočném pásmu a kotouč končí zablokován v ochranné síti.
     
    33:07
    Tomáš Jandus byl připravený mezi kruhy dorážet odražený kotouč, ale puk nakonec skončil až v rohu kluziště. Hosté se dostávají alespoň do neutrální zóny.
     
    34:18
    Kapitán Michal Řepík posunul kotouč na najetého Moravčíka, který si udělal výlet do útočného pásma, ale sparťané vzápětí u mantinelu ztratili kotouč.
     
    34:43
    Mikliš vypustil ze své hokejky další tvrdý projektil a brankář Růžička měl dobrý výhled. Boleslavský brankář střelu zneškodnil, následuje komerční přestávka.
     
    34:55
    Miroslav Forman si udržel soupeře tělem od kotouče, ale sparťané se k dalšímu ohrožení nedostali. Boleslavští hráči vzápětí donutili Saláka zasáhnout.
     
    35:09
    Martin Pláněk viděl ve středním pásmu najetého Miloše Kelemena, který však na kotouč nedosáhl a sudí píská zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Růžičku.
     
    35:31
    Pláněk tentokrát úspěšně posunul kotouč do středního pásma, ale boleslavští hráči se přes dobře zorganizovanou obranu domácích neprobojovali.
     
    36:08
    Moravčík přihrál do útočného pásma Chlapíkovi, který se snažil protlačit přes bránícího protihráče, leč nespěšně. Hra pokračuje v obranném pásmu hostí.
     
    36:50
    Po vhazování ve středním pásmu se dostali ke kotouči sparťané, kteří založili další útočnou akci. Thorell však puk na modré čáře nezpracoval dle představ.
     
    37:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Demolice boleslavského týmu i nadále pokračuje. Thorell po rychlé souhře s Řepíkem mířil jen těsně mimo branku, ale krátce nato ROMAN HORÁK i s notnou dávkou štěstí procedil touš za záda Růžičky. Asistence: Erik Thorell, Michal Řepík.
    37:11 Roman HORÁK - 6:0
     
    37:30
    Sparťané jsou velmi aktivní, když kombinovali v útočném pásmu. Martin Jandus přihrával před soupeřovu branku, ale kotouč nakonec skončil u mantinelu.
     
    39:20
    Domácí hokejisté měli ponechanou výhodu, která právě skončila. Adam Jánošík (MBL) vyfasoval menší trest za krosček a už sedí na trestné lavici.
     
    39:49
    Domácí hráči ztratili hru v útočném pásmu a při založení nového útoku se provinili postavením mimo hru. Následovat bude vhazování ve středním pásmu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je taktéž úspěšně za námi a sparťané ještě navýšili své vedení. Pátou branku Sparty vsítil Erik Thorell a zatím posledním střelcem domácího týmu je útočník Roman Horák. Druhý jmenovaný vsítil v utkání už dvě branky. Sparťané vedou po dvou třetinách už 6:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 17.44 hodin.
     
    Hráči jsou zpět ze svých kabin, třetí třetina startuje za pár okamžiků.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Sparťané na startu třetí třetiny ještě dohrávají sovu přesilovou hru z konce druhého dějství. Sobotka hledal své spoluhráče a domácí hokejisté jsou v pásmu.
     
    40:48
    Michal Řepík byl nadvakrát připravený střílet z levého kruhu pro vhazování, ale v obou případech brankář Růžička v čele se svou obranou situace ustál.
     
    41:30
    Boleslavský gólman byl znovu překonaný, ale sparťané nedokázali dopravit kotouč do sítě. Hosté se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    41:43
    Miroslav Forman řídil další sparťanskou akci v útočném pásmu, ale sparťané se dlouho před boleslavským brankářem neohřáli. Hra pokračuje dál.
     
    42:35
    Matyáš Kantner uklidnil situaci v obranném pásmu svého týmu a hosté se dostali na malou chvíli do útočného pásma. Salák však nemusel zasahovat.
     
    43:00
    Sparťané budou hrát další přesilovou hru. Maris Bičevskis (MBL) vyfasoval od rozhodčích dvě trestné minuty za držení a už sedí na trestné lavici.
     
    43:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu další vstřelenou branku z domácí strany! Po velké skrumáži se dostal ke kotouči VLADIMÍR SOBOTKA, který jednou rukou poslal kotouč do boleslavské branky. Asistence: Roman Horák.
    43:15 Vladimír SOBOTKA - 7:0
     
    44:28
    Sparťané jsou i nadále velmi aktivní a nedávají soupeři příliš mnoho prostoru. Obránce Mikliš musel nyní couvat s kotoučem až do středního pásma.
     
    45:02
    Tomáš Dvořák si zpracoval letící kotouč na své hokejce a sparťané se na malou chvíli dostali do útočného pásma. Kotouč má vzápětí pod kontrolou Jánošík.
     
    45:47
    Salák vyjel ze svého pracoviště, aby umožnil svým spoluhráčům založit další útočnou akci. Ve středním pásmu si však sparťané nerozuměli.
     
    46:33
    Michal Řepík byl připravený zaútočit po levé straně kluziště, ale u mantinelu byli nakonec úspěšnější hosté. Rozhodčí vzápětí signalizují další nedovolený zákrok.
     
    46:46
    Bruslaři se ocitli v přečíslení dvou proti jednomu, ale této akci ještě předcházelo vyloučení Michala Řepíka (SPA). Domácí kapitán dostal "dvojku" za hákování.
     
    47:04
    Boleslavští hokejisté se usadili v útočném pásmu a nebezpečná rána v podání Davida Šťastného skončila zablokovaná až v ochranné síti.
     
    47:13
    Šťastný znovu v akci, když zkoušel prostrčit kotouč na druhou stranu, ale svou hokejkou dobře zapracoval bránící Strnad. Sparťané se osvobozují.
     
    47:57
    Tomáš Pospíšil operoval s kotoučem na modré čáře a po další boleslavské střele se dostal ke kotouči obránce Mikliš. Sparťané znovu mohou v klidu vystřídat.
     
    48:46
    Domácí hokejisté své oslabení ustáli bez větších obtíží a už míří dopředu. V útočném pásmu byl o pár chvil později aktivní jeden ze sparťanů, skóre se však nemění.
     
    50:06
    Řepík se dobře vrátil zpátky do obranného pásma a sparťané zásluhou Mikliše uklidnili hru v obranném pásmu. O pár okamžiků později je hra přerušena.
     
    50:18
    David Šťastný se prohnal s kotoučem po pravé straně kluziště a vzápětí se snažil svou střelou překonat dosud bezchybného Saláka. Sparťanský gólman zasáhl.
     
    51:08
    Martin Pláněk se zkoušel protlačit přes bránící protihráče u modré čáry, ale přes Davida Vitoucha neprošel. Sparťané dostávají hru až do útočného pásma.
     
    51:48
    Sparťané si připravili velký tlak v útočném pásmu, ale střela od modré čáry skončila zablokovaná. Vzápětí je branka Jana Růžičky vychýlena ze svého postavení.
     
    52:36
    Sobotka neudržel kotouč na své hokejce na útočné modré čáře a do útoku se dostali hosté. Po střele jednoho z boleslavských hráčů skončil puk v ochranné síti.
     
    52:42
    Roman Horák neuspěl na vhazování v útočném pásmu a následná střela jednoho z hostí od modré čáry byla nepřesná. Brankář Salák nemusel zasahovat.
     
    52:51
    Salák znovu pomáhá svým spoluhráčům s rozehrávkou a sparťané si vzápětí vynutili faul z boleslavské strany. Výhoda zatím pokračuje domácího týmu.
     
    53:24
    Dalším hříšníkem v tomto utkání je útočník Jan Stránský (MBL), který zahákoval obránce Dvořáka a odsedí si dvě trestné minuty za hákování.
     
    54:14
    Pozor na zadní vrátka! Kelemen se protlačil do dobré střelecké pozice, ale svou střelou mířil mimo branku. Sparťané musí začít až ze svého pásma.
     
    55:11
    Tomáš Pavelka přihrál ve středním pásmu Řepíkovi a vzápětí se sparťané vystavili do dalšího postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    55:26
    Hosté své oslabení přečkali bez úhony a už hrají znovu v plném počtu hráčů na ledové ploše. Mezitím Vitouch úspěšně brání soupeře na útočné modré čáře.
     
    56:23
    Růžička připravil svou hokejkou kotouč pro svého obránce a Bruslaři se pokusí alespoň o čestný úspěch v tomto utkání. Sparta však výborně brání.
     
    57:43
    Pýcha nezpracoval kotouč na útočné modré čáře a Boleslav bude hrát další přesilovou hru. Ondřej Mikliš (SPA) obdržel od sudích dvě minuty za vražení na mantinel.
     
    58:11
    Pospíšilovi přeskočil kotouč hokejku, ale o pár okamžiků později se dostal do dobré akce jeden z hostujících hráčů. Salák i za pomoci své obrany situaci ustál.
     
    58:32
    Tomáš Pospíšil zkoušel prostřelit Saláka svou střelou švihem, ale boleslavský útočník mířil nepřesně. Sparťané se vzápětí osvobozují.
     
    59:46
    Fořt se do další akce v útočném pásmu už neprobojoval a vypadá to, že sparťanský brankář udrží v tomto utkání čisté konto. Hra je znovu přerušena.
     
    Konec zápasu.
     
    Je to tak! Brankář Alexander Salák udržel čisté konto, když svůj tým dovedl k vysoké výhře 7:0 nad Mladou Boleslaví. Sparťané si ve třetí třetině ještě upevnili své vedení, když se prosadil Vladimír Sobotka, který zároveň uzavřel gólový účet zápasu. Sparta si připisuje tři body, Boleslavští odjíždí domů s prázdnou.
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a u dalších online textových se budu těšit. Na počtenou! (18:16:04)
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. R. Horák (M. Řepík, Mikliš), 10. M. Jandus (Sobotka), 17. Chlapík, 18. Moravčík (D. Kaše, T. Pavelka), 22. E. Thorell (R. Horák), 38. R. Horák (E. Thorell, M. Řepík), 44. Sobotka (R. Horák)


    HC Sparta Praha: Salák (Machovský) – Moravčík, T. Pavelka, A. Polášek, Mikliš, Tomáš Dvořák, M. Jandus – Buchtele, Sobotka, Chlapík – E. Thorell, R. Horák, M. Řepík – D. Voženílek, D. Kaše, M. Forman – J. Strnad, Vitouch, Dvořáček – T. Jandus.
    Trenér: Josef Jandač

    BK Mladá Boleslav: Krošelj (21. J. Růžička) – Pavel Pýcha, Ševc, Šidlík, Pláněk, Jánošík, Lintuniemi, Bernad – Pospíšil, Fořt, D. Šťastný – Kantner, O. Najman, P. Kousal – Kelemen, Adam Raška I, Claireaux – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský.
    Trenér: Pavel Patera

    Rozhodčí: Mrkva, Ondráček – Pešek, Malý

    Diváci: 1000
    bahis siteleri