Sparta – Mladá Boleslav 7:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
7:0 (4:0, 2:0, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 02.01.2022, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:15 Vladimír SOBOTKA - 7:0
     
    43:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme tu další vstřelenou branku z domácí strany! Po velké skrumáži se dostal ke kotouči VLADIMÍR SOBOTKA, který jednou rukou poslal kotouč do boleslavské branky. Asistence: Roman Horák.
    37:11 Roman HORÁK - 6:0
     
    37:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Demolice boleslavského týmu i nadále pokračuje. Thorell po rychlé souhře s Řepíkem mířil jen těsně mimo branku, ale krátce nato ROMAN HORÁK i s notnou dávkou štěstí procedil touš za záda Růžičky. Asistence: Erik Thorell, Michal Řepík.
    21:20 Erik THORELL - 5:0
     
    21:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    O pár chvil později se domácí hráči přeci jen prosazují popáté v utkání a tohle už budou mít hosté velmi těžké. ERIK THORELL obalamutil ležícího Růžičku a v pádu dokázal zasunout kotouč do sítě. Asistence: Roman Horák.
    17:55 Michal MORAVČÍK - 4:0
     
    17:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jsou v první třetině gólově velmi efektivní a vedou už 4:0! MICHAL MORAVČÍK využil skrumáže před soupeřovou brankou, když dopravil kotouč do sítě. Asistence: David Kaše, Tomáš Pavelka.
    16:03 Filip CHLAPÍK - 3:0
     
    16:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané čelili boleslavské přesilové hře velmi úspěšně a nyní se prosazují ve vlastním oslabení! FILIP CHLAPÍK ujel hostující obraně a svůj nájezd bez obtíží proměnil. Bez asistence.
    09:57 Martin JANDUS - 2:0
     
    09:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    A uplynuly pouze tři vteřiny z vhazování a sparťané se prosazují podruhé v tomto utkání. Sobotka vyhrál buly pro MARTINA JANDUSE, který svou ranou překonal Krošelje. Asistence: Vladimír Sobotka.
    03:24 Roman HORÁK - 1:0
     
    03:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané jdou poprvé v utkání do vedení! ROMAN HORÁK se s kotoučem na hokejce propracoval až do útočného pásma a svou bekhendovou střelou překonal Krošelje. Asistence: Michal Řepík, Ondřej Mikliš.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. R. Horák (M. Řepík, Mikliš), 10. M. Jandus (Sobotka), 17. Chlapík, 18. Moravčík (D. Kaše, T. Pavelka), 22. E. Thorell (R. Horák), 38. R. Horák (E. Thorell, M. Řepík), 44. Sobotka (R. Horák)


    HC Sparta Praha: Salák (Machovský) – Moravčík, T. Pavelka, A. Polášek, Mikliš, Tomáš Dvořák, M. Jandus – Buchtele, Sobotka, Chlapík – E. Thorell, R. Horák, M. Řepík – D. Voženílek, D. Kaše, M. Forman – J. Strnad, Vitouch, Dvořáček – T. Jandus.
    Trenér: Josef Jandač

    BK Mladá Boleslav: Krošelj (21. J. Růžička) – Pavel Pýcha, Ševc, Šidlík, Pláněk, Jánošík, Lintuniemi, Bernad – Pospíšil, Fořt, D. Šťastný – Kantner, O. Najman, P. Kousal – Kelemen, Adam Raška I, Claireaux – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský.
    Trenér: Pavel Patera

    Rozhodčí: Mrkva, Ondráček – Pešek, Malý

    Diváci: 1000
    bahis siteleri