Benátky n/J – Poruba 2011 1:4 (kon.) | Havířov – Vrchlabí 1:2 (2:3 po s.n.) | Šumperk – Jihlava 3:4 (kon.)
Kolín – Vsetín 3:5 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 2:7 (kon.) | Prostějov – Slavia 3:4 (po pr.)
Sokolov – Třebíč 2:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 1:6 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
1:6 (0:4, 1:1, 0:1)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 03.01.2022, 18:15 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:09
    Přesilovka tentokrát na straně Frýdku-Místku. Za hákování byl potrestán dvouminutovým trestem Filip Dvořák.
    46:46 Robert ČERNÝ - 1:6
     
    46:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využili přesilovou hru. Süss zavezl puk po levé straně do útočného pásma, zpětnou přihrávkou vybídl do akce Doležala, ten z levé strany střílenou přihrávkou dostal puk o brusle Nováka ke zcela volnému ROBERTOVI ČERNÉMU a přerovský obránce bleskovou střelou překonal gólmana Foltána v domácí brance! Asistence: Matěj Novák, Tomáš Doležal – 1:6!
     
    45:26
    Rozhodčí nakonec budou vylučovat, ale na druhé straně. Teper podrazil u zadního mantinelu Matěje Svobodu a zamířil na trestnou lavici.
     
    36:26
    Domácí si v závěru druhé třetiny zahrají přesilovou hru. Na dvě minuty za vyyhození puku mimo hřiště byl vyloučen Ondřej Ševčík.
    30:52 David KLIMŠA - 1:5
     
    30:52
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Poprvé se gólově prosadili domácí! Nahození Matiaška zpoza kruhů vyrazil brankář Petrásek za sebe, puk se od mantinelu odrazil k pravé tyči, kde byl pozorný DAVID KLIMŠA a baseballovým způsobem doklepl puk do sítě! Asistence: Michal Matiaško, Filip Krzak – 1:5!
    30:38 Matěj SVOBODA - 0:5
     
    30:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní střela v podání MATĚJE SVOBODY! Prostějovský útočník dostal od Krále přihrávku do bližšího kruhu a přesnou střelou do pravého víka zvýšil na 0:5! Asistence: Tadeáš Král, Robert Černý.
     
    12:50
    Lyszczarczyk inkasoval dvouminutový trest za napadení a hosté mají další možnost přesilové hry.
     
    10:31
    Přesilovku si zahrají také hosté. Rozhodčí uviděli háček v podání Rostislava Martynka a toho tak čeká dvouminutový trest.
    09:37 Jiří GOIŠ - 0:4
     
    09:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerované zažívají fantastickou první desetiminutovku. Po rychlém protiútoku přišla střela Černého z pravé strany, tu vyrazil brankář Foltán pouze před sebe, kam jako první dojel JIŘÍ GOIŠ a dorazil puk do odkryté branky! Asistence: Robert Černý, Filip Dvořák – 0:4!
     
    07:23
    Domácí budou mít další možnost přesilové hry. Na trestnou lavici putuje Robert Černý za sekání. V první přesilovce Rysi inkasovali dva góly.
     
    06:15
    Změna v domácí brance. Brankáře Samuela Baroše nahradil Frederik Foltán.
    06:15 Ondřej ŠEVČÍK - 0:3
     
    06:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ ŠEVČÍK vyhání z branky gólmana Baroše. Střelou od modré čáry napálil puk těsně nad ledem k levé tyči. Domácí gólman tam nechal trochu prostoru a puk skončil v bráně! Asistence: Jan Dluhoš, Jakub Herman – 0:3!
    02:29 Jan SÜSS - 0:2
     
    02:29
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup! Rysi si nedali říct a inkasovali i druhý gól v oslabení z hole JANA SÜSSE! Přerovský útočník se rozjel spolu s Doležalem, Doležal tentokrát místo střely volil přihrávku a Süss už měl jednoduchou práci poslat puk do odkryté branky! Asistence: Tomáš Doležal – 0:2!
    01:37 Jan SÜSS - 0:1
     
    01:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté dávají gól v oslabení. Domácí zcela zanedbali bránění v přesilové hře, hosty nechali ujet do přečíslení dva na jednoho a střelu Doležala z pravého kruhu dorazil za Baroše JAN SUSS! Asistence: Tomáš Doležal.
     
    00:45
    Novák po buly podrazil Ciuru a domácí si zahrají první přesilovou hru.
     
    Začátek utkání bude zhruba o patnáct minut opožděn z důvodu poruchy rolby.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 31. Klimša (Matiaško, Krzak) – 2. Süss (T. Doležal), 3. Süss (T. Doležal), 7. Ševčík (Dluhoš, Herman), 10. Goiš (R. Černý, F. Dvořák), 31. Matěj Svoboda (Tadeáš Král, R. Černý), 47. R. Černý (Matěj Novák, T. Doležal)


    HC Frýdek-Místek: Baroš (7. Foltán) – Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, J. Adámek, Krzak – Svačina, David Bartoš, O. Šedivý – Lyszczarczyk, Komorski, Šlahař – Christov (C), Peterek, Martynek (A) – Matiaško, Klimša (A), Ján Blaško – Čmiel.
    Trenér: Trličík.

    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Kubeš, Hrdinka, R. Černý, Krisl (C), Ševčík, Dluhoš, Gréč – Jan Svoboda, Herman, Jakub Svoboda – T. Doležal (A), Süss, Matěj Novák – M. Sloboda, F. Dvořák, Goiš – Matěj Svoboda, D. Indrák, Tadeáš Král.
    Trenér: R. Svoboda.

    Rozhodčí: Jechoutek, Marek – Zídek, Konvička.

    Diváci: 748
    bahis siteleri