Mountfield HK – Pardubice 1:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 5:2 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Litvínov – Plzeň 4:3 (po pr.) | Kladno – Zlín 1:3 (kon.) | Liberec – Olomouc 3:4 (po pr.)
Sparta – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
4:3 (1:1, 1:2, 1:0 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 04.01.2022, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky (Litvínov). • Tipsport extraliga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:48 Andrej KUDRNA - 4:3
     
    61:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, obrat je dokonán a bonusový bod bere domácí mančaft. ANDREJ KUDRNA nabruslil za útočnou modrou a svižnou ranou kolem obránce poslal puk k bližší tyči, kde Pavlát nechal odkrytý prostor.
    Asistence: Daniel Kolář.
    43:31 Matúš SUKEĽ - 3:3
     
    43:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov srovnává a zřejmě zaslouženě. MATÚŠ SUKEĽ vyhrál buly na Chalupu, ten přenechal puk na modrou čáru Kolářovi, jehož nahození tečoval prvně jmenovaný hráč s jednadevadesátkou na dresu za bezmocného Pavláta, který toho zřejmě moc neviděl.
    Asistence: Daniel Kolář a Matěj Chalupa.
    29:17 Matěj CHALUPA - 2:3
     
    29:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    O góly dnes opravdu nouze není. MATĚJ CHALUPA po výborné přihrávce najížděl sám na brankáře po levé straně, toho sice nepřekonal, ale kotouč si smolně srazil do vlastní svatyně Graňák. Opět je to tedy pouze o gól.
    Bez asistence.
    25:25 Petr KODÝTEK - 1:3
     
    25:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí měli jít do tří, ale nestane se tak. V signalizované výhodě se krásnou individuální akcí prezentoval Bulíř, který projel až před Godlu, svou střelu poslal sice jen do jeho levého betonu, avšak k dorážce si sjel PETR KODÝTEK, který už zamířil přesně do odkryté části domácí svatyně.
    Asistence: Michal Bulíř a Jakub Kindl.
    24:08 Martin LANG - 1:2
     
    24:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté jsou zpátky ve vedení a opět jim na gól stačilo necelých prvních pět minut třetiny. Kvasnička přenechal v útoku puk Mertlovi, ten jej nahodil na bránu a těsně před Godlou tečoval kotouč MARTIN LANG. Domácí brankář už nestihl reagovat a ani neměl moc velkou šanci.
    Asistence: Tomáš Mertl a David Kvasnička.
    12:32 Aaron IRVING - 1:1
     
    12:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Druhou přesilovku už Litvínov využívá a srovnává. AARON IRVING si vyměnil se spoluhráčem přihrávku a poté pálil tvrdě od modré čáry, kotouč skončil v horní části hostující brány, Pavlát na něj nedosáhl.
    Asistence: Viktor Hübl.
    04:33 Filip SUCHÝ - 0:1
    A
     
    04:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se po necelých pěti minutách hry ujímají vedení. Dufek dobře vyhodnotil situaci, místo střely přihrál vedle sebe na levou stranu, kam si sjel FILIP SUCHÝ, jehož střela z dálky prošla Godlovi mezi betony. Trošku smolný gól.
    Asistence: Jan Dufek a Tomáš Mertl.
    Marken.cz

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 13. Irving (V. Hübl), 30. M. Chalupa, 44. Sukeľ (D. Kolář, M. Chalupa), 62. Kudrna (D. Kolář) – 5. F. Suchý (J. Dufek, Mertl), 25. M. Lang (Mertl, Kvasnička), 26. Kodýtek (Bulíř, J. Kindl)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – D. Kolář, Irving, Balinskis, Strejček, Demel, Stříteský, Hrbas – P. Straka (A), Estephan, M. Havelka – Kudrna, V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – M. Chalupa, Sukeľ, Jarůšek – Zygmunt, Fronk, P. Svoboda.
    Trenér: V. Růžička.

    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Miroslav Svoboda) – L. Kaňák, Čerešňák (A), Graňák, Budík, V. Lang, J. Kindl (C), Kvasnička – Dzierkals, Mertl, M. Lang – F. Suchý, Bulíř, J. Dufek – Blomstrand, Kodýtek (A), Schleiss – M. Marcel, G. Thorell, P. Musil.
    Trenér: V. Baďouček.

    Rozhodčí: Úlehla, Pražák – Ondráček, Šimánek

    Diváci: 1000
    thejrc.org