Třebíč – Prostějov 3:0 (kon.) | Litoměřice – Havířov 6:1 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 3:0 (kon.)
Vsetín – Šumperk 1:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 5:0 (kont.) | Sokolov – Jihlava 4:0 (kon.)
Slavia – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 05.01.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    VHK ROBE VSETÍN:

    Valaši zvládli přelom roku poměrně dobře. Prohráli sice ve Frýdku-Místku, ale chuť si spravili v domácím střetnutí proti Benátkám nad Jizerou (3:1). Zelenožlutým se povedl i vstup do nového roku, když v pondělním utkání na ledě Kolína otočili nepříznivý stav a brali všechny body za výhru 5:3.

    Lví podíl na posledním vítězství v Kolíně měl Luboš Rob, když v závěru třetí třetiny srovnal na 3:3 a hned na to obstaral i vítěznou trefu, aktuálně se tak dělí o pozici nejlepšího střelce týmu společně s Janem Bergerem, když oba borci mají na kontě 14 zářezů. Luboš Rob se navíc dostal do čela produktivity celé soutěže s celkovou bilancí 14+22, bude jistě zajímavé sledovat jej v konfrontaci se šumperským Tomášem Vildumetzem. Trojici nejproduktivnějších hráčů Vsetína uzavírá kapitán Vít Jonák (9+14).

    Z obránců umí útok podpořit Alexandrs Jerofejevs, jenž se na Lapači dobře zabydlel a bilance 2+16 budiž jasným důkazem. Do branky by Valaši mohli nasadit Jakuba Málka, který už se vrátil ze zrušeného Mistrovství světa hráčů do 20 let. Připraveni budou také David Sachr a hostování má do 7. ledna vyřízené také Adam Beran.

    Vsetín aktuálně vede tabulku co se úspěšností zápasů na domácím ledě týče, formu na Lapači bude chtít potvrdit i ve středeční premiéře roku 2022 proti Šumperku.
     
    Vzájemné utkání v sezoně 2021/2022:

    Šumperk – Vsetín 2:7 (0:3, 1:2, 1:2)

    Branky a nahrávky: 38. Horký (Macuh, Březák), 48. Žálčík (Pěnčík, Kratochvíl) – 5. Vlach (Říha, Březina), 7. Vlach (Buchta, Zeman), 13. Kucharczyk, 21. Jonák (Rob, Gago), 33. Březina (Hryciow, Hořanský), 42. Berger, 60. Berger (Kucharczyk). Vyloučení: 2:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Střely na branku: 24:30. Průběh utkání: 0:5, 1:5, 1:6, 2:6, 2:7.
     
    DRACI PARS ŠUMPERK:

    Draci se nacházejí v nabitém tabulkovém pásu, když mezi 7. a 14. pozicí je rozdíl pouhých šest bodů. Šumperk se v krátkém období přesvědčil, že ani série tří výher v řadě (Ústí nad Labem, Havířov, Frýdek-Místek) v nabité Chance lize nic neřeší, protože hned poté svěřenci trenéra Janečka posbírali zase tři porážky, když postupně podlehli Benátkám nad Jizerou i Kolínu. V posledním duelu přitom Draci byli vyrovnaným soupeřem favorizované Jihlavě a o možnost bodovat přišli v domácím utkání až v 58. minutě, když padli těsně 3:4. Výsledkem je aktuální 13. místo, které předurčuje jeho majitele bojovat o záchranu.

    Cestu do bezpečných pozic tabulky bude za Draky nejvíc hledat Lukáš Žalčík, jenž je s počtem 20 branek druhým nejlepším střelcem soutěže. Produktivitu Draků táhne Tomáš Vildumetz (12+21). Mezi opory týmu patří také Denis Kindl (8+19). Z obránců pak umí útočnou činnost mimořádně podpořit Tomáš Drtil (2+18).

    V brankovišti Šumperk sází na mládí, konkrétně na Vojtěcha Mokrého, nadějný brankář drží Draky s procentuální úspěšností zákroků na úrovni 91,42 procent a průměrně inkasoval 2,82 branky na zápas. Za Šumperk v letošní sezoně chytali také Martin Holík nebo Richard Běhula.
     
    VSETÍN vs ŠUMPERK

    Hezký den ze Vsetína, kde je na programu již 34. kolo Chance ligy a to znamená zároveň konec druhé třetiny základní části. Proti sobě nastoupí celky z opačných konců tabulky. Domácí Vsetín si bude chtít upevnit pozici na 3. místě a zároveň čekat na zaváhání Třebíče, na jejíž úkor by se mohl v tabulce posunout na 2. místo. Proti budou Draci, kteří by rádi zlomili černou sérii tří porážek v řadě. Šumperk má o motivaci postaráno, v nabitém pásmu tabulky je cenný každý bod a mužstvo z pod vrcholků Jeseníků chce okamžitě pryč ze sestupových vod.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: A. Beran (J. Málek) – Jerofejevs, Ondračka, Smetana, Š. Jenáček, Hryciow, J. Říha, J. Jenáček – Jonák (C), Pšurný, Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Hořanský, D. Březina, Apolenář.

    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (R. Běhula) – Pěnčík, Drtil (A), L. Rutar, Hrachovský, Řezáč, Dudycha, Hamrlík – P. Kratochvíl, D. Kindl (C), Žálčík (A) – Vachutka, Vildumetz, Kohút – A. Furch, Macuh, Spratek – Antoníček, Šilhavý, J. Horký.

    Rozhodčí: Čech, Květoň – Hanzlík, Konvička.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Šumperk úspěšnější na úvodním buly, do první střelecké pozice se dostal Žalčík, ovšem branku minul.
     
    00:51
    Draci se v úvodu utkání snaží pálit z každé pozice, ovšem pokus Ruty a následně i Hrachovského skončil mimo.
     
    01:01
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Říha – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:25
    Drakům se úvod přesilové hry nedaří, podruhé osvobozuje Vsetín dlouhým vyhozením Šimon Jenáček.
     
    02:45
    Vsetín se dokonce ve vlastním oslabení dostal do útočné akce, ale Bergerova přihrávka postrádala přesnost.
     
    03:01
    Vsetín hraje v plném počtu.
     
    04:20
    Vsetín se při plném počtu hráčů dostává do útoku, ovšem Bergerův pokus Mokry bez problému zneškodnil.
     
    05:04
    Domácí kontrolují puk, ale do vážnější příležitosti se zatím nedostali.
     
    05:47
    Draci se snažili aktivně bojovat o puk v útočném pásmu, ale odražený puk zachytil Půček a vyrazil kupředu podporován Klímkem, druhý jmenovaný pálil skrz bránícího hráče, ovšem Mokry i přes drobné problémy úspěšně kotouč zkrotil.
     
    06:09
    Ondračka uklouzl za vlastní brankou a toho se okamžitě snažil využít hostující hráč, puk však za Berana nezasunul.
     
    07:04
    Rob zkusil Mokreho zaskočit střelou z ostrého úhlu, šumperský brankář puk pouze vyrazil před sebe, ale ani Pšurný ze druhé vlny nepropálil zatím stoprocentního střážce dračí klece.
     
    07:52
    Hra má rychlý spád a stěhuje se ze strany na stranu, jsme svědky dlouhé pasáže bez přerušení.
     
    08:55
    Jerofejevs nebyl při rozehrávce přesný, puk končí na zakázaném uvolnění a hra se po delší době přerušuje, následuje vhazování před brankou Vsetína.
     
    09:27
    Šumperk si zahraje druhou přesilovou hru, signalizovanou výhodu se ještě snažil prudkou střelou od modré využít Žalčík, ale puk skončil v moci brankáře Berana.
     
    09:27
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jakub Apolenář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:14
    Vsetín se znovu dobře brání, Jonák nyní navíc pošetřil cenné vteřinky v obranném pásmu Draků.
     
    11:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilovou hru a otevírá skóre zápasu! Drakům se tentokrát podařilo uzavřít vsetínskou čtveřici v obranném pásmu a po dlouhé kombinaci předložil Kratochvíl přes šíří pásma puk na kruh TOMÁŠI VILDUMETZOVI, na jehož přesnou střelu se Berna nestačil přemístit. Asistence: Denis Kindl, Petr Kratochvíl.
    11:01 Tomáš VILDUMETZ - 0:1
     
    12:29
    Draci jsou evidentně podpořeni úvodní brankou v utkání, navýšit skóre mohl Rutar, ale tváří v tvář Beranovi neuspěl! Valaši se musí mít i nadále na pozoru.
     
    13:20
    Vsetínu se nedaří založit útočnou akci, další pokus končí na zakázaném uvolnění.
     
    13:50
    Šumperk hraje jednoduše, ihned po přechodu útočné modré pálil prudce Hamrlík, ale branku netrefil.
     
    14:43
    Rozhodčí teď odpustil Vsetínu jasný ofsajd, domácí se však v šumperské třetině neusadili, Draci jsou v defenzívě okamžitě připraveni hatit vsetínské snahy o ohrožení Mokreho branky.
     
    15:34
    Po delší době práce pro Mokreho, když musel krotit střelecký pokus od modré čáry v podání Bergera, šumperský brankář si bez problémů poradil.
     
    16:02
    Vsetín se zatím vůbec nedostává do tempa, další krkolomný pokus o průnik do útočného pásma končí v ochranné síti a hra se okamžitě stěhuje do středního pásma, neboť puk mimo ledovou plochu napálil Klímek.
     
    16:41
    Draci znovu zatápějí domácí obraně a aktivně kombinují před Beranem.
     
    16:56
    Beran úspěšně vytáhl střelu Kindla.
     
    17:12
    Apolenář na druhé straně připravil střeleckou pozici Březinovi, ten však nedokázal ideálně zakončit.
     
    17:37
    První náznaky vsetínské aktivity jsou tady, ve slibné pozici byl Rob, ale puk neumístil nad lapačku Mokreho, jak měl evidentně v plánu.
     
    19:01
    Vsetínští v závěru první třetiny přeci jen přidali, ovšem v pohotovosti je také obrana Šumperku, která zatím pracuje velmi dobře.
     
    19:37
    Říha byl zasažen hostujícím hráčem a toho se okamžitě snažil využít Kratochvíl, se svou prudkou ránou si však na Berana nepřišel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství je za námi a po zásluze jsou ve vedení hosté ze Šumperku, kteří si na Lapači vynutili hned dvě přesilové hry. První početní výhodu dokázal Vsetín celkem s přehledem ubránit, ovšem v té druhé už se Draci radovali, když Kindl vybídl k otevření skóre Tomáše Vildumetze a nejproduktivnější borec hostů byl přesný. Vsetín byl v první třetině pasivní, nedařilo se mu proniknout na dostřel Mokreho branky, až v závěru domácí přeci jen trochu přidali, ovšem aktivně hrající hosté byli ve střehu a branku do šatny nepřipustili. Druhá třetina odstartuje na Lapači v 18:17.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:56
    Kohút se dostal do zajímavé pozice na pravé straně a snažil se najít skulinku v Beranově výstroji, vsetínský brankář však šumperského nájezdníka dokázal vychytat.
     
    21:31
    Vsetín se nastěhoval do šumperské třetiny, hosté vyhodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    21:56
    Hryciow vybojoval kotouč pro Klímka, který se do něj opřel se vší silou, Mokry byl připraven zasahovat a vyrazil puk do ochranné sítě, vhazuje se před brankou Draků.
     
    22:30
    Vsetín se snaží odčinit pasivní hru z úvodního dějství a je aktivní směrem dopředu, ovšem šumperská obrana zatím celkem úspěšně blokuje střelecké snahy domácích.
     
    23:07
    Nyní se však Vsetínu rozehrávka vůbec nepovedla a hra se přestěhuje před Berana.
     
    23:35
    Draci znovu operují v útočném pásmu, lišácký pokus Vildumetze však přišel vniveč, když Beran vyrazil jeho pokus z ostrého úhlu nad sebe a puk si přebrala vsetínská obrana.
     
    24:07
    Zeman po přechodu do pásma pálil z levé strany na bližší tyč, ovšem tento prostor měl brankář Mokry zabezpečený.
     
    24:14
    Ihned po vhazování se dostal ke kotouči znovu Zeman, ale ani jeho bekhend z bezprostřední blízkosti neskončil za zády spolehlivého Mokreho.
     
    24:54
    Vlachova formace tlačí Šumperk, ovšem Říha v ideální pozici Mokreho nepropálil.
     
    25:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nešťastný moment pro jinak dobře pracující obranu Šumperku. Pěnčíkovu rozehrávku zachytil na modré čáře Pšurný a okamžitě nahazoval puk na branku, kde clonil VÍT JONÁK, puk se nakonec odrazil od brusle vsetínského kapitána za záda bezmocného Mokreho. Asistence: Roman Pšurný.
    25:24 Vít JONÁK - 1:1
     
    26:13
    Vsetín je na koni, Kucharczyk připravil pozici Klímkovi, ten protáhl Mokrého a k dorážce ještě spěchal znovu Kucharczyk.
     
    26:37
    Vsetín tlačí na obrat, ovšem se střelou Smetany z mezikruží si Mokry poradil.
     
    26:53
    Kindl nyní otupil vsetínský nápor a dokonce zaměstnal i Berana, když se jej snažil prostřelit pod horní tyč.
     
    27:36
    Šumperk srovnal tempo hry a rozhodně nechce přihlížet útočným akcím domácích, znovu se tak hraje svižně ze strany na stranu.
     
    28:13
    Na Lapači to vře, domácí reklamují příliš mnoho hráčů na ledě v podání Šumperku, rozhodčí si však ničeho takového nevšiml, mezitím Vsetín odpálil puk na zakázané uvolnění a vhazuje se před Beranem.
     
    28:41
    Kindl se za modrou čárou pomazlil s pukem, aby následně prudce vypálil, lapačka Berana však byla v pohotovosti.
     
    29:15
    Jonák přenechal puk za sebou Robovi, ten se do něj opřel na hranici kruhu, do kotouče ještě zasáhl Smetana, ovšem puk za brankou ke zklamání vsetínského publika neskončil.
     
    30:02
    Skvělý zákrok brankáře Berana! Šumperský Kohút obral o puk Šimona Jenáčka a předložil jej do tutové příležitosti Vachutkovi, ovšem ten si nedokázal poradit s reflexem vsetínského brankáře.
     
    30:36
    Hra se rychle přesunula na druhou stranu, ovšem nahození Jerofejevse nikterak Mokreho nevzrušilo.
     
    30:50
    Draci právě vstřelili branku!
    Krásná akce v podání šumperských Draků! Výbornou práci předvedl Kratochvíl, když s pukem objel vsetínskou branku a připravil pozici LUKÁŠI ŽALČÍKOVI, který nyní všem na Lapači ukázal, proč má pověst střelce, když nekompromisně zavěsil do pravého růžku vsetínské branky. Asistence: Petr Kratochvíl.
    30:50 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:2
     
    31:29
    Vsetín zatím marně hledá reakci na druhou branku hostů, přechody domácích jsou nepřesně až krkolomné.
     
    32:07
    Ve slibné střelecké pozici se znovu ocitl aktivní Kohút, na poslední chvíli však do dráhy puku zasáhla hokejka bránícího Jerofejevse, Beran tak nemusel zasahovat.
     
    32:28
    Šumperk mohl odskočit do dvoubrankového náskoku, tentokrát Žalčík předkládal puk Kratochvílovi, ten však recept na Berana nenašel!
     
    32:50
    Šumperk nadále mimořádně aktivní, střelu Kindla se snažil znovu dorážet Kratochvíl, ale i tentokrát Beran podržel vsetínský tým!
     
    33:18
    Vlachova formace usazena v útočném pásmu, ovšem Mokry zatím bez práce.
     
    33:51
    Nyní už jsou v akci opět Draci a nutno podotknout, že domácí zcela přehrávají, takový obrázek hry jsme na Lapači od hostujícího celku dlouho neviděli.
     
    34:18
    Vildumetz nyní doslova narýsoval parádní přihrávku na Pěnčíka, jenž však v tváří v tvář Berana nepřekonal, jen díky domácímu brankáři je rozdíl ve skóre pouze jednobrankový!
     
    35:04
    Jonák dlouho držel puk v útočném pásmu, ale nikdo ze spoluhráčů mu nepomohl, a tak Vsetín musí znovu hledat cestu zpět před Mokreho.
     
    35:42
    Půček nechal puk za sebou pro Březinu, tomu střela sedla parádně, ale stejným způsobem reagoval lapačkou brankář Mokry.
     
    36:35
    Znovu se hraje velmi rychle bez přerušení, více ze hry mají nadále hosté z pod vrcholků Jeseníků.
     
    37:27
    Střela Jerofejevse se neujala a dopředu vyrazil Žalčík, dlouze mířil, ale tentokrát branku vůbec netrefil.
     
    38:23
    Draci právě vstřelili branku!
    Vsetínští nyní špatně střídali a z toho hosté těží třetí branku v dnešním utkání, když si puk přebral Kindl a v přečíslení jej předložil na hůl DÁVIDA KOHÚTA, který zamířil přesně, a je tak stejně jako celý jeho tým odměněn za mimořádnou aktivní hru. Asistence: Denis Kindl, Petr Kratochvíl.
    38:23 Dávid KOHÚT - 1:3
     
    39:15
    Vsetín se v závěru třetiny snaží o kontaktní branku, ovšem Šumperk odolává.
     
    39:26
    Puk se však znovu odrazil na hůl Draků, kteří mířili do další tutové příležitosti, Villdumetz předložil puk na hůl svého spoluhráče, kterého však vychytal znovu skvělý Beran!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetin skončila a velmi slibně k překvapení kola mají nakročeno hráči Šumperku. Vsetín sice dokázal srovnat skóre zásluhou kapitána Víta Jonáka, ale to bylo z jeho strany v prostředním dějství téměř vše. Pak se rozjeli do akce Draci, když v polovině základní hrací doby parádní střelou vrátil svému týmu vedení Lukáš Žalčík. Vsetín nemyslel na zadní vrátka a byl za to po zásluze potrestán, když přečíslení úspěšně zakončil Dávid Kohút. Šumperk měl i další slibné příležitosti, domácí mohou děkovat brankáři Beranovi, že rozdíl ve skóre není vyšší. Uvidíme, zda se Valaši dokáži vzpamatovat na třetí třetinu, která odstartuje na Lapači v 19:08.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:06
    Vsetín se ihned nahrnul do útočného pásma, ovšem Mokry byl připraven na Jonákovo zakončení reagovat.
     
    40:50
    Šumperku se nyní podařilo zabezpečit střední pásmo a Vsetínští musejí neúnavně honit kotouče.
     
    41:14
    Nyní pálil od modré Šimon Jenáček, ovšem hostující obrana jeho pokus zablokovala.
     
    41:59
    Šumperk drží puk bezpečně daleko od Mokreho branky.
     
    42:28
    Rob najel do útočného pásma po pravém křídle, ovšem Mokry jeho střelu bez problémů zachytil.
     
    42:33
    Říha se ihned po buly opřel do puku vší silou, puk však podél mantinelu zamířil až do středního pásma a Vsetín musí najít novou cestu.
     
    43:21
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Jakub Řezáč – 2 min., držení).
     
    43:45
    Z mezikruží pálil Vlach a jen těsně minul klec Mokreho.
     
    44:12
    Šumperku se podařilo vyhodit.
     
    45:05
    Rob nabízel puk Jonákovi na teč, ale ten nedokázal puk usměrnit za záda Mokreho, Šumperk následně vyhodil.
     
    45:21
    Krizové chvíle hosté ustáli a hrají v plném počtu.
     
    46:13
    Šumperské zdobí příkladná bojovnost, byť útočná aktivita Vsetína stoupá.
     
    46:54
    Z voleje pálil Vlach, ovšem znovu těsně minul.
     
    47:14
    Vsetín řádí v útočném pásmu, na další střelu Vlachovi nabil Zeman, ale ani tentokrát zkušený vsetínský centr nemířil přesně.
     
    47:51
    Na Vsetínu jde vidět enormní snaha s nepříznivým stavem něco udělat, ovšem hosty drží spolehlivými zákroky brankář Mokry.
     
    47:59
    Žalčík po vhazování vystartovala směrem k Beranovi, byl však stíhán bránícím Smetanou a ten jeho pokus o bekhend přizvedl do ochranné sítě.
     
    48:10
    Březina si nyní nerozuměl s Kucharczykem a píská se zakázané uvolnění Vsetína.
     
    48:31
    Draci kontrolují puk v útočném pásmu a sbírají cenný čas, který domácím neúprosně běží.
     
    48:52
    Nyní však probíhá signalizovaná výhoda Vsetína, ten si zahraje druhou přesilovou hru v dnešním utkání.
     
    49:07
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Lukáš Žálčík – 2 min., hákování).
     
    49:26
    Draci se osvobozují.
     
    49:41
    Zeman nyní postupoval individuálně po pravé straně, dostal se až před Mokreho, ale puk nad jeho lapačku zvednout nedokázal.
     
    49:54
    Puk je znovu mimo šumperské pásmo, Vsetínu se zatím v početní výhodě příliš nedaří.
     
    50:20
    Šumperk se znovu úspěšně osvobozuje.
     
    50:53
    Rob předložil puk před branku do tutové pozice Březinovi, ale ani tentokrát Vsetín neslaví, když puk vytěsnil Mokry!
     
    51:07
    Šumperk hraje v plném počtu.
     
    51:56
    Šumperk už se nikam nežene a není se co divit, vede na Lapači o dvě branky, předvést se musí domácí.
     
    53:00
    Vsetín rychle přenesl hru zpět k Mokremu, když jej k zásahu přinutil bekhend z hole Luboše Roba.
     
    53:40
    Březina se ocitl v další zajímavé pozici, ale ani on dnes nemá ideálně seřízená mířidla.
     
    54:41
    Šumperk nadále pracuje velmi dobře v defenzívě, i pod tlakem si hostující obránci dovolí pohrát s kotoučem a bezpečně jej odehrát do středního pásma.
     
    55:39
    Tentokrát se hosté osvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění, Vsetínu se krátí čas a na domácích již je znát menší nervozita.
     
    56:15
    Vsetín marně hledá prostor ve středním pásmu, jak se dostat do útočného pásma, nyní navíc zahrál puk na zakázané uvolnění.
     
    56:51
    Ani tvrdá rána v podání Smetany se neujala, když skončila na první obránci hostů.
     
    57:31
    Rob to neúnavně zkouší znovu, nyní jej Mokry vychytal pohotovým betonem.
     
    57:47
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:47
    Beran zůstává na střídačce Vsetína, domácí jdou do akce v šesti hráčích!
     
    57:48
    Šumperk poslal puk do středního pásma.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:16
    Valachům se nedaří projít do útočného pásma, stále hledají cestu.
     
    59:08
    Draci právě vstřelili branku!
    Na Lapači je rozhodnuto! Ve středním pásmu se ke kotouči dostal DENIS KINDL a bez problémů trefil odkrytou klec Vsetína. Asistence: Lukáš Žalčík.
    59:08 Denis KINDL - 1:4
     
    59:40
    Ještě se píská zakázané uvolnění hostů.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání končí, hosté se radují z cenného ovšem zcela zaslouženého vítězství. Šumperk zvládl takticky velmi dobře třetí třetinu, poctivě pracoval v defenzívě. Připustil sice dvě přesilové hry domácích, ale hosté se mohli opřít o spolehlivý výkon brankáře Vojtěcha Mokreho. Definitivní tečku za dnešním utkání pak v power-play obstaral Denis Kindl. Šumperk je tak v letošní sezoně teprve druhým celkem, který z Lapače dokázal odvést všechny body. Z mé strany pro dnešek vše, děkuji za pozornost při sledování přenosu a ze Vsetína přeji příjemný zbytek večera.

    Nejlepšími hráči byli vyhlášeni:

    Tomáš Drtil (ŠUM)

    Adam Beran (VSE) (19:44:03)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 26. Jonák (Pšurný) – 12. Vildumetz (D. Kindl, P. Kratochvíl), 31. Žálčík (P. Kratochvíl), 39. Kohút (D. Kindl, P. Kratochvíl), 60. D. Kindl (Žálčík)


    VHK ROBE Vsetín: A. Beran (J. Málek) – Jerofejevs, Ondračka, Smetana, Š. Jenáček, Hryciow, J. Říha, J. Jenáček – Jonák (C), Pšurný, Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Hořanský, D. Březina, Apolenář.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (R. Běhula) – Pěnčík, Drtil (A), L. Rutar, Hrachovský, Řezáč, Dudycha, Hamrlík – P. Kratochvíl, D. Kindl (C), Žálčík (A) – Vachutka, Vildumetz, Kohút – A. Furch, Macuh, Spratek – Antoníček, Šilhavý, J. Horký.

    Rozhodčí: Čech, Květoň – Hanzlík, Konvička
    bahis siteleri