Třebíč – Prostějov 3:0 (kon.) | Litoměřice – Havířov 6:1 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 3:0 (kon.)
Vsetín – Šumperk 1:4 (kon.) | Jihlava – Kadaň 5:0 (kont.) | Sokolov – Jihlava 4:0 (kon.)
Slavia – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 2:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 05.01.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Denis KINDL - 1:4
     
    59:08
    Draci právě vstřelili branku!
    Na Lapači je rozhodnuto! Ve středním pásmu se ke kotouči dostal DENIS KINDL a bez problémů trefil odkrytou klec Vsetína. Asistence: Lukáš Žalčík.
     
    57:47
    Beran zůstává na střídačce Vsetína, domácí jdou do akce v šesti hráčích!
     
    50:53
    Rob předložil puk před branku do tutové pozice Březinovi, ale ani tentokrát Vsetín neslaví, když puk vytěsnil Mokry!
     
    49:07
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Lukáš Žálčík – 2 min., hákování).
     
    43:21
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Jakub Řezáč – 2 min., držení).
     
    39:26
    Puk se však znovu odrazil na hůl Draků, kteří mířili do další tutové příležitosti, Villdumetz předložil puk na hůl svého spoluhráče, kterého však vychytal znovu skvělý Beran!
    38:23 Dávid KOHÚT - 1:3
     
    38:23
    Draci právě vstřelili branku!
    Vsetínští nyní špatně střídali a z toho hosté těží třetí branku v dnešním utkání, když si puk přebral Kindl a v přečíslení jej předložil na hůl DÁVIDA KOHÚTA, který zamířil přesně, a je tak stejně jako celý jeho tým odměněn za mimořádnou aktivní hru. Asistence: Denis Kindl, Petr Kratochvíl.
     
    34:18
    Vildumetz nyní doslova narýsoval parádní přihrávku na Pěnčíka, jenž však v tváří v tvář Berana nepřekonal, jen díky domácímu brankáři je rozdíl ve skóre pouze jednobrankový!
     
    32:28
    Šumperk mohl odskočit do dvoubrankového náskoku, tentokrát Žalčík předkládal puk Kratochvílovi, ten však recept na Berana nenašel!
    30:50 Lukáš ŽÁLČÍK - 1:2
     
    30:50
    Draci právě vstřelili branku!
    Krásná akce v podání šumperských Draků! Výbornou práci předvedl Kratochvíl, když s pukem objel vsetínskou branku a připravil pozici LUKÁŠI ŽALČÍKOVI, který nyní všem na Lapači ukázal, proč má pověst střelce, když nekompromisně zavěsil do pravého růžku vsetínské branky. Asistence: Petr Kratochvíl.
     
    30:02
    Skvělý zákrok brankáře Berana! Šumperský Kohút obral o puk Šimona Jenáčka a předložil jej do tutové příležitosti Vachutkovi, ovšem ten si nedokázal poradit s reflexem vsetínského brankáře.
    25:24 Vít JONÁK - 1:1
     
    25:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nešťastný moment pro jinak dobře pracující obranu Šumperku. Pěnčíkovu rozehrávku zachytil na modré čáře Pšurný a okamžitě nahazoval puk na branku, kde clonil VÍT JONÁK, puk se nakonec odrazil od brusle vsetínského kapitána za záda bezmocného Mokreho. Asistence: Roman Pšurný.
     
    20:56
    Kohút se dostal do zajímavé pozice na pravé straně a snažil se najít skulinku v Beranově výstroji, vsetínský brankář však šumperského nájezdníka dokázal vychytat.
     
    12:29
    Draci jsou evidentně podpořeni úvodní brankou v utkání, navýšit skóre mohl Rutar, ale tváří v tvář Beranovi neuspěl! Valaši se musí mít i nadále na pozoru.
    11:01 Tomáš VILDUMETZ - 0:1
     
    11:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá přesilovou hru a otevírá skóre zápasu! Drakům se tentokrát podařilo uzavřít vsetínskou čtveřici v obranném pásmu a po dlouhé kombinaci předložil Kratochvíl přes šíří pásma puk na kruh TOMÁŠI VILDUMETZOVI, na jehož přesnou střelu se Berna nestačil přemístit. Asistence: Denis Kindl, Petr Kratochvíl.
     
    09:27
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jakub Apolenář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    01:01
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jiří Říha – 2 min., vysoká hůl).
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 26. Jonák (Pšurný) – 12. Vildumetz (D. Kindl, P. Kratochvíl), 31. Žálčík (P. Kratochvíl), 39. Kohút (D. Kindl, P. Kratochvíl), 60. D. Kindl (Žálčík)


    VHK ROBE Vsetín: A. Beran (J. Málek) – Jerofejevs, Ondračka, Smetana, Š. Jenáček, Hryciow, J. Říha, J. Jenáček – Jonák (C), Pšurný, Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Hořanský, D. Březina, Apolenář.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (R. Běhula) – Pěnčík, Drtil (A), L. Rutar, Hrachovský, Řezáč, Dudycha, Hamrlík – P. Kratochvíl, D. Kindl (C), Žálčík (A) – Vachutka, Vildumetz, Kohút – A. Furch, Macuh, Spratek – Antoníček, Šilhavý, J. Horký.

    Rozhodčí: Čech, Květoň – Hanzlík, Konvička
    thejrc.org