Chabarovsk – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Spartak Moskva 1:2 (2:3 po s.n.)
Ufa – Riga 6:4 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 2:1 (po pr.) | Barys – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
Omsk – Jekatěrinburg 0:0 (odl.) | Soči – N.Novgorod 1:2 (kon.) | Viťaz – Minsk 3:4 (1:2 po s.n.)
Jokerit – Dynamo Moskva 5:1 (kon.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Středa 05.01.2022, 10:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (12:32:11)
     
    ČESKO-SLOVENSKÁ STOPA

    Tomáš HYKA (CLJ) – útočník, 1+1, 4 střely na bránu, 1 blok, čas na ledě: 20:15
    Lukáš SEDLÁK (CLJ) – útočník, 1+1, 1 střela na bránu, 2 trestné minuty, 16/23 vhazování, 1 blok, čas na ledě: 20:41
    Roman WILL (CLJ) – gólman, 21 zákroků, 87,5 %
     
    Statistiky zápasu:

    Střely na branku:
    21:24
    Vhazování: 30:28
    Bloky: 11:15
    Hity: 9:25
    Trestné minuty: 6:8
     
    Konečný výsledek 4:3 po prodloužení posvětil samostatným únikem Lukáš Sedlák. Už po osmi vteřinách rozhodl o osudu nastavení a druhý bod tak přece jen připadne na stranu Čeljabinsku. Jaroslavl ovšem bude odjíždět s poměrně dobrým pocitem, v závěru si totiž přišla alespoň na jeden získaný bod po vyrovnání Arťoma Anisimova.
     
    Konec zápasu.
    60:08 Lukáš SEDLÁK - 4:3
     
    60:08
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak to je raketový gól a duo Hyka – Sedlák si zase jednou řeklo o olympijskou nominaci. Tentokrát si role vyměnili, Tomáš Hyka přihrál ještě ve středním pásmu puk do jízdy LUKÁŠI SEDLÁKOVI, ovšem od té chvíle už byla cesta k brance volná. Daniil Isajev se prakticky nepohnul a kapitán Čeljabinsku po osmi uplynulých vteřinách zavěsil kotouč do růžku. Rychlejší konec prodloužení si snad domácí ani vysnít nemohli. Asistence: Tomáš Hyka a Nick Bailen.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani poslední část nerozhodla a bude se hrát prodloužení. Na počátku třetiny srovnal na 2:2 v přesilovce Reid Boucher, ovšem díky pohotové reakci Andreje Stase Čeljabinsk opět odskočil. Vypadalo to, že doma udrží oba bodu už v základní hrací době, jenže teď se o jejich zisk musí pokoušet v nastavení. Srovnal totiž Arťom Anisimov, který využil hostující powerplay. Skóre je 3:3.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:33
    Hluboko forčekuje Pulkkinen, dokonce v kooperaci se Stasem získali puk. Důležitý zákrok zvládl Isajev proti Kirillu Kapustinovi, který se zjevil v pravém kruhu pro vhazování.
     
    58:51
    Rozhodnout se snaží také domácí Nick Bailen, jeho pokus vůbec neprojde do brankoviště.
     
    58:38
    Z ostrého úhlu nahodil do brankoviště puk Sergej Tělegin, ale nakonec prostor tří tyčí nenašel. Pak schová touš do lapačky Daniil Isajev.
    58:04 Arťom ANISIMOV - 3:3
     
    58:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tenhle gól si domácí obrana za rámeček nedá. Znovu v mezikruží dokázal dorazit ARŤOM ANISIMOV. Že se podobná situace stane jednou v utkání, to se ještě pochopit dá, ale Anisimov se ze stejného místa prosazuje už podruhé. Na druhou stranu poklona za jeho chytrost a důraz. Lokomotiv zřejmě přes minimum šancí ve třetí části zvládne dosáhnout alespoň na prodloužení. Asistence: Alexej Marčenko a Reid Boucher.
     
    57:52
    Hosté pokračují s prázdnou klecí, ovšem nepřesvědčivě. Buly vyhrál Artur Kajumov jen na Romana Willa, který nebude riskovat.
     
    57:38
    Puk se odrazil do Willova brankoviště, kde bude nachystaný se svou lapačkou. Reid Boucher zůstane na ledě a s ním další pětice hráčů! Lokomotiv zkusí zariskovat s prázdnou brankou.
     
    56:56
    Nebezpečně vypálil zápěstím Alexandr Polunin, ovšem Roman Will si vypomůže ramenem a ještě diriguje obránce, kteří puk ztratili z dohledu.
     
    56:43
    Tři minuty a 17 sekund před koncem se kotouč ocitá na domácí střídačce. Jaroslavl může začít pomalu myslet na odvolání brankáře Isajeva, jinak se k valnému tlaku určitě nedostane.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 14. Pulkkinen, 21. Hyka (L. Sedlák, S. Tělegin), 49. Stas (Kravcov), 61. L. Sedlák (Hyka, Bailen) – 31. A. Anisimov (Boucher, A. Marčenko), 43. Boucher (A. Anisimov, Kajumov), 59. A. Anisimov (A. Marčenko, Boucher)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Garipov) – Bailen, S. Tělegin, Pilut, Jarullin, Kulik, Blažijevskij, I. Isajev – L. Sedlák, Hyka, Těrtyšnyj – V. A. Tkačov, Šabanov, Kravcov – Pulkkinen, Stas, Kapustin – Fatějev, Osnovin, Udot – Švarjov.
    Trenér: Amvar Gatijatulin

    Lokomotiv Jaroslavl: D. Isajev (Pasquale) – Rafikov, A. Marčenko, Jelesin, Gormley, Čerepanov, M. Osipov, Misjul – Boucher, A. Anisimov, Denis Alexejev – Polunin, Kraskovskij, Korškov – Kajumov, Georgij Ivanov, J. Averin – M. Beljajev, Arťom Iljenko, Tesanov.
    Trenér: Igor Nikitin

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Goljak, Poljakov
    bahis siteleri