Kobra – Klatovy 5:3 (kon.) | Tábor – Písek 7:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 4:2 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 3:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHK Hodonín 6:5 (po pr.) | Žďár n/S – Kometa Brno B 6:4 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 3:7 (kon.) | Bílina – Letňany 2:5 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 2:6 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 6:2 (kon.) | Příbram – Havlíčkův Brod 10:4 (kon.) | Řisuty – Cheb 7:6 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
4:2 (2:2, 2:0, 0:0)
HK Opava
Středa 05.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:28
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    JAN KŘIVOHLÁVEK korunuje svůj skvělý výkon druhou brankou v síti soupeře! Po skvělé práci Vávry a jeho trpělivosti si převzal puk přesně v mezikruží a i díky odrazu o tyčku jej nekompromisní ranou dostává do svatyně soupeře. Asistence: Tomáš Vávra a David Dobša.
     
    28:35
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Krásna práce JANA KŘIVOHLÁVKA vrací Bobrům vedení! Snajpr Valachů si sám zavezl puk až před Pitáka a díky své šikovnosti a důrazu dostal nadvakrát černou gumu za bezmocného Pitáka, kterého nechali obránci Slezanu zcela na holičkách. Asistence: Stanislav Báchor.
     
    09:51
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan přece jenom využívá dvojitou početní výhodu! TOMÁŠ ROUSEK napřáhl od modré k dělové ráně a propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Vlastimil Malina a Petr Wolf.
     
    07:27
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    DAVID KOZUBÍK se po skvělém pasu Holiše dokázal díky své bleskové rychlosti uvolnit do samostného úniku a po rychlé kličce do forhendu propálil Pitáka přesně do teploměru, který všichni brankáři tak moc nemají rádi. Asistence: Tomáš Holiš.
     
    05:25
    Opava právě vstřelila branku!
    Zbytečné zmatky před bránou Sachra ústí v první gól slezského výběru! VLASTIMIL MALINA měl nakonec jednoduchou práci a dorážel puk již do úplně prázdné brány, v brankovišti, kde mu jej šikovně přiťukl Rousek. Asistence: Tomáš Rousek a Petr Wolf.
     
    01:44
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři využívají svého tlaku v úvodu utkání první brankou! MICHAEL VAVŘÍK si našel odražený puk v brankovišti a pohotově jej dostal za bezmocného Pitáka. Asistence: Tomáš Holiš a Daniel Stodůlka.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 2. Vavřík (Holiš, Stodůlka), 8. Kozubík (Holiš), 29. Křivohlávek (Báchor), 39. Křivohlávek (Vávra, Dobša) – 6. Malina (Rousek, Wolf), 10. Rousek (Malina, Wolf)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Sachr (Tkadlec) – Báchor (A), Gabrhelík, Ďurkáč, Hanák, Holiš, Kamas, Mošnička – Dobša, Vávra (A), Křivohlávek – Andris, Pořický (C), Finsterle – Kozubík, Vavřík, Stodůlka – Weintritt

    Trenér: Lukáš Plšek

    HK Opava: Piták (Baldik) – Thiel, Zapletal, Věntus, Ficek, Zelenka, Kocián, Zouhar – Vojtovič, Kadula, Malina (A), Buršík, Peterka, Beránek, Vašenka, Wolf (C), Štindl, Krupa, Rousek, Římský

    Trenér: Aleš Tomášek

    Rozhodčí: Šutara – Rychlý, Kořistka
    thejrc.org