Mladá Boleslav – Litvínov 4:3 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 4:2 (kon.)
Olomouc – Zlín 4:0 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:3 (0:1, 3:1, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 07.01.2022, 17:30Tipsport extraliga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:07 Jan EBERLE - 4:3
     
    58:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    ŠKOENERGO Aréna je na nohou, Bruslaři jdou necelé dvě minuty před sirénou do vedení. Pavel Kousal poslal přihrávku křížem na najíždějícího JANA EBERLEHO, který nabídky využil a nasměroval puk za brankovou čáru. Asistence: Pavel Kousal a Ondřej Najman.
    40:14 Giorgio ESTEPHAN - 3:3
     
    40:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, máme vyrovnáno. GIORGIO ESTEPHAN odhodlaně projel až ke Růžičkově kleci a přizvednutou střelou k tyči srovnal na 3:3. Asistence: Martin Havelka a Aaron Irving.
    35:07 David ŠŤASTNÝ - 3:2
     
    35:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak nakonec domácí skórují a berou si vedení zpět. DAVID ŠŤASTNÝ vypálil od pravého kruhu, kotouč se ale za záda Godly dostal až po teči litvínovského Balinskise.
    31:09 Uvis Janis Balinskis - 2:2
     
    31:09
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Radost z vedení vydržela Bruslařům pouze 24 vteřin. UVIS JANIS BALINSKIS v samostatném úniku přelstil Růžičku u pravé tyče. Viktor Hübl a Andrej Kudrna.
    30:45 Adam Raška I - 2:1
     
    30:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Před Godlou vzniklo několik skrumáží, ale po pokusu Kelemena či Šťastného se ještě Bruslaři neradovali. Úsměvy ve tvářích boleslavských fanoušků se objevili až po dorážce ADAMA RAŠKY, který poslal puk do pravé části klece, kam se litvínovský gólman nestihl přesunout.
    23:33 Pavel KOUSAL - 1:1
     
    23:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí bleskurychle využívají přesilovou hru a vyrovnávají na 1:1. Ondřej Najman po vyhraném vhazování nabil PAVLU KOUSALOVI, který za pomocí tyčky rozvlnil síť za Godlou. Asistence: Ondřej Najman.
    04:06 Andrej KUDRNA - 0:1
     
    04:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme tu úvodní trefu utkání. Lukeš si v rohu vybojoval kotouč a poslal ho do mezikruží na osamoceného ANDREJE KUDRNU, který bezproblémově zamířil do prázdného místa Růžičkovy klece. Asistence: František Lukeš a Viktor Hübl.
    Marken.cz

    Adéla Kvapilová

    Branky a nahrávky: 24. P. Kousal (O. Najman), 31. Adam Raška I, 36. D. Šťastný, 59. Jan Eberle (P. Kousal, O. Najman) – 5. Kudrna (F. Lukeš, V. Hübl), 32. Balinskis (V. Hübl, Kudrna), 41. Estephan (M. Havelka, Irving)


    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (M. Schwarz) – Bernad, Ševc (C), D. Moravec, Pláněk (A), Šidlík, Lintuniemi – Kotala, Fořt, D. Šťastný – Kelemen, Adam Raška I, Pospíšil – Lunter, O. Najman, P. Kousal – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský (A) – Grim.
    Trenér: Radim Rulík

    HC VERVA Litvínov: Godla (Neužil) – D. Kolář, Irving, Balinskis, Strejček, Demel, Stříteský, Hrbas – P. Straka (A), Estephan, M. Havelka – Kudrna, V. Hübl (C), F. Lukeš (A) – M. Chalupa, Sukeľ, Jarůšek – Zygmunt, Fronk, P. Svoboda.
    Trenér: Vladimír Růžička

    Rozhodčí: Kubičík, Šindel – Frodl, Komárek

    Diváci: 994
    thejrc.org