Mladá Boleslav – Třinec 6:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Liberec – Havířov 5:0 (kon.)
Motor ČB – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:4 (kon.) | Plzeň – Slavia 8:1 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 0:6 (kon.) | K. Vary – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
8:1 (3:0, 2:1, 3:0)
HC Slavia Praha
Pátek 07.01.2022, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Extraliga juniorů • 28. kolo
Partner:
     
    55:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak i domácí udeřili v oslabení, konkrétně se ranou přes obránce prosadil ADAM DVOŘÁK. Asistence: Josef Dáňa.
     
    46:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda udeřila opět brzy po návratu potrestaného hráče, zblízka dorážkou udeřil ADAM ŽENÍŠEK. Asistence: Marek Kopic a Adam Dvořák.
     
    40:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Domácí se ihned vydali do útoku a po příhře Václava Adamce se zblízka prosadil JAN SLANINA. Asistence: Václav Adamec.
     
    38:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí hodně podcenili hostující vyhození, puk si našel ROBIN MÍŠEK a jako první letos po prakticky pěti třetinách proti Plzni střílí zblízka gól. Asistence: Jan Matuška.
     
    36:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A pověstný bůr je zkompletován! Pár vteřin před vypršením Strnadova trestu se krásnou ranou otřenou o tyč prosadil MAREK KOPIC. Asistence: Jakub Hamšík a Adam Dvořák.
     
    25:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ihned po buly na pravé straně zkusil své štěstí DANIEL KUCHÁRIK a prostřelil Pittra, který toho příliš neviděl. Asistence: Dominik Pavlák a Matěj Korčák.
     
    17:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A právě VÁCALV ADAMEC nyní vlétl do pásma, vypálil přes obránce z levého kruhu a zamířil přesně do vzdálenější šibenice. Asistence: Jan Slanina a Vlastimil Kvasnička.
     
    08:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté sehráli početní výhodu prachbídně a přichází trest. Do pohodlného náskoku posílá své barvy DANIEL KUCHÁRIK. Asistence: Adam Ženíšek a Marek Kopic.
     
    04:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Avšak domácí rychle vlétli do útočného pásma a ranou z levé strany otevřel dnešní střelecký výčet JAN SLANINA. Asistence: Adam Eremiáš a Daniel Malák.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 5. Slanina (Eremiáš, Malák), 9. Kuchárik (Ženíšek, Kopic), 18. Adamec (Slanina, Kvasnička), 26. Kuchárik (Pavlák, Korčák), 37. Kopic (Hamšík, Dvořák), 41. Slanina (Adamec), 47. Ženíšek (Kopic, Dvořák), 56. Dvořák (Dáňa) – 39. Míšek (Matuška)


    HC Škoda Plzeň: Němeček (Lokajíček) – Houdek, Dolhý, Hamšík, Pánek, Pavlák, Malák – Kvasnička, Eremiáš, Kopic, Adamec, Korčák, Dvořák, Slanina, Soukup, Ženíšek, Kuchárik, Dáňa.
    Trenér: Petr Vojan

    HC Slavia Praha: Pittr (Kufa) – Hrdlička, Stejskal, Němeček, Kluch, Brotánek – Štrombach, Strnad, Ustinov, Soukup, Matuška, Míšek, Snášel, Hofmann, Tichý, Skoupý, Šíma, Jokl.
    Trenér: Petr Macek

    Rozhodčí: Hucl, Valenta – Pešek, Rubáš
    bahis siteleri