Slavia – Havířov 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 6:4 (kon.) | Vsetín – Kadaň 5:0 (kont.)
Přerov – Kolín 1:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Litoměřice – Frýdek-M. 5:2 (kon.)
Sokolov – Prostějov 5:4 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:2 (0:1, 4:1, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Sobota 08.01.2022, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:06 Filip PŘIKRYL - 5:2
     
    56:06
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kalich Arenou zní pátá! Marcel našel skvělým pasem na útočné modré rozjetého FILIPA PŘIKRYLA, který si povyjel na pravý kruh a zamířil přesně nad lapačku Baroše. Asistence: Patrik Marcel a Karel Klikorka.
    34:59 Ondřej PROCHÁZKA - 4:2
     
    34:59
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion odskakuje na rozdíl dvou branek! Kracík si počkal na pravém kruhu a poslal kotouč do brankoviště na ONDŘEJE PROCHÁZKU, kterému stačilo vložit hůl do jeho přihrávky a puk skončil v brance. Asistence: Jaroslav Kracík a Martin Procházka.
    31:18 Ondřej PROCHÁZKA - 3:2
     
    31:18
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion otáčí skóre zápasu! Sihvonen vjel do útočného pásma a našel v mezikruží ONDŘEJE PROCHÁZKU, jehož střela na vyrážečku zaplula přesně k pravé tyči hostující branky. Asistence: Riku Sihvonen a Jiří Jebavý.
    30:01 Roman PŘIKRYL - 2:2
     
    30:01
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion vyrovnává stav zápasu! ROMAN PŘIKRYL vybojoval puk ve středním pásmu, sjel si na levý kruh a zkoušel poslat přihrávku na Kadlece, ale od brusle ležícího Ciury se puk odrazil do branky. Asistence: Lukáš Válek a Jan Výtisk.
    26:27 Filip PŘIKRYL - 1:2
     
    26:27
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion ale vzápětí snižuje! Holý se ocitl úplně sám před Barošem a vystřelil. Hostující gólman vyrazil puk do brankoviště a kotouč se od brusle FILIPA PŘIKRYLA odrazil do branky. Asistence: Martin Kadlec.
    24:55 Jakub ŠLAHAŘ - 0:2
     
    24:55
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi odskakují na rozdíl dvou branek! Teper poslal křižnou přihrávku na levý kruh kde stál JAKUB ŠLAHAŘ, který zamířil přesně nad rameno domácího brankáře. Asistence: Jakub Teper a Ondřej Šedivý.
    04:23 Jakub ŠLAHAŘ - 0:1
     
    04:23
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi jdou po pěti minutách do vedení! Lyszczyarczyk se dostal k puku za brankou a mezi kruhy našel JAKUBA ŠLAHAŘE, který poslal puk pod horní tyč. Asistence: Alan Lyszczarczyk.
    Marken.cz

    Filip Hulín

    Branky a nahrávky: 27. F. Přikryl (J. Holý, M. Kadlec), 31. R. Přikryl (Válek, Výtisk), 32. O. Procházka (Sihvonen, Jebavý), 35. O. Procházka (Kracík, Martin Procházka), 57. F. Přikryl (P. Marcel, Klikorka) – 5. Šlahař (Lyszczarczyk), 25. Šlahař (Teper, O. Šedivý)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (Sklíba) – P. Marcel, Černohorský, Výtisk (C), J. Holý, Klikorka, Jebavý, Kuboš – Válek, R. Přikryl, M. Kadlec – Martin Procházka, Kracík, O. Procházka – F. Přikryl, J. Jícha, Sihvonen – Rouha, Koláček, Berka.
    Trenér: Daniel Tvrzník

    HC Frýdek-Místek: Baroš (Foltán) – Ciura, Teper, Zbořil, J. Michálek, J. Adámek – Svačina, David Bartoš, O. Šedivý – Lyszczarczyk, Komorski, Šlahař – Christov (C), Peterek, Martynek – Čmiel, Klimša, Matiaško.
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Sýkora, Kvěch – Beneš, Štěpánek

    Diváci: 1000
    thejrc.org