Villach – Znojmo 6:2 (kon.)
konec
EC Villach SV
6:2 (3:1, 0:0, 3:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Středa 02.02.2022, 19:15 • Stadthalle Villach • bet-at-home ICE Hockey League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:35:58)
     
    Je konec! Villach byl v dnešním zápase jasně lepším celkem a po zásluze bere do tabulky tři body! Poslední část byla na branky produktivní stejně jako ta první, jelikož padly čtyři. Po brance Ryana Culkina to sice ještě vypadalo na drama, ale domácí se poté trefili třikrát. Postupně se prosadili Alexander Rauchenwald, Rick Schofield a o poslední gól, stejně jako o ten první, se postaral John Hughes.
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Vyloučení v týmu EC GRAND Immo VSV (Felix Maxa – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:28
    Scott Kosmachuk se ještě snažil rozjet své brusle za obranu hostí, ale dostatečnou rychlost neměl. Tak hru zbrzdil a zvolil zpětný pas do druhé vlny.
     
    57:47
    Pavel Kantor ještě musel čelit nahození ze středního pásma. Na tento pokus dobře viděl, a tak jej betonem vyrazil. Orli tak mohou ještě vymyslet atak.
     
    57:11
    Do konce duelu nám chybí posledních pár minut, domácí celek dnes vybojuje tři body do tabulky.
     
    56:04
    Znojmo se nám ještě dostalo do šance, která byla k vidění po pravé straně. Schmidt sice musel zasahovat, ale jeho vyrážečka byla u levé tyčky včas.
     
    55:08
    Villach nadále kombinuje a Sebastian Zauner se dostal k odraženému puku. Soupeř u něj byl ovšem včas, a tak nemohl domácí obránce ani zakončovat.
     
    54:49
    Střely na branku: 35 – 31!
     
    53:44
    Znojemští hokejisté sice dostali touš do středního pásma, ale tam si ho znovu odebrali domácí hokejisté. Tady je rozhodnuto, duel se spíše jen dohrává.
     
    53:13
    Hráči v bílém dresu v pohodě kombinují v útočném pásmu a nenechají se rozhodit napadáním soků.
     
    52:41
    Komerční přestávka.
     
    52:38
    Vyloučení v týmu Tesla Orli Znojmo (Radek Prokeš – 2 min., podrážení).
     
    51:26
    Villach právě vstřelil branku!
    A to je druhá branka během několika sekund! JOHN HUGHES měl spoustu prostoru na pravé straně. Toho využil, dostal se až ke gólmanovi a propálil ho střelou na bližší tyčku. Asistence: Chris Collins.
     
    51:09
    Villach právě vstřelil branku!
    A to se jim také povedlo, troufám si tvrdit, že je dnes rozhodnuto! RICK SCHOFIELD dostal nabito na vrcholek levého kruhu a jeho bomba z pokleku zapadla do růžku branky. Asistence: Scott Kosmachuk a Jamie Fraser.
     
    50:54
    Hokejisté v bílomodrých dresech navíc drží kotouč v útočném pásmu a snaží se vymyslet nějakou zajímavou, případně dokonce gólovou možnost.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 4. Hughes (Flemming, Lindner), 5. Kosmachuk (Oleksuk, Schofield), 17. Oleksuk (Schofield, Flemming), 46. Rauchenwald (Moderer, Joslin), 52. Schofield (Kosmachuk, Fraser), 52. Hughes (Collins) – 7. Eriksson (Bartko, Luciani), 45. Culkin (Brittain, Svoboda)


    EC Villach SV: Schmidt (Moser) – Fraser, Brunner, Lindner, Flemming, Zauner, Joslin, Bacher – Hughes, Collins, Richter – Kosmachuk, Schofield, Oleksuk – Rebernig, Rauchenwald, Tschurnig – Moderer, Maxa, Potocnik.
    Trenér: Rob Daum

    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Sedlák, Culkin, Hrabal, Bartko, Stránský, Younan, Haman – Neumann, Brittain, Svoboda – Eriksson, Matuš, Ahl – Luciani, Prokeš, Gorčík.
    Trenér: Glen Hanlon

    Rozhodčí: Rezek, Zrnić – Seewald, Snoj
    thejrc.org