Kometa Brno – Zlín 6:1 (kon.) | Kladno – Sparta 1:5 (kon.) | Motor ČB – Salzburg 0:2 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:5 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 2:4 (kon.) | K. Vary – Plzeň 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 0:5 (kon.) | Havířov – Třinec 2:3 (kon.) | Jihlava – Slavia 7:2 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 2:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 11.01.2022, 17:30 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Partner:
     
    57:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ještě jeden kotouč končí v síti Jana Špunara. Matěj Prčík přistrčil puk na levý kruh, odkud rychle vypálil ALEX KOTÁSEK přesně k zadní tyči. 1:5. Asistence: Matěj Prčík a Tomáš Havlík.
     
    32:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ve 33. minutě se hosté ujímají už tříbrankového vedení. Jan Hodinář vybídl na kruhu MATYÁŠE MELOVSKÉHO, který krásnou střelou našel prostor u zadní tyče. Hostující útočník s číslem 27 na zádech se trefuje už podruhé v dnešním zápase. 1:4. Asistence: Jan Hodinář.
     
    22:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po rychlém přechodu do útoku byli hosté úspěšní! Svůj třetí kanadský bod v zápase si připsal Josef Krejsa, jehož snahu dorazil JIŘÍ TVRDÝ. Vítkovice tedy znovu vedou o dva góly. 1:3. Asistence: Josef Krejsa a René Smolka.
     
    19:58
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pár sekund před pauzou se domácí prosazují! Na konci jejich rychlé souhry stál PATRIK TARNOCZY, jenž doklepl puk do volnější části branky. Irgl se po kotouči natahoval marně. 1:2. Asistence: Ondřej Tichý a Šimon Groch.
     
    13:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Chvíli po ubránění početní výhody soupeře se hosté podruhé prosazují! Michal Bystroň nahodil od modré čáry, přičemž se touš od hokejky Tvrdého dostal ke kapitánovi JOSEFU KREJSOVI, který hrací předmět dorazil do prázdné klece. 0:2. Asistence: Jiří Tvrdý a Michal Bystroň.
     
    08:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesilovku pěti proti třem Vítkovice přece jen využívají. Po přihrávce Krejsy si na levý kruh najel MATYÁŠ MELOVSKÝ, který prudkou střelou zápěstím otevřel skóre. 0:1. Asistence: Josef Krejsa.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 20. Tarnoczy (Tichý, Groch) – 9. Melovský (Krejsa), 14. Krejsa (Tvrdý, Bystroň), 23. Tvrdý (Krejsa, Smolka), 33. Melovský (Hodinář), 58. Kotásek (Prčík, Havlík)


    HC Olomouc: Špunar (Kmec) – Kočí, Přecechtěl, Groch, Panáček, Stratil, Poledna (C) – Tichý, Kučera, Havel – Zapletal, Fasner, Matašovský – Fibigr, Handl (A), Mácha (A) – Tarnoczy, Ruda
    Trenér: Karel Beran

    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Bartošák) – Hodinář, Bystroň (A), Smolka, Puchala, Prčík, Bialy, Havlík – Slusarczyk, Kotásek, Tvrdý (A) – Macias, Holaník, Krejsa (C) – Melovský, Skřipčák, Kubík – Gebauer
    Trenér: Pavel Trnka

    Rozhodčí: René Hradil, Tomáš Cabák – Jiří Gebauer, Tomáš Bezděk

    Diváci: 61
    bahis siteleri