Havířov – Třebíč 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 6:4 (kon.)
Ústí n/L – Sokolov 2:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 3:1 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 5:4 (kon.)
Kadaň – Poruba 2011 0:5 (kont.) | Šumperk – Přerov 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
HC Baník Sokolov
Středa 12.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:17:06)
    64:07 František KLEJNA - 2:3
     
    64:07
    Baník právě vstřelil branku!
    A Sokolov rozhoduje dnešní zápas a získává bonusový druhý bod! Patrik Prymula se dostal do přečíslení dva na jednoho a našel na druhé straně FRANTIŠKA KLEJNU, který zakončil naprosto přesně do levého horního rohu 2:3! Asistence: Patrik Prymula.
     
    63:42
    Prymula našel před brankou našel Pohla a ten branku přestřelil! Na druhé straně se dostal do šance Vrdlovec, ale Cichoň ho vychytal.
     
    62:53
    Pohl zavezl puk do pásma a předal na Jiskru. Ke střele se nakonec dostal Šmerha, jenže minul a oba týmy mohou vystřídat.
     
    62:11
    Brož ztratil puk a do úniku z pravé strany se dostal Tomi, který si snažil Zajíčka rozhýbat a zakončit mezi betony, ale ústecký brankář si místo pohlídal.
     
    61:06
    Až teď se k puku dostal Sokolov a drží puk v útočném pásmu. Prymula předal do mezikruží na Klejnu a Zajíček musel vytasit svoji lapačku.
     
    60:36
    Slovan drží puk na svých holích, ale zatím jen u své branky. Sokolov dobře brání střední pásmo.
     
    60:01
    Vrdlovec vyhrál buly a prodloužení tři na tři začíná.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:45
    Posledních deset vteřin je opatrných a máme tu konec.
     
    58:57
    Slovan je v pásmu a chce rozhodnout v základní době. Trávníček spadl za brankou a ústecký stadion si vyžaduje vyloučení, ale rozhodčí zůstává klidný.
     
    58:38
    Slovan kombinuje v pásmu. Milfait nahodil na Cichoně a ten vyrazil do ochranné sítě.
     
    56:40
    Ondřej Bláha si obhodil parádně Pohla a mohl jít sám na branku, jenže sokolovští se dobře vrátili a ústeckého hráče o puk obrali.
     
    55:50
    David Tůma zavezl puk do pásma, ale ihned o něj přišel. Sokolov jde do útoku a bojuje o puk v rohu. Nakonec ho vybojoval, ale střelu Haška zblokoval Vacík a kotouč se odrazil do středního pásma.
     
    54:39
    Štěpán Bláha se hned po puštění z trestné lavice pustil do útočné akce a kdyby mu puk jeden z hostujících nevypíchl, tak by Slovan jel dva na jednoho. Od modré vypálil Drtina, ale Cichoň vyráží betonem.
     
    54:20
    Domácí v plném počtu.
     
    53:52
    Přibyl vypálil hned po buly zápěstím z levého kruhu, jenže Zajíček teď Slovan drží a puk schoval do lapačky. Slovan vyhrál následní buly a vyhazuje.
     
    53:19
    Pohl nabil Šmerhovi, ale proti byl pravý beton Zajíčka a Slovan znovu vyhazuje.
     
    52:22
    Sokolov vyhrál buly a kombinuje. Pohl dostal nabito a Zajíček vyráží. Hosté stále u puku a znovu Pohl od modré, ale se stejným výsledkem. Trávníček vyhazuje.
     
    52:19
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Štěpán Bláha – 2 min., sekání).
     
    52:19
    Vracovský ujížděl sám na branku, ale Zajíček chytá! Byl přitom faulovaný, ale trestné střílení se nepíská a je z toho pouze vyloučení.
     
    51:26
    Bernat šel teď sám do dvou a také to podle toho dopadlo. O puk hned přišel. Na druhé straně byl Bílek dobře vyslán do brejku, ale branku netrefil.
     
    50:13
    Hra se teď přelévá ze strany na stranu bez větších příležitostí. Puk za svoji brankou drží Drtina a čeká až spoluhráči vystřídají. Grim vypálil z velkého úhlu a puk proletěl brankovištěm.
     
    49:21
    To byl pěkný chaos v brankovišti Sokolova. Vrdlovec hledal někoho před brankou a puk skákal okolo brankoviště. Žádný z ústeckých se ale k puku nedostal.
     
    48:24
    Pohl našel Šmerhu, který mu vrátil a první jmenovaný tvrdou ranou přestřelil. A znovu Pohl a tentokrát Zajíček vyrazil.
     
    47:15
    Sokolov vyhrál buly a kombinuje. Kverka vypálil z mezikruží, ale přestřelil a puk vyletěl z útočného pásma Sokolova. Na druhé straně zkoušel něco vymyslet Trávníček, který parádně pozdržel čas.
     
    47:06
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jiří Severa – 2 min., sekání).
     
    46:40
    Severa poslal rybičku před branku, kde číhal Daniel Vrdlovec, ale Cichoň do přihrávky sáhl.
     
    45:45
    Prymula vypálil nepříjemně z levého kruhu, ale jen do Zajíčka. Na druhé straně se do šance dostal Bernat, ale branku o kousek minul.
     
    45:05
    Blahá našel v mezikruží volného Tůmu, ale ten branku minul! Hosté v plném počtu.
     
    44:28
    Urban nepřihrál přesně a Vojtěch Tomi vyhazuje. Slovan nahodil ze střední vzdálenosti a Cichoň puk raději přikryl.
     
    43:41
    Slovan konečně kombinuje v útočném pásmu. Milfait to zkusil z pravého kruhu a před brankou dobře clonil Havránek. Cichoň puk pokryl. Vhazování po jeho levici.
     
    43:08
    Sokolov vyhrál buly a vyhazuje. Slovan začíná od své branky a do dobré střely z levého kruhu se dostal Štěpán Bláha, ale trefil jen náruč Cichoně.
     
    43:03
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Denis Zeman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:50
    Špatná rozehrávka od Havránka a do útoku šel Sokolov. Prymula hledal před brankou Haška, ale Havránek napravil zaváhaní a zblokoval přihrávku. Vracovský se dostal k puku a vystřelil z levého kruhu, ale Zajíček vyrazil.
     
    41:31
    Prymula se chtěl z levé strany natlačil před Zajíčka, ale byl odstaven. Slovan se puku zmocnil, jenže zbytečně vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    40:35
    Sokolov puk vybojoval a drží ho za brankou. Novák čeká až spoluhráči vystřídají. Puku se ve středním pásmu zmocnili domácí a od levého mantinelu střílel Brož. Trefil ale jen náruč Cichoně.
     
    40:01
    Úvodní buly třetí části vyhrává Slovan a hned se dostal do pásma. Vrdlovec drží kotouč za brankou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Slovan se sice na začátku druhé třetiny dostal do dvoubrankového vedení zásluhou teče Štěpána Havránka, ale to od domácích bylo v této části vše. Nejdříve snížil Filip Hašek, který v přesilovce dorazil střelu Denise Zemana. O chvíli později dostal za záda Zajíčka puk Tomáš Šmerha, když protlačil puk z velkého úhlu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Ke konci přesilovky vstřelil Brož od modré, ale mimo. To bylo z druhé části vše.
     
    39:47
    Hosté v plném počtu.
     
    38:37
    Slovanu se nedaří udržet v útočném pásmu a musí začít od své branky. Už se ale do pásma dostal u puku Martin Tůma, který dostal přihrávku před branku od Urbana, ale promáchl.
     
    37:47
    Na ledě opět první útok domácích, kteří kombinují. Ale Sokolov vyhodil na vlastní střídačku.
     
    37:46
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Vít Seemann – 2 min., držení).
     
    37:03
    Slovan i po skončení přesilovky kombinuje v útočném pásmu až do této doby. Sokolov se dostal z tlaku a může vystřídat.
     
    36:43
    Hosté v plném počtu.
     
    35:10
    Drtinovi teď přihrávka přeskočila hůl a Slovan se tak lacině dostává z útočného pásma. Už jsou ale zpět a puk drží Vrdlovec. Střela Tůmy z mezikruží byla zblokována. Slovan dobře tlačí od modré střílel Drtina, ale mimo.
     
    34:43
    Slovan první přesilovku využil. Uvidíme jak se jim povede ta druhá. Vrdlovec buly v útočném pásmu vyhrál a Slovan kombinuje.
     
    34:43
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Vítězslav Bílek – 2 min., podrážení).
     
    34:34
    To byla dobrá šance hostů! Novák hledal před brankou Tomiho, který by zakončoval do prázdné branky, ale Zajíček dobře zmenšil střelecký úhel a přihrávku pokryl.
     
    33:20
    Prymula výborně vybruslil až do pásma Slovanu a nepříjemně vypálil. Poté to od modré zkoušel Pohl a i Zeman, ale oba hráče vychytal Zajíček.
     
    32:26
    Rulík drží puk za brankou a vymýšlí komu přihrát. Nakonec se povedlo a Hašek hledal před brankou někoho ze svých spoluhráčů, ale nenašel. Zajíček radši odražený puk přikryl.
     
    31:29
    Šmerha se chtěl natlačil před Zajíčka, ale Drtina ho odstavil. Od modré vypálil Vodička, jenže Zajíček vyrazil jeho pokus betonem. Slovan je po druhé obdržené brance jak opařený.
     
    30:14
    Sokolov se po vyrovnávající brance zvedl a tlačí. Ale na druhé straně se ke střele z pravého kruhu dostal Martin Tůma a dorážel Grim, ale ani jeden si na Cichoně nepřišel.
     
    29:45
    Kverka vysunul puk do středního pásma na Prymula, který zkusil propagační pokus na Zajíčka a aspoň pro hosty vybojoval pásmo.
     
    29:32
    Brož nahodil od modré čáry, ale Cichoň pokryl puk do náruče. Před brankou se snažil ještě někdo z domácích tečovat, ale nepovedlo se.
    28:28 Tomáš ŠMERHA - 2:2
     
    28:28
    Baník právě vstřelil branku!
    A Sokolov vyrovnává po nenápadné akci! Od modré čáry vystřelil Adam Rulík a puk se odrazil od zadního mantinelu k TOMÁŠOVI ŠMERHOVI, který záhadným způsobem dostal puk za Zajíčka z velkého úhlu 2:2! Asistence: Adam Rulík a Vítězslav Bílek.
     
    27:40
    Drtina přihrál do středního pásma na Urbana a ten nahodil za branku Cichoně. Puku se tedy zmocnil Sokolov a už kombinuje v útočném pásmu.
     
    27:05
    Sokolov se znovu dostal do útočného pásma, ale ne na dlouho. Slovan se puku zmocnil, ale vyhazuje na zakázané uvolnění.
    26:11 Petr HAŠEK - 2:1
     
    26:11
    Baník právě vstřelil branku!
    A Sokolov snižuje pět sekund před koncem přesilové hry! Denis Zeman vystřelil od modré čáry. Jeho střelu Zajíček ještě vyrazil, ale přesně na hůl PETRA HAŠKA, který dorazil za ležícího brankáře domácích 2:1! Asistence: Denis Zeman a Tomáš Jandus.
     
    25:09
    Sokolov je zpět v pásmu. Šmerha vystřelil z levého kruhu, ale Zajíček vyrazil. Bílek se k dorážce už nedostal. A Trefný vyhazuje.
     
    24:28
    Sokolov buly vyhrál a kombinuje. Kverka vystřelil z první, ale Zajíček vyrazil pravým betonem a Slovan vyhazuje.
     
    24:16
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Berčík – 2 min., držení).
     
    23:49
    Střela Pohla skončila nad brankou Slovanu.
     
    22:34
    Sokolov stále kombinuje v útočném pásmu, ale Zemanovi ujel puk a Slovan se dostal do šance po velké chybě! Grim vybojoval puk za brankou a našel v mezikruží Martina Tůmu, který trefil rameno Cichoně!
     
    22:21
    Pohl vypálil zpoza hráče, ale Zajíček puk přikryl a bude se vhazovat po jeho levici. Sokolov začal po inkasované brance tlačit a chce snížit.
    21:06 Štěpán HAVRÁNEK - 2:0
     
    21:06
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Slovan přesilovku využívá! Slovan kombinoval v pásmu a k puku se dostal na modré Jiří Drtina, který poslal tvrdou ránu na branku Cichoně. Ze vším štěstím trefil přesně do nohy ŠTĚPÁNA HAVRÁNKA a puk skončil za zády Cichoně 2:0! Asistence: Jiří Drtina.
     
    20:37
    Slovan vyhrál buly a byla z toho velká šance! Vrdlovec našel na pravém kruhu Milfaita, který vypálil z první, ale Cichoň se rychle přesunul!
     
    20:19
    Slovan se rychle usadil v útočném pásmu. Milfait nabil Drtinovi, který vyslal jeho pověstnou dělovku. Cichoň pokryl puk do náruče.
     
    20:01
    Druhou třetinu začíná domácí Slovan přesilovou hrou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Začátek první třetiny nebyl popravdě moc koukatelný. Ale po první větší šanci se to změnilo a mohli jsme vidět svižný hokej na obě strany. Jako první se do šance dostal hostující Hašek, který jel sám na Zajíčka po velké chybě, ale ten ho vychytal. O chvíli později se dostal před Cichoně Milfait, ale brankář hostů si pokryl mezeru mezi betony. Slovan se mohl radovat v jedenácté minutě zásluhou Davida Tůmy, který se po přihrávce od Michala Trávníčka trefil přesně z mezikruží za bezmocného Cichoně. Slovan mohl ke konci přidat druhou branku, ale střela Brože trefila pouze tyč.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Vracovský – 2 min., hákování).
     
    19:50
    Dvě obrovské šance Slovanu! Nejdříve našel Severa před brankou Berčíka, ale ten přestřelil z dobré šance! Poté si výlet do mezikruží udělal obránce Brož a nastřelil brankovou konstrukci Sokolova! Pěkně to cinklo!
     
    18:40
    Bláha teď spadl za brankou hostů, ale nepíská se. Do útoku šel Sokolov a od modré to zkoušel Seeman, poté i Jandus z levého kruhu, ale obě střely pokryl Zajíček.
     
    17:22
    Urban hledal Tůmu před brankou, ale tomu puk ujel. Do útoku jde Sokolov. Na druhou stranu se ale dostal Ondřej Bláha a zkoušel to z úhlu bekhendem. Cichoň střelu pokryl.
     
    16:30
    Pohl vysunul Vracovského, ale ten o puk přišel. Poté pálil od modré Haše, ale jeho střelu vyrazil Zajíček holí. Slovan drží puk za svoji brankou.
     
    14:42
    Přihrávka Urbana byla nepřesná a Sokolov drží puk za svoji brankou a rozjíždí se do útoku. Jeden ze sokolovských to zkusil z mezikruží. Jeho střela byla zblokována do ochranné sítě.
     
    13:10
    Nejproduktivnější hráč hostů Vojtěch Tomi to zkusil z levého kruhu, ale do Zajíčka. Na druhé straně se Slovan dostal do velkého tlaku. Dvakrát pálil od modré Drtina a jednou z mezikruží Vrdlovec, ale ani jedna střela neskončila za zády Cichoně.
     
    12:33
    Seeman nahodil na branku, před kterou tečoval Vracovský, ale mimo branku. Puk vyletěl mimo hřiště a vhazování ve středním pásmu.
    10:54 David TŮMA - 1:0
     
    10:54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je tu první gól a dává ho domácí Slovan! To byla obrovská chyba Cichoně! Ten vyjel pro puk za branku a chtěl vyhodit podél mantinelu. Trefil ale Tomáše Urbana, který puk hned přihrál před branku na Michala Trávníčka. Ten ukázal svoji velikost, když přihrál ještě na volného DAVIDA TŮMU, který z otočky překonal nekoncentrovaného Cichoně 1:0! Asistence: Michal Trávníček a Tomáš Urban.
     
    10:01
    Rohan teď promáchl před prázdnou brankou po přihrávce od Jurčíka! Další velká šance. Zápas začíná mít parádní tempo na obě strany.
     
    08:55
    Obrovská šance! Zajíček vyhodil puk a jeden ze sokolovských propadl a Slovan šel rázem dva na jednoho. Berčík našel z pravé strany volného Bernata, ale toho parádně vychytal hostující brankář.
     
    08:16
    Prymula teď dobře zavezl puk do útočného pásma, ale přišel o něj. Na druhé straně nahodil Grim ze střední vzdálenosti a puk udělal Cichoňovi velké potíže, když mu kotouč vypadl. Může být rád, že poblíž nebyl nikdo z ústeckých. Nakonec akci ukončila střela Ondřeji Bláhy z levého kruhu, ale přímo do Cichoně.
     
    07:10
    Slovan se nemůže teď dostat ze svého pásma, jelikož Sokolov dobře napadá. Až teď se k nepříjemné střele dostal Brož, který ohrozil Cichoně od modré čáry. Sokolovský brankář si poradil a vyrazil.
     
    06:11
    Obrovská šance po chybě Štěpána Havránka! Hašek se dostal k puku a jel sám na Zajíčka, ale ten ho vychytal pravým betonem. Během dvaceti sekund mohli vstřelit branku i domácí, když Jan Milfait se prokličkoval až před Cichoně, ale nenašel místo mezi jeho betony! Dobré šance na obou stranách.
     
    05:19
    Martin Tůma teď dobře napadal a na chvíli vybojoval puk. Sokolov se ho ale zmocnil hned zpět a drží kotouč za svoji brankou. Do pásma se dostal Hašek, který hledal někoho před brankou, ale nenašel.
     
    04:20
    Šmerha objel branku a přihrál na modrou Pohlovi. Ten si ještě před brankou všiml Bílka, ale tomu nahrávka ujela a nic z toho nebylo. Slovan znovu jen vyhodil a jde střídat. Sokolov drží puk.
     
    03:44
    Zakázané uvolnění si také připsal Sokolov. Slovan momentálně drží puk v útočném pásmu, ale ne na dlouho. Sokolov vybojoval a rozjíždí útočnou akci. Jenže v zápase je zatím hodně nepřesností a je tu další icing hostů.
     
    03:01
    Dobrá šance Štěpána Bláhy, který se dostal k puku na levém kruhu a střílel na vzdálenější tyč. Cichoň si také připisuje první zákrok v zápase, když vyrazil do rohu.
     
    02:07
    Slovan vyhodil do středního pásma a může vystřídat. Sokolov se ale hned dostal zpět do útočného pásma a drží puk. Střela Haška byla hodně nepřesná a končí vedle branky.
     
    01:54
    Ale přihrávka Jakuba Trefného byla hodně nepřesná a dojela až na zakázané uvolnění. Vhazování po pravici Šimona Zajíčka.
     
    01:13
    Ještě nedávný hráč Slovanu Vítězslav Bílek zavezl puk do útočného pásma, ale byl o něj obrán Trávníčkem. Slovan drží puk za svoji brankou.
     
    00:19
    Jako první se ke střele z pravého kruhu dostal Štěpán Bláha, jeho pokus ale zblokoval Klejna. Sokolov jde do útoku. Z levého kruhu to zkusil Jiskra, ale Zajíček si připisuje první zákrok.
     
    00:01
    Úvodní buly utkání vyhrává Sokolov a bude moct poprvé zaútočit.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústí nad Labem: Zajíček (Hamalčík) – J. Drtina, Š. Havránek, Vladimír Brož (A), Vacík, Trefný – Milfait, Vrdlovec (A), Štěpán Bláha – Trávníček (C), Urban, D. Tůma – M. Tůma, Grim, Ondřej Bláha – Bernat, Severa, Berčík.
    Trenér: Jiří Merta

    HC Baník Sokolov: Cichoň (A. Beran) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, D. Zeman, Vodička, A. Rulík, Seemann – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Šmerha, Jiskra, V. Bílek – Prymula, Kverka (A), D. Přibyl – Vracovský, Hašek, T. Jandus.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Miroslav Petružálek, Michal Kostourek – Ondřej Kokrment, Václav Juránek.
    Nováček ve žlutomodrém dresu, jak se mu bude dnes dařit?
     

    Vzájemné zápasy
    06.11.2021 – Sokolov vs. Slovan – 6:2
    15.09.2021 – Slovan vs. Sokolov – 3:4
    06.02.2021 – Slovan vs. Sokolov – 6:4
    03.12.2020 – Sokolov vs. Slovan – 3:1
    02.03.2020 – Sokolov vs. Slovan – 3:1
     

    HC Baník Sokolov
    Baník se po čtyřiatřiceti zápasech drží na pátém místě ligové tabulky s náskokem šesti bodů na sedmé místo, které by ho poslalo pouze do předkola playoff. V posledním utkání hostil Sokolov Prostějov a v první třetině se dokázal prosadit hned třikrát, Jestřábi sice dotahovali, nakonec si ale všechny body sebrali hráči Baníku za výhru 5:4. Na venkovních hřištích se Sokolovu daří, patří jim třetí pozice. Nejproduktivnějším hráčem Západočechů je Vojtěch Tomi – 29 (13+16).
     

    HC Slovan Ústí nad Labem
    Slovan se po třiceti pěti odehraných zápasech dostal zpět na nesestupové pozice, na dvanáctém místě ztrácí bod na místa zajišťující předkolo playoff, naopak na příčky znamenající baráž mají ústečtí náskok také pouze bod. Poslední utkání sehrálo Ústí na ledě třebíčské Slavie, kde Slovan zvládl vydolovat všechny tři body za výhru 3:2, rozhodující trefu zaznamenal Ondřej Bláha. V tabulce domácích zápasů se drží Slovan na nelichotivém patnáctém místě. Ofenziva ústeckého klubu se může spoléhat zejména na Daniela Vrdlovce, který si zatím připsal 28 kanadských bodů (7+21).
     
    Dobrý den. Vítám Vás u šestatřicátého kola Chance ligy mezi Ústím nad Labem a Sokolovem. Utkáním Vás provede Daniel Tichý, přeji příjemnou zábavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 11. D. Tůma (Trávníček, Urban), 22. Š. Havránek (J. Drtina) – 27. Hašek (D. Zeman, T. Jandus), 29. Šmerha (A. Rulík, A. Beran), 65. Klejna (Prymula)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Zajíček (Hamalčík) – J. Drtina, Š. Havránek, Vladimír Brož (A), Vacík, Trefný – Milfait, Vrdlovec (A), Štěpán Bláha – Trávníček (C), Urban, D. Tůma – M. Tůma, Grim, Ondřej Bláha – Bernat, Severa, Berčík.
    Trenér: Jiří Merta

    HC Baník Sokolov: Cichoň (A. Beran) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, D. Zeman, Vodička, A. Rulík, Seemann – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Šmerha, Jiskra, V. Bílek – Prymula, Kverka (A), D. Přibyl – Vracovský, Hašek, T. Jandus.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Miroslav Petružálek, Michal Kostourek – Ondřej Kokrment, Václav Juránek
    bahis siteleri