Havířov – Třebíč 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 6:4 (kon.)
Ústí n/L – Sokolov 2:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 3:1 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 5:4 (kon.)
Kadaň – Poruba 2011 0:5 (kont.) | Šumperk – Přerov 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
HC Baník Sokolov
Středa 12.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:07 František KLEJNA - 2:3
     
    64:07
    Baník právě vstřelil branku!
    A Sokolov rozhoduje dnešní zápas a získává bonusový druhý bod! Patrik Prymula se dostal do přečíslení dva na jednoho a našel na druhé straně FRANTIŠKA KLEJNU, který zakončil naprosto přesně do levého horního rohu 2:3! Asistence: Patrik Prymula.
    28:28 Tomáš ŠMERHA - 2:2
     
    28:28
    Baník právě vstřelil branku!
    A Sokolov vyrovnává po nenápadné akci! Od modré čáry vystřelil Adam Rulík a puk se odrazil od zadního mantinelu k TOMÁŠOVI ŠMERHOVI, který záhadným způsobem dostal puk za Zajíčka z velkého úhlu 2:2! Asistence: Adam Rulík a Vítězslav Bílek.
    26:11 Petr HAŠEK - 2:1
     
    26:11
    Baník právě vstřelil branku!
    A Sokolov snižuje pět sekund před koncem přesilové hry! Denis Zeman vystřelil od modré čáry. Jeho střelu Zajíček ještě vyrazil, ale přesně na hůl PETRA HAŠKA, který dorazil za ležícího brankáře domácích 2:1! Asistence: Denis Zeman a Tomáš Jandus.
    21:06 Štěpán HAVRÁNEK - 2:0
     
    21:06
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Slovan přesilovku využívá! Slovan kombinoval v pásmu a k puku se dostal na modré Jiří Drtina, který poslal tvrdou ránu na branku Cichoně. Ze vším štěstím trefil přesně do nohy ŠTĚPÁNA HAVRÁNKA a puk skončil za zády Cichoně 2:0! Asistence: Jiří Drtina.
    10:54 David TŮMA - 1:0
     
    10:54
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je tu první gól a dává ho domácí Slovan! To byla obrovská chyba Cichoně! Ten vyjel pro puk za branku a chtěl vyhodit podél mantinelu. Trefil ale Tomáše Urbana, který puk hned přihrál před branku na Michala Trávníčka. Ten ukázal svoji velikost, když přihrál ještě na volného DAVIDA TŮMU, který z otočky překonal nekoncentrovaného Cichoně 1:0! Asistence: Michal Trávníček a Tomáš Urban.
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 11. D. Tůma (Trávníček, Urban), 22. Š. Havránek (J. Drtina) – 27. Hašek (D. Zeman, T. Jandus), 29. Šmerha (A. Rulík, A. Beran), 65. Klejna (Prymula)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Zajíček (Hamalčík) – J. Drtina, Š. Havránek, Vladimír Brož (A), Vacík, Trefný – Milfait, Vrdlovec (A), Štěpán Bláha – Trávníček (C), Urban, D. Tůma – M. Tůma, Grim, Ondřej Bláha – Bernat, Severa, Berčík.
    Trenér: Jiří Merta

    HC Baník Sokolov: Cichoň (A. Beran) – Klejna, J. Novák, J. Pohl, D. Zeman, Vodička, A. Rulík, Seemann – Jurčík (A), T. Rohan (C), Tomi – Šmerha, Jiskra, V. Bílek – Prymula, Kverka (A), D. Přibyl – Vracovský, Hašek, T. Jandus.
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Miroslav Petružálek, Michal Kostourek – Ondřej Kokrment, Václav Juránek
    thejrc.org