Klatovy – Cheb 3:4 (po pr.) | Písek – Příbram 2:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:3 (2:1 po s.n.)
Kopřivnice – Opava 2:5 (kon.) | Žďár n/S – SHK Hodonín 2:3 (kon.) | Kometa Brno B – Vel. Meziříčí 3:1 (kon.)
Děčín – Bílina 2:5 (kon.) | Letňany – Mostečtí Lvi 3:4 (po pr.) | Jablonec n/N – Nová Paka 3:5 (kon.)
Hronov – Dvůr Králové n. L. 4:3 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 8:1 (kon.) | Řisuty – Kobra 2:1 (kon.)
konec
HC Tábor
8:1 (1:0, 3:1, 4:0)
BK Havlíčkův Brod
Středa 12.01.2022, 18:01 • Zimní Stadion Tábor • 2. liga skupina Jih (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:52
    Tábor právě vstřelil branku!
    Mělo se vylučovat, ponechaná výhoda byla ale Táborem zužitkována. Nádhernou křižnou nahrávku dostal od Patrika Zaymla ONDŘEJ ŠULEK, který nedal brankáři sebemenší šanci zasáhnout! Asistence: Patrik Zayml, Kamil Černý.
     
    48:55
    Tábor právě vstřelil branku!
    Na táborskou ledovou plochu padají čepice, koná se totiž hattrick, o nějž se stará Lukáš Endál! Ten se dostal k odraženému puku a milimetrovou mezírkou procedil puk za Chaloupka! Asistence: Josef Hasman.
     
    48:25
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor se ale další branky přeci jen dočká. Rána Lukáše Práška sice na branku nešla, odrazila se ale od mantinelu přímo na hůl PETRA ZÍBA, který pohotovým zakončením přidává další zářez do střeleckého konta. Asistence: Lukáš Prášek, Jan Matiášek.
     
    43:16
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor na úvod třetí třetiny přidává další branku! Hosté špatně vyhodili puk podél mantinelu, z čehož se z mezikruží snažil zužitkovat Radek Seidl. Jeho střele z otočky byla sražena do vzduchu, následně se puk odrazil těsně před dezorientovaného brankáře, za nějž zakončil ONDŘEJ ŠULEK. Asistence: Radek Seidl, Adam Čížek.
     
    36:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté využívají nabídnutou přesilovou hru a snižují na rozdíl tří gólů. Před brankou Tábora se nejlépe zorientoval VOJTĚCH HOLENDA, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě a utnul tak neprůstřelnost Tadeáše Dvořáka, která celkově trvala úctyhodných 192 minut. Lepší počin za posledních deset let mezi táborskými tyčemi zaznamenal pouze Michal Novák. Asistence: Luboš Voříšek, Tomáš Mlynář.
     
    34:13
    Tábor právě vstřelil branku!
    Skvělý zápas dnes hraje Patrik Zayml. Ten se podél mantinelu dostal k brance Brodu a přesnou ranou tahem k tyčce zaznamenal svůj třetí bod v tomto zápase! Asistence: Dominik Havelka, Tomáš Pařízek.
     
    31:23
    Tábor právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba hostující defenzivy pramení ve třetí gól Tábora. Do samostatného úniku všem ujel LUKÁŠ ENDÁL. Ten si chladnokrevně položil Ondřeje Chaloupka a kličkou do bekhendu bez obtíží překonává ležícího brankáře! Asistence: Jan Radoš.
     
    24:46
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tábor se dostává do vedení 2:0! Patrik Zayml se chopil v mezikruží puku a namazal u tyčky hlídkujícímu LUKÁŠI ENDÁLOVI, který strašnou ranou potvrdil svou střeleckou pohodu! Asistence: Patrik Zayml, Ondřej Šulek.
     
    16:27
    Tábor právě vstřelil branku!
    Třetí početní výhodu už se Táboru povedlo využít! Po dlouhém kroužení se k puku u brankoviště dostal RADEK SEIDL, jenž jej zvládl doklepnout za hostujícího brankáře! Asistence: Patrik Zayml, Ondřej Šulek.

    František Kalina

    Branky a nahrávky: 17. Seidl (Zayml, Šulek), 25. Endál (Zayml, Šulek), 32. Endál (Radoš), 35. Zayml (Havelka, Pařízek), 44. Šulek (Seidl, Čížek), 49. Zíb (Prášek, Matiášek), 49. Endál (Hasman), 50. Šulek (Zayml, Černý) – 36. Holenda (Voříšek, Mlynář)


    HC Tábor: Dvořák (Kolář) – Černý (A), Radoš, Pařízek, Havelka, Hubata, Kříž, Čížek – Šulek, Zayml, Bárta, Zíb, Seidl, Matiášek, Chocholoušek, Prášek, Hasman, Endál (A), Duda
    Trenér: Arpád Györi

    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (Nedvěd) – Kliment (A), Kabelka, Nepokoj, Krejčí, Čermák – Bulín, Mlynář, Tecl, Čejka, Kalač, Voříšek, Kuchta (C), Holenda, Ludvík (A), Vacík
    Trenér: Luboš Voříšek

    Rozhodčí: Marek Šmika – František Štěpánek, Daniel Horažďovský
    thejrc.org