Klatovy – Cheb 3:4 (po pr.) | Písek – Příbram 2:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:3 (2:1 po s.n.)
Kopřivnice – Opava 2:5 (kon.) | Žďár n/S – SHK Hodonín 2:3 (kon.) | Kometa Brno B – Vel. Meziříčí 3:1 (kon.)
Děčín – Bílina 2:5 (kon.) | Letňany – Mostečtí Lvi 3:4 (po pr.) | Jablonec n/N – Nová Paka 3:5 (kon.)
Hronov – Dvůr Králové n. L. 4:3 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 8:1 (kon.) | Řisuty – Kobra 2:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
4:3 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:0)
HK Nový Jičín
Středa 12.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny hokejové příznivce. Čeká nás již tradiční derby mezi HC Bobři Valašské Meziříčí a HK Nový Jičín.
    Oba celky se spolu střetly v tomto ročníku již čtyřikrát, ve všech případech vyzněl zápas lépe pro valachy.

    Vzájemná utkání:

    HC Bobři Valašské Meziříčí – HK Nový Jičín 9:0
    HK Nový Jičín – HC Bobři Valašské Meziříčí 4:7
    HC Bobři Valašské Meziříčí – HK Nový Jičín 1:0p
    HK Nový Jičín – HC Bobři Valašské Meziříčí 5:7
     
    HC Bobři Valašské Meziříčí

    Na poslední měření sil s brněnskou Kometou odjížděli Bobři bez velkých opor Jiřího Goiše (střídavé starty v Přerově), Tomáše Vávry (plánovaná absence) a Jana Křivohlávka (zranění). Týmu navíc již po delší dobu chybí Šimon Kuchařík a obránce David Vosátko, kteří jsou oba na marodce. Dobrou zprávou naopak je, že v pozici dvojky byl již připraven gólman Jiří Slovák! I s početnou absencí ale dokázali Plškovi svěřenci zvítězit 3:0. Po startech v 1. lize nastoupil do zápasu Jakub Apolenář, společně s ním v lajně David Dobša (2+3), oba si v klání připsali po jednom gólu, další si zapsal také Stanislav Báchor.

    Skvělou formu nyní ukazuje brankář David Sachr. Ten si za poslední 2 zápasy drží statistiku úspěšnosti 96,5 %. Ze všech 12 zápasů má nyní průměr 1,93 inkasované branky na zápas, což z něj tak právem činí jednoho z nejlepších brankářů východní skupiny i celé 2. ligy!

    Bobři si tuto sezónu na Nový Jičín věří, střetli se s ním již čtyřikrát, pokaždé vyzněl výsledek lépe pro Valachy. Ti na úvod ročníku přestříleli moravskoslezského soupeře 9:0, následně nasbírali body do tabulky za výhry 7:4, 1:0p a 7:5. Právě v posledním případě ale Ďáblové svému soupeři hodně zavařili, když se dokonce dvakrát dostali do vedení. Valaši manko sice nakonec stáhli, dorovnali a zvítězili, ovšem je to pro ně také známka toho, že ve středu je čeká opět náročný zápas.

    Sestava z posledního utkání: Sachr (Slovák) – Báchor (A), Gabrhelík, Ďurkáč (A), Hanák, Kamas, Holiš – Dobša, Apolenář, Finsterle – Andris, Pořický (C), Weintritt – Kozubík, Vavřík, Stodůlka.
     
    HK Nový Jičín


    Nejdelší výsledkovou krizi Ďáblové zaznamenali pouze v maximálním rozsahu tří zápasů, celkem nebrali plný počet bodů pouze v 10 případech, z toho si 3 neúspěchy odnesli ze vzájemných měření sil s Bobry. Dále ale Nový Jičín proplouvá sezónou bez větších problémů a v tabulce mu tak patří druhá pozice se ztrátou 6 bodů právě na Valašské Meziříčí. Několik kol byl dokonce na místě prvním, ovšem bylo to také díky většímu množství předehraných utkání. Ve chvíli, kdy se zápasy Bobrů a Ďáblů vyrovnaly, na nejvyšší příčce se od té doby umístili Valaši. Ti mají v papírových statistikách před svým středečním soupeřem o něco navrch, nijak to ale nestahuje velkou kvalitu novojičínského kádru, kterou se pro tuto sezónu pyšní.

    Roman Maliník (9+17), Dominik Kafka (7+9), obránci Petr Kuboš st. (1+10) nebo Michael Foltýn (1+7), to je pouze výčet pár jmen ze soupisky, které v minulostí více či méně okusila českou nejvyšší soutěž. Tomáš Káňa (6+6), bratr mladšího Jana Káňi, útočníka Olomouce, navíc nastoupil do 6 zápasů v NHL, přes 80 jich odehrál v nižší AHL. Nejproduktivnějším hráčem je již jmenovaný Maliník, který je ale v porovnání s jinými muži východních týmů ve vzájemné tabulce až na 13. místě.

    Brankář Daniel Šimonů (17 utkání – 92,3 %) působí u Ďáblů již třetí sezónu, předtím na jeden zápas nakoukl do Chance ligy i extraligy. Aktuálně se mezi třemi tyčemi pravidelně střídá s Petrem Galuškou (12 utkání – 87,7 %). Dvaadvacetiletý gólman nyní prožívá svůj první pořádný vstup do mužského hokeje ve své kariéře, dříve sice působil u kadaňských Trhačů a v Bílině, ovšem nikde nedostal tolik prostoru, jako právě teď.

    Ďáblové mají za sebou nyní dvě vítězství, kdy nejdříve v lokálním derby porazili Kopřivnici 3:1, naposledy si poradili v oslabené sestavě s Hodonínem 3:2. ,,Dneska to pro nás bylo strašně těžké utkání, přijeli jsme v oslabené sestavě s 15 hráči a jenom se 4 obránci, dva útočníci museli jít dneska do obrany, ale to nás neomlouvá a zkušený tým si s tímhle musí poradit," zmínil hlavní kouč Kamil Gebauer po zápase pro týmový web.

    Sestava z posledního utkání: Šimonů (Galuška) – Holáň, Hruška, Foltýn, Kožený – Zdeněk, Gebauer, Maliník, Sluštík, Konečný, Štefka, Hilšer, Lehečka (C), Flok, Kafka, Kořenek.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Sachr (Slovák) – Báchor (A), Gabrhelík, Ďurkáč, Hanák, Kamas, Holiš, Mošnička – Dobša, Vávra (A), Finsterle – Andris, Pořický (C), Apolenář – Kozubík, Vavřík, Stodůlka.
    Trenér: Lukáš Plšek

    HK Nový Jičín: Šimonů (Kohn) – Kožený, Hruška, Foltýn, Kleiner, Holáň, Tomeček – Gebauer, Štefka, Sluštík, Maliník, Flok, Konečný, Kořenek, Lehečka (C), Kafka, Káňa.
    Trenér: Kamil Gebauer

    Rozhodčí: Maťašovský – Maloušek, Hübl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Na buly byli lepší Ďáblové, kteří ihned posunuli puk dopředu. Maliník se dostal až před Sachra a poprvé v zápase prověřil jeho pozornost.
     
    01:17
    Jičín vyhrál vhazování po Sachrově levé ruce a Štefka od modré ihned vypálil. Puk končí ale odražen o mantinel za branou.
     
    02:05
    Valaši poprvé v zápase zaútočili na jičínskou kasu, ovšem tu nějak výrazně neohrozili.
     
    02:37
    Další zakládající útok Bobrů přerušilo ofsajdové postavení.
     
    02:44
    Vhazování ve středním pásmu vyhrál Jičín, po jednom z vyhození se ale k puku dostal valašskomeziříčský bek Gabrhelík a vyhodil přes celé kluziště. Zakázané uvolnění.
     
    02:58
    Vhazování přes valašskomeziříčským gólmanem vyhráli Bobři a posunují se dopředu.
     
    03:19
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Ďurkáč dostal nahrávku až mezi kruhy, odtud mu jeho střela na bránu přesně nesedla, ovšem kotouč se dostal až k brankovišti, odkud dorazil JAKUB APOLENÁŘ. Asistence: Jakub Ďurkáč.
     
    04:28
    Maliník dostal ze středního pásma puk až ke kruhům, kde se ale žádný z jeho spoluhráčů nenacházel v nebezpečném postavení tak, aby ohrozil svatyni Bobrů.
     
    05:44
    První formace Bobrů zamkla Ďábly ve vlastní třetině. Báchor od modré vypálil na pravou stranu brány, Šimonu chtěl puk lapačkou chytit, ovšem proklouzl mu podél svatyně a hraje se tak dál.
     
    06:41
    Souboj u střídačky Jičína vyhráli Bobři a hned se posunuli dopředu. Po chybě se ale puku ujali hosté a vyslali další pokus na Sachra. Ten lapačkou chytá a přerušuje hru.
     
    07:14
    Buly u Bobrů vyhrál Jičín, jeden z hráčů hostí poslal pas mezi kruhy, kde již čekal Káňa. Ten ihned vypálil přesně na střed, brankář Bobrů chytá puk v náručí.
     
    08:16
    Dobša posunul puk do útočné třetiny, zde ale nikdo z Bobrů nebyl a Jičín jde dopředu.
     
    08:46
    Vávra zkusil samostatný únik, ale jeden z hráčů Ďáblů jej dohnal a pokus zmařil.
     
    09:14
    Jičín zaútočil na svatyni Bobrů, puk nakonec konči icingem a vhazuje se ve středu kluziště.
     
    09:29
    Pořický si sám najel s pukem až k pravému kruhu, odkud tvrdě vystřelil. Kotouč ale kasu minul, ovšem dostal se blízko. Z toho pramenil hned další pokus, kdy mohli Bobři zakončil do prázdné. Šimonů ale kryje.
     
    09:59
    Vavřík z otočky pálí z mezikruží, gólman N. Jičína drží.
     
    10:22
    Štefka zkusil získat puk v souboji u střídačky domácích. Bobři jej ale vybojovali a s pomoví Mošničky se posunují do útočného pásma.
     
    11:13
    Bobři se na chvíli usadili u brány domácích. Finsterle i Gabrhelík si připsali další střelecký pokus. Poté se kotouče zmocnili hosté a hru otočili, ovšem nijak výrazně Sachra neohrozili.
     
    11:48
    Jičín vybojoval puk v obrané třetině, Kožený jej zavedl až za modrou Bobrů. Drzý Apolenář ale kotouč šikovně získal na svou stranu a dostal svůj tým opět do možnosti posunout hru dopředu.
     
    13:07
    Jičín chvíli škádlil domácí u jejich svatyně, ale Sachr moc práce neměl. Bobři úspěšně vyhazují nebo přesouvají hru do útočné třetiny.
     
    14:07
    Valaši ztratili puk v útoku, toho ihned využil Kafka. Zkušený forvard zavezl černý kus gumy až před gólmana domácích, ten ale betonem zasáhl.
     
    14:59
    Ďurkáč vyhodil puk přes polovinu kluziště na místo, kde čekal Apolenář. Útočník ale pas včas nezastihl a ten tak skončil v rukou Jičína.
     
    15:59
    Gebauer se ocitl nepříjemně blízko třech tyčí Valmezu, Sachr ale útok odráží.
     
    16:09
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Flok – 2 min., podrážení).
     
    16:33
    Báchor dostal nahrávku až k modré, odtud ihned vystřelil. Jeho tvrdá střela ale skončila před Šimonů.
     
    16:53
    Jičín zkusil vyhodil ale Báchor včas zasáhl svou hokejkou a drží Bobry v pásmu.
     
    17:29
    Bobři chvíli uklidňují hru za vlastní kasou. Střídá se
     
    18:01
    Ďáblové opět vyhazují, Bobři puk ale opět nepouští přes polovinu hřiště.
     
    18:09
    Nový Jičín v plném počtu.
     
    18:52
    Gebauer ve středu našel puk a prověřil pozornost brankáře domácích.
     
    19:20
    Přes bránou Jičína se ocitl Stodůlka, Ďáblů na něj ale bylo až moc, aby zvládl nějak tři tyče hostí ohrozit.
     
    19:47
    Šimonů zasahuje, vhazuje se po jeho pravé ruce. Buly vyhráli Valaši, Vávra hned vypálil, bránu ale minul.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první část hry. Do té vstoupily oba celky vyrovnaně, šance byly vidět na obou stranách hřiště. Ze střeleckých pokusů jsou ale úspěšnější domácí Bobři, kteří ve 4. minutě proměnili jednu z šancí. Další branku si připsal Jakub Apolenář.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    Oba týmy jsou již na ledě, za chvíli začínáme.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Na úvodním buly třetiny i tentokrát úspěšní Ďáblové. Ti se ihned posunuli do útočné třetiny, Valaši ale pokud odvrací a šance je ihned na druhé straně.
     
    20:58
    Vhazování po pravé ruce Šimonů vyhráli Valaši, ti opět vyzkoušeli jeho pozornost. Jičín se po chvíli puku ujal a už je zase za branou Sachra.
     
    22:09
    Foltýn chvíli zlobil Bobry za jejich svatyní, těm se ale po chvíli daří kotouč vyhodit.
     
    22:54
    Stodůlka prohrál souboj o puk za branou hostí, ti se vzápětí dostali do útoku. Již se ale opět hraje před maskovaným mužem Ďáblů. Po zákroku se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    23:49
    Finsterle prohrál bitvu o puk v rohu kluziště v obraném pásmu hostí. Ti toho ihned využili a Sachr si může připsat další zákrok.
     
    24:10
    Buly na jeho pravé straně Valaši vyhráli a posunuli puk za modrou jičínských. Po chvíli pásmo ztratili.
     
    24:49
    Jičín je teď mnohem aktivnější. Maliník stál úplně nechráněný před brankovištěm Bobrů a již jen čekal na nahrávku. Ta k němu nakonec přišla, ovšem nepřesná a šance tak nemá své pokračování. Valaši se posunuli opět do útoku.
     
    25:32
    Moc dlouho zde ale nevydrželi. Ďáblové hned získali puk na svou stranu a zaútočili směr tři tyče domácích. Sachr má teď chvílemi hodně práce.
     
    26:09
    Buly poblíž střídačky hostí vyhráli Bobři. Andris přes střední pásmo zavezl puk až do rohu za Šimonů. Bobři se teď usídlili za svatyní hostí.
     
    27:19
    Jičín ale rychle obrací hru.
     
    27:56
    Kozubík včas zastihl Kafku, který se chystal na samostatný únik. Valaši ale šanci ztratili a Ďáblové je teď hodně koušou svou hrou.
     
    28:43
    Útok Bobrů přerušil ofsajd, vhazování ve středu ale vyhráli.
     
    29:07
    U puku jsou ale opět Ďáblové. Sachr se rozkročil v bráně tak, že by po zemi gól nedostal. Kotouč i tak přejel přímo před jeho zraky z pravé strany na druhou. Na teč či dorážku zde ale nikdo nebyl.
     
    29:48
    Pořický se nacházel velice blízko brankoviště Jičína. V jednom z pokusů ale opadl.
     
    30:36
    Bobři chvíli tlačí u svatyně hostí. Vavřík si najel až před Šimonů, vzájemný střet ale zapříčinil uvolnění brankářovy masky. Hra je tak samozřejmě přerušena a vhazovat se bude poblíž střídačky Bobrů.
     
    31:08
    Buly Valaši vyhráli a ihned ohrozili brankáře Jičína svou střelou. Ten drží.
     
    31:31
    Velkou šanci Ďáblů zneškodnil David Sachr. Ten je v zápase stále stoprocentní, gól nepustil ale ve svém posledním utkání.
     
    32:05
    Andris zajel s pukem za svatyni Jičína. Před tou se nacházel volný Apolenář, pasu se nakonec nedočkal. Ďáblové tak po chvilce získali puk na své hokejky, maskovaný muž mezi třemi tyčemi Bobrů má další povedený zákrok.
     
    32:24
    Maliník s Kořenkem teď chvíli ohrožovali bránu domácích, Sachr betonem vyrazil. U puku je teď Nový Jičín a tlačí obranu Valachů.
     
    33:21
    Ďáblové srovnávají!
    Nepříjemná situace pro domácí, kteří teď na chvíli zaspali v obraném pásmu. Toho ihned využil ADAM FLOK, který svou střelou vymetl Sachrovu branku. Asistence: Jan Sluštík, Jan Holáň.
     
    35:01
    Bobři prohráli vhazování na vlastní straně. Sluštík pochybil při nahrávce dozadu, kde se piku zmocnil Pořický. Jeho vyhozený pokus končí na zakázaném uvolnění.
     
    35:55
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    ROBIN GEBAUER získal puk u vlastní střídačky a vyjel si až k mezikruží, odtud přímou střelou rozvlnil síť za brankářem Bobrů. Asistence: Jan Sluštík, Jan Holáň.
     
    37:01
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ VÁVRA dostal nahrávku na teč od Finsterleho kousek přes Šimonů a s klidem odrazil svou hokejkou puk nad beton do brány hostí. Asistence: Lukáš Finsterle
     
    37:59
    Bobři ztratili puk v útočném pásmu a Ďáblové se zase čertí u jejich brány. Káňa vyhodil puk až za bránu s úmyslem, že přihraje dalšímu se svých spoluhráčů. Připravený Holiš se ale kotouče ujal a Valaši tak opět tlačí Jičín u jejich svatyně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme zde konec druhé části, ve které jsme mohli vidět celkem 3 góly! ´Při vyrovnané hře se nejdříve poštěstilo Flokovi, který v 34. minutě dorovnal, za chvíli jen následoval Gebauer. Bobři ale s odpovědí dlouho nečekali, dvě minuty před koncem se před Šimonů zjevil Tomáš Vávra, ten nakonec stav dorovnal na 2:2. Třetí třetina začne přibližně v 19:32.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    I první vhazování v poslední části vyhráli hosté.
     
    40:37
    Pořický s Maliníkem bojovali o puk v rohu kluziště. Úspěšnější jsou nakonec novojičínští, kteří zavádí puk až před Sachra.
     
    42:08
    Ďurkáč uklidnil hru za vlastní svatyní, po chvíli vysunul své spoluhráče do útoku. Šimonů dostal puk mezi betony, vypadalo to, že kotouč je již za jeho zády, ovšem nakonec skončil schovaný kdesi ve výstroji.
     
    43:27
    Báchor ztratil puk před vlastní branou, zachránil jej ale Vávra. Ten objel s kotoučem bránu a vyslal své spoluhráče do útoku.
     
    43:49
    Šimonů má další zákrok, vhazuje se po jeho levé ruce. Jičín sice na chvíli zavez puk do útoku, Pořický jej ale vybojoval a zavezl zpátky.
     
    44:48
    Andris zavezl puk až k brankovišti, obklíčen obranou soupeře ale moc nevymyslel. Ďáblové jsou opět u puku svou kombinací a následnou střelou zlobí Valachy v obraném pásmu.
     
    45:51
    Gabrhelík vyslal puk za bránu Jičína, kde čekal Vavřík. Ten pas nezastihl a u hry jsou tak opět hosté.
     
    46:29
    Hraje se nahoru – dolů. Bez přestávky se u puku vystřídali snad všichni hráči na soupisce. K zakončení se nakonec odvážili hosté, Sachr ovšem lapačkou zasahuje a přerušuje hru.
     
    47:05
    Ďurkáč uklidnil puk za vlastní svatyní, následně vyhazuje. Máme zde ale icing.
     
    47:28
    Vhazování po Sachrově pravé ruce vyhráli domácí. Ti vzápětí zaútočili na Šimonů. Jičínu se ale jejich pokus o rozestavení podařilo překazit a nyní opět vyvíjí tlak u bobří kasy.
     
    48:50
    Maliník vybojoval kotouč ve středním pásmu a posouvá hru dozadu.
     
    49:19
    Dobša od modré nahodil puk až na Šimonů. Ten jej nečekal, ale nakonec rychle vyrazil pryč do bezpečí.
     
    50:20
    Ďurkáč poslal z pravého kruhu pas před brankoviště na stínícího Apolenáře. Ten puk včas nezastihl a větší šance se tak nekoná.
     
    50:45
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Nový Jičín využívá rychlého protiútoku, ze kterého se úspěšně prosazuje DAVID ŠTEFKA. Asistence: Jaroslav Tomeček.
     
    51:24
    Vhazování u Šimonů vyhráli hosté, ti vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    51:39
    Finsterle čekal mezi kruhy na nahrávku. Ta zde po chvilce sice doputovala, ale zkušený forvard ji nezastihl.
     
    52:04
    Finsterle s Dobšou vyjeli dopředu, po kombinaci nakonec nahrával před bránu Dobša, druhý jmenovaný ale nahrávku nezastihl, navíc byl faulován.
     
    52:13
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Kožený – 2 min., hákování).
     
    52:30
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Flok – 2 min., podrážení).
     
    52:43
    Před Šimonů se objevil úplně volný Andris, který trochu pomale nahodil puk nad jeho rameno. Brankář ale pokus kryje.
     
    53:17
    Vávra nahrál z jedné strany na druhou na Finsterleho, ten vyslal střelu, ovšem ne moc přesnou tak, aby svatyni nějak ohrozila.
     
    53:28
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Lehečka – 2 min., podrážení).
     
    53:50
    Finsterle s Vávrou kombinují před bránou, Dobša cloní. Vystřelit se ale zatím neodvážili.
     
    54:05
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři kombinovali před branou hostí, až se nakonec prosadil LUKÁŠ FINSTERLE. Bez asistence .
     
    54:05
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Kafka – 2 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    54:05
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Sluštík – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    Hráči hosté mají problém s uložením trestů, jsou udělovány osobní tresty na novojičínské straně.
     
    54:17
    Vávra už střílel na bránu, skoro už zvedal ruce k nebi, ale branka to nebyla. Puk Šimonů vyhodil ramenem.
     
    55:18
    Dobša objel bránu hostí, Jičín se ale drží a nepouští Valachy blíže brankáři.
     
    56:04
    Jičín úspěšně vyhazuje.
     
    56:37
    Nový Jičín má již všech 5 hráčů na ledě, na trestné je už pouze Sluštík, ten si zde ale posedí do konce základní doby, neboť má udělen trest 10 minut.
     
    57:33
    Vavřík získal puk ve středním pásmu a zavezl jej až před gólmana, ten ale drží.
     
    58:01
    Bobři byli velice blízko svatyně Jičína. Stodůlka měl puk kousek od hokejky, ale Šimonů betonem zasahuje a následně kryje puk v lapačce.
     
    58:14
    Maliník posunul puk až do obrané třetiny domácích, obrana Bobrů ale zasahuje.
     
    58:58
    Blíží se konec základní hrací doby a Valaši opět zlobí u brány Jičína. Šimonů měl co dělat, aby lapil puk do lapačky, který mířil po zemi před ním.
     
    59:21
    Další nahození Bobrů končí v jeho spárech.
     
    59:37
    Bobři zkusili střelu na bránu, Flok se následně zmocnil puku a chtěl ujet. Tři Valaši vzadu ale únik překazili.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Po 60 minutách vítězný gól nepadl. Rozhodne tak prodloužení nebo samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:04
    Na buly úspěšní Bobři, Vávra s pukem uklidňuje hru vzadu.
     
    60:36
    Finsterle zavezl puk za bránu hostí, ty ale nijak nepřekvapil.
     
    61:03
    Poprvé jsou u puku také hosté. Ti je ale ztratili ve středu kluziště, Finsterle si připisuje další ohrožení svatyně Ďáblů.
     
    62:04
    U puku jsou teď po většinu času domácí.
     
    62:32
    Jičínu se nakonec povedl kotouč vybojovat a zakládá útok. Flok se dostal velice blízko Sachra. Obránce Bobrů ale střelu odrazil.
     
    63:21
    Jičín opět ujel Valachům, Sachr má další zákrok.
     
    63:40
    Vávra nezastihl puk před kasou soupeře, na druhou stranu se urval Káňa. Ten kotouč dostal nebezpečně blízko Sachrových betonů, ale gólman drží.
     
    64:18
    Jičín ještě tlačí soupeře ve vlastním pásmu.
     
    64:28
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Pořický, 2 min., sekání – 10 min. nesportovní chování).
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Hruška neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Finsterle neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Lehečka neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Vávra neproměňuje.
     
    3. série
    0:0
    Káňa neproměňuje.
     
    3. série
    1:0
    Apolenář proměňuje.
     
    4. série
    1:0
    Maliník neproměňuje.
     
    4. série
    1:0
    Dobša neproměňuje.
     
    5. série
    1:1
    Flok proměňuje.
     
    5. série
    2:1
    Andris proměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Bobři Valašské Meziříčí.
    Autorem vítězné branky je ANDRIS.
     
    Konec zápasu. (20:31:43)

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 4. Apolenář (Ďurkáč), 38. Vávra (Finsterle), 55. Finsterle, rozh. náj. Andris – 34. Flok (Sluštík, Holáň), 36. Gebauer (Sluštík, Holáň), 51. Štefka (Tomeček)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Hruška (NJI)
    0:0   Finsterle (VAL)
    2. série:
    0:0   Lehečka (NJI)
    0:0   Vávra (VAL)
    3. série:
    0:0   Káňa (NJI)
    1:0   Apolenář (VAL)
    4. série:
    1:0   Maliník (NJI)
    1:0   Dobša (VAL)
    5. série:
    1:1   Flok (NJI)
    2:1   Andris (VAL)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Sachr (Slovák) – Báchor (A), Gabrhelík, Ďurkáč, Hanák, Kamas, Holiš, Mošnička – Dobša, Vávra (A), Finsterle – Andris, Pořický (C), Apolenář – Kozubík, Vavřík, Stodůlka – Weintritt
    Trenér: Lukáš Plšek

    HK Nový Jičín: Šimonů (Kohn) – Kožený, Hruška, Foltýn, Kleiner, Holáň, Tomeček – Gebauer, Štefka, Sluštík, Maliník, Flok, Konečný, Kořenek, Lehečka (C), Kafka, Káňa
    Trenér: Kamil Gebauer

    Rozhodčí: Maťašovský – Maloušek, Hübl
    thejrc.org