HC Litvínov – Havířov 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 7:4 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 5:1 (kon.) | Jihlava – Olomouc 6:0 (kon.) | Zlín – Salzburg 5:4 (kon.)
Sparta – Plzeň 2:6 (kon.) | Slavia – Vítkovice 2:0 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:10 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:4 (2:2, 4:2, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 14.01.2022, 16:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 31. kolo
Partner:
     
    57:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Těžko bude IVO SEDLÁČEK ve svých vzpomínkách hledat snadnější gól. Brněnský forvard zachytil špatnou rozehrávku ve středním pásmu a zamířil na prázdnou branku. Bez asistence.
     
    37:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    ERIK MELUZÍN znovu uplatnil svou neuvěřitelnou rychlost, když ujel úplně všem a střelou do víka si poradil i s Ludvíkem. Asistence: Jan Holemý.
     
    31:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jihočeši špatně střídali a nechali na útočné modré úplně volného EDUARDA ŠALÉHO, kterého nastartoval do úniku Holemý a nejlepší střelec Brňanů si tvrdou ranou poradil s Ludvíkem. Asistence: Jan Holemý, Jan Sedláček.
     
    29:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno. Boltvan střílenou přihrávkou před brankoviště trefil brusli NESIMA HARMIMA, od které se puk odráží do sítě. Asistence: Adam Boltvan, Roman Otava.
     
    26:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Velice rychle využívají hosté přesilovou hru. Janoch poslal puk do skrumáže před brankou, kde se nejlépe zorientoval MATOUŠ MASOPUST. Asistence: Jan Janoch, Tomáš Chlubna.
     
    24:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přestřelka pokračuje. Kašpar zpoza brány našel v mezikruží nikým nekrytého DAVIDA PUTZE, který střelou do šibenice nedal Schnattingerovi šanci. Asistence: David Kašpar.
     
    23:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Výborně vyřešili modrobílí situaci 2 na 1. Šalé z pravého mantinelu dostal puk na volného IVA SEDLÁČKA, který střelou k levé tyči skóruje. Asistence: Eduard Šalé, Jan Sedláček.
     
    19:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tenhle gól byl do šatny ještě víc. Ivo Sedláček poslal EDUARDA ŠALÉHO do úniku a ten po skvěle provedeném bekhendovém blafáku skóroval mezi betony. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    19:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Gól do šatny, to je pro Kometu nepříjemná situace. Už po několikáté domácí kostrbatě rozehráli a puku se zmocnil Motor. MATOUŠ MASOPUST se z rohu vytočil a skóroval. Asistence: Jan Janoch, Tomáš Chlubna.
     
    12:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Krásná individuální akce brněnského supertalentu znamená vyrovnávací branku. EDUARD ŠALÉ si nabruslil do mezikruží, odkud bekhendem překonal Ludvíka. Asistence: Jakub Malý, Ivo Sedláček.
     
    01:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je hodně rychlý začátek a studená sprcha pro domácí. Sakhno se rychle rozjel po levém mantinelu a vypálil přízemní ránu, kterou Schnattinger vyrazil přímo na hůl FILIPA PETRÁSKA, který se do prázdné brány nemýlil. Asistence: Nikita Sakhno.
    Marken.cz

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 13. Šalé (Malý, I. Sedláček), 20. Šalé (I. Sedláček), 24. I. Sedláček (Šalé, J. Sedláček), 30. Harmim (Boltvan, Otava), 32. Šalé (Holemý, J. Sedláček), 38. Meluzín (Holemý), 58. I. Sedláček – 2. Petrásek (Sakhno), 20. Masopust (Janoch, Chlubna), 25. Putz (Kašpar), 27. Masopust (Janoch, Chlubna)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Fajmon, Holemý, Eich, J. Sedláček, Němec – Horký, Bartes, Hrnčíř, Šalé, Meluzín, I. Sedláček, Bělohlav, Malý, Otava, Boltvan, Harmim.
    Trenér: Jan Zachrla

    Banes Motor České Budějovice: Ludvík (Maleček) – Remta (C), Kouba, Willmann, Vaněk, Březina, Placek – Turek, Sakhno, Kašpar (A), Petrásek, Putz, Pouzar, Anderle, Masopust, Chlubna, Janoch.
    Trenér: Karel Herr

    Rozhodčí: Čech, Kohoutek – Komínek, Smetková
    thejrc.org